کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
Pesarattu یک صبحانه سالم حاوی پروتئین است که با استفاده از گرم و سبزیجات کامل ادویه تهیه می شود. این یکی از صبحانه های معمول است که از غذاهای آندرا خورده می شود . در اکثر خانوارهای سنتی تلوگو ، پساراتو را با این علا pacم پهادی می خورند . pesarattu چیست؟ Pesarattu یک کرپ صبحانه نازک است که با گرم سبز ، زنجبیل ، زیره و چیلی درست می شود. اصطلاح "pesarattu" ترکیبی از 2 کلمه تلوگو است - pesara & attu. Pesalu یا Pesara نام تلوگو برای گرم سبز است و به معنی dosa یا کرپ است. تبلیغات چگونه ساخته می شود؟ برای شروع با کل ماش چند ساعت شستشو داده و خیس می شود و سپس آن را به مواد مخلوط ادویه ای آغشته می کنیم. این خمیر فقط روی یک توری داغ پخش می شود تا کرپ های نازک درست شود. تهیه یک pesarattu ترد ، نازک و خوشمزه کاری است که از عمل خارج می شود. مامان من بهترین موارد را ارائه می دهد بنابراین من می توانم تمام نکاتی را که در زیر در بخش نکات به اشتراک گذاشته ام از او یاد بگیرم. شما همچنین می توانید نسخه فوری این pesarattu را با خیساندن مونگ زرد پوست پوست فقط به مدت 1 ساعت در آب کمی گرم تهیه کنید. آماده سازی 1. سنگهای موجود در 1 فنجان گرم سبز / لوبیای ماش را تمیز و انتخاب کنید. آنها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. 2. چند بار خوب بشویید تا آب شفاف شود. 3. آب شیرین بریزید و حدود 4 تا 6 ساعت در آب کافی خیس کنید. در صورت استفاده از برنج ، آن را همراه با دال خیس کنید. من بیشتر اوقات از برنج استفاده نمی کنم. 4. هنگامی که گرم سبز خیس خورد ، آنها را خوب بشویید. 5. این یک مرحله اختیاری برای پیازاراتوی پیاز است: یک تابه را با 1 قاشق غذاخوری گیوه یا روغن گرم کنید. سپس نصف قاشق چایخوری زیره ، ¾ فنجان پیاز خرد شده و 1 تا 2 عدد فلفل قرمز خرد شده را روی شعله زیاد اضافه کنید تا شفاف و کمی قهوه ای شوند. به بشقاب منتقل کنید و کنار بگذارید. آنها را درست قبل از سرو روی نیاز بریزید. 6. به گرم سبز تخلیه شده به مخلوط کن ، ¾ زنجبیل اینچ ، oon قاشق چای خوری نمک ، 1 تا 2 عدد گل فلفل سبز و ¾ زیره قاشق چای خوری اضافه کنید. آب کمی نیز بریزید و مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست شود. نکته: اگر دل را بیش از حد خیس کرده اید ، پیشنهاد می کنم کمی برنج یا آرد اضافه کنید. تبلیغات The- خمیر باید صاف باشد و قوام آن شبیه خمیر دوزا باشد. اگر می خواهید ترد شود ، پس از پایان آسیاب کردن ، به خمیر آب اضافه نکنید. در حین آسیاب کردن آن را به سازگاری مناسب برسانید. طرز تهیه پساراتو در خانه ، ترد و نازک8. بعد روی شعله متوسط ، یک مشبک یا تابه را گرم کنید تا داغ شود. اگر از ظرف چدنی استفاده می کنید ، چند قطره روغن بپاشید و با یک پیاز خرد شده مالش دهید. روغن اضافی را پاک کنید. هنگامی که ظرف به اندازه کافی داغ شد ، خمیر فنجان را با ملاقه در وسط ظرف بریزید. با پایه ملاقه آن را به یک لایه نازک و گرد پهن کنید. بعد قهوه چای خوری ½ به on قاشق چای خوری را در لبه ها و همه قسمتها اضافه کنید 9. وقتی پایه pesarattu سفت شد ، قسمتهای ضخیم را با کفگیر چوبی کمی خراش دهید و آن را به قسمت های نازک تر منتقل کنید. اگر در حین پخش شدن آن را نازک کنید ، هیچ چیز به دست نمی آورید. تبلیغات 10. وقتی خوب تفت داده شد ، یک pesarattu نازک ترد به دست می آورید. در صورت تمایل می توان قیر بیشتری را در اطراف آب کرد. 11. معمولاً اگر آنرا نازک درست کنید ، به طرف دیگر نیازی به پخت و پز ندارد. اگر خمیر مرطوب باشد ، باید از طرف دیگر نیز پخته شود. آن را تلنگر کنید و به دلخواه سرخ کنید. در آخر اگر از پیاز استفاده می کنید ، پیاز سرخ شده و چیلی های سبز را که در مرحله 2 درست کردیم بپاشید. برای تهیه مورد بعدی ، اطمینان حاصل کنید که تابه خیلی گرم نیست. اگر خیلی گرم است ، شعله را کم کنید یا اجاق گاز را برای مدتی خاموش کنید و سپس بعدی را بسازید. Pesarattu را با ترشی زنجبیل یا مواد غذایی گرم سرو کنید. نکاتخیساندن : برای تهیه pesarattu نازک ، ترد و خوشمزه از خیساندن گرم سبز جلوگیری کنید. بیش از گرم گرم سبز ، دوزهای نرم ایجاد می کند. هرچه زمان خیساندن کمتر باشد ، ترد و نازک می شود. یک زمان ایده آل برای خیساندن 4 تا 6 ساعت است. با دال که به مدت 4 ساعت خیس خورده است ، حتی می توانید یک pesarattu مخروطی تهیه کنید. من یک تصویر را در انتهای این پست به اشتراک گذاشته ام. سازگاری خمیر کلید ساختن pesarattu عالی است. باید ضخیم باشد اما در عین حال سازگار نباشد. اگر قادر به پخش خمیر روی تاوا نیستید ، این بدان معنی است که خمیر بسیار ضخیم است. دوباره به مخلوط کن با آب کم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. افزودن مستقیم آب به خمیر در بیشتر مواقع موارد خوبی برای من ایجاد نمی کند. آرد یا برنج: به طور سنتی از برنج یا آرد برنج برای تهیه پساراتو استفاده نمی شد. زمان کوتاه خیساندن و استفاده از گرم سبز NON-GMO راز تهیه پزاراتوی خوشمزه و ترد بود. از آنجا که رستوران ها از عدس ترکیبی استفاده می کنند ، مقدار کمی برنج خام به آن اضافه می کنند تا این بافت ترد را بدست آورند. برترین ها : مادرم همیشه پیاز سرخ شده طلایی را در بالای پاراراتوس ما قرار می داد. من همین روش منحصر به فرد را در کارت دستور العمل به اشتراک گذاشته ام. در رستوران و بیشتر خانوارها ، آنها پس از پخش خمیر ، پیازها را مستقیماً می پاشند. در بزرگسالی ما هرگز از این طریق پیاز را دوست نداشتیم ، بنابراین مادرم همیشه آنها را سرخ می کرد و بالا. سوالاتآیا می توانم خمیر را در یخچال بگذارم ؟ برای بهترین نتیجه ، بلافاصله از خمیر زمین استفاده کنید. استفاده از خمیر ذخیره شده یا یخچال در بیشتر مواقع باعث ایجاد پساراتوی ضخیم ، قهوه ای و بی مزه می شود. آنها هرگز به این ترتیب برای من خوب نشده اند. اما اگر می خواهید خمیر خود را پس انداز کنید ، می توانید آن را ذخیره کرده و قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید. چگونه از pesarattu قهوه ای جلوگیری کنیم؟ یک تاوا که بیش از حد گرم شده است ، پساراتوی قهوه ای تولید می کند یا شعله را در حد متوسط نگه می دارد. همچنین خمیر مایعات باعث ایجاد قهوه ای pesarattu می شود. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
مواد اضافی برای pesarattu (اختیاری)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
طرز تهیه پساراتو
یادداشت شما همچنین می توانید pesarattu فوری را با moong dal پوست زرد درست کنید. فقط موانگ دال را به مدت 1 ساعت در آب کمی داغ بشویید و خیس کنید. آب را خالی کنید و به همان روشی که در بالا گفته شد مخلوط کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۵ ] [ احد احدی ]
دستور غذای سرخ شده دونداکایا یا سرخ کرده تیندورا - یاد بگیرید که انواع ساده پیچک های پیچک را به سبک آندرا درست کنید . پیچک به نام dondakaya در تلوگو ، kovakai در تامیل ، tondekayi در کانادا ، tindora در گواچر و tendli در ماراتی نامیده می شود. برای تهیه سرخ کردن ، کاری و دونداکایا پاچادی برای تهیه سرخ کردنی دونداکایا می توانید آنها را تکه تکه کرده یا خرد کنید. من از غذاساز خود برای ریز کردن آنها استفاده کردم و از آنجا که سبزیجات خرد شده و لقمه های کوچک خرد می شود ، کارهای پودودو به سرعت انجام می شود. فقط انتهای آن را بشویید و خرد کنید و آنها را به غذاساز اضافه کنید و چند بار پالس کنید. آماده سازی 1. من از مقداری نارگیل و دانه کنجد تازه استفاده کردم تا آخر آن اضافه کنم. همچنین می توانید پودر ادویه دار من همچنین نحوه تهیه پودر ادویه دار شما را در کارت دستور به اشتراک گذاشته ام. همچنین می توانید از نارگیل استفاده کرده و از آن صرف نظر کنید. 2. با هم مخلوط درشت کنید. طرز تهیه سرخ کردن دونداکایا 3. روغن را در کادای گرم کنید. خردل ، زیره ، دلس ، سیر و چیلی قرمز اضافه کنید. وقتی دال طلایی شد ، برگ های کاری را نیز اضافه کنید. 4. بعد قطعات خرد شده یا برش خورده dondakaya را اضافه کنید. همچنین زردچوبه و نمک اضافه کنید. من از یک پردازنده غذا برای تهیه تکه های سبزیجات استفاده می کنم. 5. بعد شروع به شعله ور شدن با شعله متوسط تا کم کنید تا نرم شود. مرتباً هم بزنید. در صورت نیاز روی آن را بپوشانید و روی شعله ملایم بپزید. 6. هنگامی که سبزیجات نرم شد ، نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. تبلیغات
7. پودر چیلی قرمز را بپاشید. در این مرحله می توانید بادام زمینی بو داده را نیز اضافه کنید. 8. بعد سرخ کنید تا بوی خام از بین برود. سرخ شده دونداکایا را با برنج سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
برای تفت دادن و پودر کردن یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
تهیه کارودو کارام یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل
تهیه سرخ کردن dondakaya
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدی ]
ترشی انگور فرنگی ستاره یا دستور هارفی آچار - یک دستور العمل آسان ترشی انگور فرنگی استار که به نور خورشید و خشک شدن در مقابل نور خورشید نیاز ندارد. ترشی انگور فرنگی ستاره
در این دستورالعمل ترشی ستاره انگور فرنگی انگور ، جدا از اینکه روغن را با ادویه جات ترش کنید ، غذای دیگری وجود ندارد. من ترشی را به مدت 7 روز در یک مکان خشک در پیشخوان آشپزخانه ام در دمای اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شوید که از یک بطری یا شیشه شیشه استریل شده برای ترشی استفاده می کنید. در حین ذخیره سازی ترشی ، مربا ، سس یا کدو ، من همیشه شیشه ها را استریل می کنم. برای تهیه این ترشی به سبک کرالا ، من در یکی از کتابهای آشپزی که دارم ، یک دستور غذا را ذکر کردم. نسبت ها را بسیار تغییر داد. نتیجه این کار یک ترشی مزه دار و ادویه دار بود. مقدار روغن و نمک اضافه شده در ترشی به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی کمک می کند و اجازه نمی دهد ترشی خراب شود. همین روش ترشی و دستورالعمل را می توان با آمل یا انگور فرنگی هندی نیز تهیه کرد. این ترشی حدود 6 ماه خوب باقی می ماند و عملکرد آن حدود 500 گرم است. ترشی انگور فرنگی ستاره ای را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. این واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتی برنج کاملاً مطابقت دارد. این ترشی را می توانید با برنج بخارپز شده و با کمی غزه یا روغن سرو کنید. اگر به دنبال گزینه Pickle reCIpes بیشتر هستید ، بررسی کنید:
عناصر
حالت کوک
سپس دانه خردل و دانه شنبلیله را اضافه کرده و اجازه دهید تا پراکنده شود. این دستور را امتحان کرده اید؟ طرز تهیه دستور تهیه ترشی انگور فرنگی ستاره دار
شستن انگور فرنگی برای دستور تهیه ترشی انگور فرنگی نمک برای ترشی انگور فرنگی انگور فرنگی ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدی ]
Nurukku Manga Achar همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام. این یک ترشی فوری 15 دقیقه ای به سبک کرالا است که در طول جشنواره ها و جشن ها برای سدیا درست می شود. این دستور از مادرم تهیه می شود و معمولاً در محل ما بود.
روی نام: به زبان مالایالامی ‘Nurukku‘ به معنی قطعات خرد شده یا خرد شده کوچک است 3. زمان لازم: بهترین قسمت از این دستور تهیه ترشی این است که می توان در کمتر از 15 دقیقه درست کرد. 4. On Weight: در قالب عکس گام به گام ، من از 4 انبه سبز کوچک استفاده کرده ام که با هم 300 گرم وزن داشتند. در این ویدئو ، من از یک انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراین وقتی آنها را خرد می کنید ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده دریافت کنید. 5. مقیاس بندی: همچنین می توانید با دو برابر کردن مواد ذکر شده در کارت دستورالعمل زیر ، مقدار دستور را به راحتی افزایش دهید. من شخصاً این ترشی را دوست دارم زیرا به سرعت درست می شود و می توان آن را به مقدار کم تهیه کرد. چند دستورالعمل شگفت انگیز ترشی هندی:
ارائه پیشنهادات و ذخیره سازی: شما می توانید Nurukku Manga Achar را به عنوان یک غذای فرعی در وعده های غذایی Sadya یا با هر وعده غذایی هند جنوبی سرو کنید. همچنین می توانید این ترشی را با برنج دال یا کشک یا دال خیچدی یا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو کنید. ترشی ها به عنوان چاشنی یا غذای جانبی همراه با برنج ، سبزیجات یا پولائو عالی هستند. در واقع برخی از مردم حتی دوست دارند ترشی را با روتی ، متی تپلا و پاراتا میل کنند. این ترشی را می توان هر روز در فصل انبه تهیه کرد. در دمای اتاق ، این مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهیه ترشی مستقیماً در یخچال نگهداری کنید ، حدوداً یک هفته دوام می آورد. طرز تهیه Nurukku Manga Achar
ادویه جات که در بشقاب نگهداری می شوند انبه سبز که در یک سینی نگهداری می شود انبه نارس سبز پوست کنده و خرد شده انبه بیشتر در مکعب های کوچک خرد شده و در یک صفحه سفید نگهداری می شود ادویه جات ترشی جات ، نمک اضافه شده به مکعب های خرد شده انبه ادویه و نمک با مکعب انبه مخلوط می شود مخلوط انبه به طور مساوی مخلوط شده در یک کاسه شیشه ای ضد حرارت گرفته شده است 8- 4 قاشق غذاخوری روغن کنجد (روغن جینجلی - تهیه شده با دانه کنجد خام) را در یک ظرف کوچک یا کادای گرم کنید. همچنین می توانید از روغن خردل یا روغن آفتابگردان استفاده کنید. روغن کنجد در یک ظرف کوچک استیل گرم می شود. دانه خردل ، دانه شنبلیله و آسفوئتیدا به روغن داغ افزوده می شود برگ های کاری به روغن اضافه شده است. مخلوط روغن داغ و ادویه جات در مکعب انبه در کاسه شیشه ضد حرارت اضافه می شود. خوب مخلوط کنید ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدی ]
دستور تهیه ترشی آملا با عکس گام به گام - دستورالعمل تند و خوشمزه آملا آواکایا به سبک آندرا. این ترشی وگان از انگور فرنگی هندی تهیه می شود که در هندی به آن amla نیز گفته می شود. ترشی آملا ، دستور تهیه آملا آواکایا
این ترشی آملا آنقدر خوب بود که زود تمام شد. ما قبلاً آن را با پاراتاها و وعده های غذایی روزمره خود می خوردیم. نکاتی برای تهیه ترشی انگور فرنگی هندی
طرز تهیه ترشی آملا
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدی ]
این دستور تهیه ترشی لیمو فوق العاده آسان و بدون روغن ، روشن ترین و چاشنی چاشنی را برای لذت بردن از غذاهای هندی مورد علاقه شما ایجاد می کند. ترشی لیمویی خانگی ادویه دار (یا ترشی آهک) فقط شامل 4 ماده ساده است و به طور طبیعی کم چرب ، فاقد گلوتن و گیاهخوار است. دستورالعمل های گام به گام ما را با عکس دنبال کنید تا اکنون دسته ای بسازید که فقط در عرض چند روز آماده لذت بردن است! ترشی لیمو در یک ظرف شیشه ای روی تخته آبی
دستور تهیه ترشی لیمو خانگی من به فرآیند ترشی 4 تا 5 روز در زیر نور آفتاب نیاز دارد ، اما قول می دهم تهیه آن بسیار آسان است و ارزش هر دقیقه را دارد.
لیمو یا آهک لیمو: لیموهای تازه ، رسیده و پوست نازک در اینجا بهترین هستند. لیموهایی که پوست ضخیمی دارند می توانند ترشی را تلخ کنند و نرم شدن آن زمان بیشتری می برد. می توانید هر اندازه لیمو داشته باشید. اما آنها باید آبدار و خشک و پژمرده نباشند. بنابراین از لیمو تازه استفاده کنید. از لیموهایی که از بیرون قهوه ای یا بی رنگ شده اند استفاده نکنید. ادویه جات ترشیجات
دانه های carom: ماده اصلی ادویه در این دستورالعمل دانه های carom است (به هندی ajwain). این دانه های کوچک به رنگ قهوه ای روشن و دارای رایحه آویشن مانند با طعمی تند و تیز هستند. دانه های کاروم برای هضم غذا عالی هستند. این ادویه با هیچ ادویه دیگری قابل تعویض نیست. اگر در خارج از هند زندگی می کنید به راحتی می توانید دانه های کاروم را به صورت آنلاین در یک فروشگاه مواد غذایی هند خریداری کنید. پودر چیلی قرمز: برای افزودن کمی گرما از پودر چیلی قرمز استفاده می شود. پودر فلفل قرمز ، که ما در غذاهای هندی استفاده می کنیم ، به سادگی پنیرهای قرمز خشک شده است. این پودر چیلی مکزیکی نیست که دارای پونه کوهی یا زیره باشد. فلفل دلمه یا پاپریکا جایگزین خوبی است. فلفل قرمز دودی نیز طعم عالی خواهد داشت. راهنمای گام به گام طرز تهیه ترشی لیمو
توجه: قبل از شروع کار ، اطمینان حاصل کنید که صفحه برش ، فضای کار و دست های شما بسیار تمیز و خوب خشک شده اند. با این کار اطمینان حاصل خواهید کرد که شیشه ترشی لیمو را در طی مراحل ترشی آلوده نکنید.
برش لیمو 3. مقداری آبغوره را فشار دهید - حدود ¼ تا po قاشق چای خوری از هر قطعه لیمو در یک کاسه. لیموها را زیاد فشرده نکنید - می خواهید شکل و سیری آنها حفظ شود. ظرف آبلیمو را کنار بگذارید تا بعداً استفاده شود. افزودن مقداری آبلیمو به حفظ ترشی کمک می کند. اگر وقتی آب را فشار دادید ، دانه ها ریختند ، آنها را با یک قاشق کوچک برداشته و دور بریزید. اگر دانه ها در لیمو باقی بمانند ، بگذارید بمانند. نیازی به حذف آنها نیست. لیمو فشرده می شود تا مقداری آب در یک کاسه زرد رنگ بگیرید 4. در یک بشقاب یا کاسه دیگر ، 1 قاشق غذاخوری دانه های کاروم (اجوان) ، ½ قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز یا فلفل قرمز ، و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. دانه های کاروم ، پودر چیلی قرمز و نمک در یک صفحه سفید کوچک ادویه و نمک خوب مخلوط شده و ترشی لیمو یا ترشی آهک درست می شود 6. از انگشتان خود یا یک قاشق کوچک برای پر کردن و داخل قسمت داخلی هر لیمو با مخلوط ادویه استفاده کنید. بعد از اتمام پر کردن لیموها ، مقداری ادویه باقی می ماند. این ترکیب ادویه را رزرو کنید زیرا بعداً از آنها استفاده خواهیم کرد. مخلوط ادویه و نمک که داخل یک لیمو تقریباً برش خورده پر شده است ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۲ ] [ احد احدی ]
دستورالعمل آواکایا با عکس های گام به گام - ترشی آواکایا یا آواکایا یک ترشی تند و قوی است که با انبه های خام از غذاهای آندرا درست می شود. غذاهای آندرا به دلیل دستور العمل های تند و همچنین خوشمزه معروف هستند. این ترشی نیز تفاوتی ندارد و یکی از گوهرهای غذاهای آندرا است. دستور ترشی آواکایا انبه
مراحل تهیه ترشی آواکایا بسیار آسان است. فقط شما باید از قسمت تمیزی و رطوبت مراقبت کنید. همه چیز از جمله انبه ، کاسه ، قاشق و غیره باید تمیز و خشک باشد. همچنین ترشی باید در جای خشک نگهداری شود تا بالغ شود. حتی می توانید در نور آفتاب نگه دارید. ترشی یک هنر است و به محض تجربه و مهارت تهیه ترشی ، کار سختی نیست.
اگر قصد دارید انبه های خام را در خانه خرد کنید ، پس باید بسیار مراقب باشید و از چاقوی تیز استفاده کنید. برش دادن هسته سخت به مهارت چاقو و کمی فشار نیاز دارد. ممکن است خطرناک هم باشد ، بنابراین پیشنهاد می کنم انبه را از فروشنده انبه خرد کنید. از آنجا که من در زمینه خرد کردن آموزش دیده و در آن مهارت زیادی دارم ، انبه ها را در خانه خرد کردم. من از چاقوی آشپز تیز استفاده کردم و مانند یک فروشنده نارگیل انبه ها را خرد می کردم و یک نارگیل را تکه می کردم. بنابراین باید مراقب بود. معمولاً از دستگاه برش یا خردکن سنتی هند برای خرد کردن انبه استفاده می شود. در این دستورالعمل حدود 2 کیلوگرم ترشی حاصل می شود و این می تواند به راحتی 6 ماه تا یک سال دوام بیاورد. در صورت تمایل می توانید دستور غذا را نیز نصف کنید. ترشی آواکایا را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. حتی می توانید آن را با برنج بخارپز ساده ، برنج کشک و پراتاها تهیه کنید. طرز تهیه آوکایا آماده سازی
1. ابتدا با خشک کردن آفتاب 200 گرم دانه خردل (1 فنجان + 4 قاشق غذاخوری) در معرض نور آفتاب به مدت یک روز یا حداقل به مدت 4 تا 5 ساعت شروع کنید. این کار برای از بین بردن هرگونه رطوبت یا رطوبت موجود در آنها است.
3. در همین حال ، انبه های سبز نارس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را خیلی خوب بشویید و اگر شیره چسبنده ای روی انبه ها خشک شده است ، هنگام آبکشی انبه ها را در کف دست خود بمالید تا شیره خشک شده خارج شود.
5. قبل از خرد کردن انبه ، آنها باید کاملا خشک شوند. ابتدا انبه را از وسط آن به دو نیم تقسیم کنید. این کار بسیار سخت است زیرا هسته آن سخت است و چاقو به راحتی آن را برش نمی دهد. بنابراین اگر نمی توانید این عمل خرد کردن را انجام دهید ، از آن اجتناب کنید.
8. انبه های خرد شده را در یک ظرف یا کاسه بزرگ بریزید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید. اگر از انبه خرد شده فروشنده سبزیجات استفاده می کنید ، فقط آنها را با حوله آشپزخانه تمیز کنید. انبه برای تهیه دستور ترشی انبه آندرا
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۲ ] [ احد احدی ]
دستورالعمل متیا کری همراه با عکس های گام به گام - ادویه جات به سبک گجراتی ، ترشی ترش تهیه شده با انبه خام ، دانه های شنبلیله خرد شده و دانه خردل.
من این ترشی گجراتی را نیز قبلاً به متیا کری معروف کرده ام. من آن زمان یک دسته کوچک درست کرده بودم. من ترجیح دادم متیا کری درست کنم که اولاً این ترشی به نور آفتاب نیاز ندارد و دوم اینکه یک ترشی آسان و سریع درست می شود.
من وقتی در مدرسه بودم این کتاب را گرفتم و سعی کردم با کمک مادرم از آن چند ترشی و دودی درست کنم. آنها خیلی خوب بیرون آمده بودند و ما خوشحال شدیم. به زودی با ادامه تحصیل و غیره ، کتاب آشپزی فراموش شد و همچنین علاقه من به ترشیجویی و همچنین آشپزی برای چند سال فراموش شد. تابستان بهترین زمان برای تهیه ترشی است زیرا نور خورشید بسیار زیاد است. در محل ما ، تهیه ترشی انبه یا لیمو به صورت فله ای و نگهداری آنها در شیشه های بزرگ سرامیکی موسوم به Bharni ، یک مراسم سالانه بود. مقدار ترشی قبلاً کافی بود تا یک سال دوام بیاورد. ترشی ها را با پاراتاس ، دال برنج یا روتی سابسی ترکیب می کردند و جعبه تیفین را فراموش نمی کردند. همه ما از تعطیلات ناهار مدرسه داشتن پاراتای ترشی استفاده می کنیم. انبه نارس نارس برای تهیه ترشی انبه
اما اکنون در این زندگی پر سرعت ، بسیاری از مردم دوست دارند ترشی را از خارج خریداری کنند. حتی مادر همسرم ترشی معروف Pachranga را از panipat ، haryana ، هند خریداری می کند. اگرچه ترشی های خریداری شده در فروشگاه نیز خوب هستند. اما با توجه به یک گزینه ، من ترجیح می دهم که ترشی را در خانه درست کنم. علی رغم تلاشی که انجام می شود ، در نهایت همیشه ترشی درست می کنم. من قبلاً چند دستور العمل ترشی را به اشتراک گذاشته ام:
متیا به معنی دانه های شنبلیله خرد شده و کری به معنی انبه است. عطر و طعم دانه شنبلیله همراه با خرد شدن دانه خردل و ترشی انبه نارس به خوبی مخلوط می شود ، به طوری که سرانجام آنچه به دست می آورید یک ادویه خاتا متوسط (با ترشی ترش بخوانید) با تلخی تلخ از دانه شنبلیله و تندی خفیف از خرد شده دانه خردل. دانه خردل خرد شده را از یک مغازه تهیه کرده بودم. اگر دانه خردل ندارید ، فقط خردل زرد کامل را در یک چرخ آسیاب کنید تا مخلوط درشتی بدست آورید. می توانید از خردل قهوه ای و سیاه نیز استفاده کنید. از آنجا که بذر شنبلیله خرد شده ندارم ، کل دانه های شنبلیله را در دستگاه آسیاب خرد کردم.
یکی با روغن کنجد ، شفاف و قرمز روشن بود. رنگ روغن خردل دارای رنگهای قهوه ای مایل به قرمز و کمی تیره بود. بنا به دلایلی ، این مورد در تصویر زیر مشاهده نمی شود. اما اگر عکس های گام به گام را ببینید ، تفاوت رنگ را مشاهده خواهید کرد. ترشی انبه با روغن کنجد و روغن خردل
تندی روغن خردل را می توان در ترشی احساس کرد. من شخصاً هر دو ترشی را دوست دارم. می توانید روغن خردل یا کنجد را انتخاب کنید. بنابراین قبل از اینکه فصل انبه های نارس خام از بین برود ، این ترشی گجراتیایی متیا کری را امتحان کنید. ترشی حدود یک سال خوب می ماند. در این دستورالعمل حدود 1.75 کیلو ترشی حاصل می شود. یکبار که شیشه ترشی را باز کردم ، معمولاً آن را در یخچال نگه می دارم. همچنین می توانید آن را در دمای اتاق نگه دارید. با این حال ، اگر در آب و هوای گرم و مرطوب زندگی می کنید ، پس ترشی را در یخچال نگه دارید. متیا کری را می توان با برنج روتی-سبزی ، دال-برنج ، برنج سامبار ، کشک-برنج ، وگ پولائو یا جیرا سرو کرد. حتی پاراتاها مانند aloo paratha ، gobi paratha و mooli paratha خیلی خوب پیش می روند. این ترشی به خوبی با خاکرا ، متی تپلا و ترکیبات الو پوری نیز مطابقت دارد. طرز تهیه متیا کری
دانه شنبلیله برای تهیه ترشی انبه 2. نبض کنید و خرد کنید ، تا دانه ها شکسته شوند و مخلوط درشتی بدست آورید. پودر درست نکنید بذر شنبلیله را برای تهیه ترشی انبه خرد کنید انبه را برای تهیه دستورالعمل ترشی انبه خرد کنید انبه خرد شده برای طرز تهیه ترشی انبه ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۱ ] [ احد احدی ]
دستور پیاز ترشی همراه با عکس گام به گام - Sirke wale pyaaz نوعی همراهی ترش و کم رنگ شیرین است که می توانید در رستوران های هند شمالی مشاهده کنید. این پیازهای کوچک صورتی یا قرمز مایل به غذای پنجابی ضروری است. من این پیازهای ترشی را به زیبایی و مزه عالی می کنم اما هرگز مجبور به کلیک کردن روی عکس ها و ارسال دستور العمل نبودم. پیاز ترشی ، سیرک وال پیاز
آخرین ویدیوهای من
برای تهیه این پیازهای ترشی ، باید به طور ایده آل از پیازهای کوچک قرمز استفاده کنیم. حتی می توانید از موسیر استفاده کنید. در غیاب پیاز قرمز ، یک قطعه کوچک چغندر برای رنگ آمیزی قرمز اضافه می شود. من هرگز چغندر اضافه نکردم. من اینها را با پیاز کوچک ، سفید یا قرمز هرچه به صورت محلی تهیه می کنم درست می کنم. این یک دستورالعمل ترشی آسان است که تهیه آن زمان زیادی نمی برد. بعد از 2-3 روز می توانید این پیازها را در یخچال نگه دارید و روزهای بیشتری دوام می آورند. استفاده از مقدار زیادی سرکه باعث ترشی پیازها می شود. من چگونگی تهیه این پیازهای ترشی را از میل خود آموخته ام و او همیشه توصیه می کند که زیاد از سرکه استفاده نکنید. همچنین نیازی به پوشاندن کامل پیازها با محلول آب سرکه نیست. ظرف را فقط 2-3 بار در روز تکان دهید تا ترشی آماده شود. این پیازهای ترشی بسیار مناسب تنقلات تنوری یا غذاهای غنی کاری هستند مانند کره پنیر ماسالا ، پنیر کادای ، پنک پنیر ، دال ماخانی ، تنور آلو یا هر نوع غذای غنی کاری به انتخاب شما. آنها همچنین با دال تادکا یا سرخ کردن که با برنج جیرا یا زعفران سرو می شود بسیار عالی هستند. آنها همچنین به جای پیاز ساده ، برای برگرها یا ساندویچ ها یا در نان های پیتا پر کننده خوبی ایجاد می کنند.
اگر این دستور را درست کرده اید ، لطفاً آن را در کارت دستورالعمل زیر ارزیابی کنید. برای خبرنامه ایمیل من ثبت نام کنید یا می توانید برای الهام گرفتن از گیاهخواران در Instagram ، Facebook ، Youtube ، Pinterest یا Twitter مرا دنبال کنید. دستور پیاز ترشی ، دستور سیرک ویال پیاز ، دستور پیاز سرکه Sirke wale pyaaz نوعی همراهی ترش و کم رنگ شیرین است که می توانید در رستوران های هند شمال ببینید عناصر
حالت کوک
پیازهای ترشی را با هر غذای اصلی هند شمالی سرو کنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۱ ] [ احد احدی ]
Gobi gajar shalgam achar یک ترشی مخصوص زمستانی پنجابی شیرین و ترش است که با گل کلم ، هویج و شلغم درست می شود. عناصر
حالت کوک
ابتدا گل کلم را شستشو داده و گلهای گلدان متوسط را خرد کنید. گل کلم را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب گرم نگه دارید. این یک مرحله اختیاری است و فقط در صورت وجود حشرات در گل کلم وجود دارد. بعداً آبکش کرده و کنار بگذارید. خشک کردن گل گوش ، هویج و شلغم گل کلم
هنگامی که سبزیجات خشک شدند ، سپس به مرحله بعدی بروید. پیاز خرد شده ، زنجبیل و سیر را در مخلوط کن یا ظرف آسیاب اضافه کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۰ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |