کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
برنج پودینا یک غذای خوشمزه ، سالم و معطر هندی است که با برنج ، برگ نعناع و ادویه جات درست می شود. 'Pudina' یک کلمه هندی به معنی "برگ های نعناع" است ، که یک گیاه معطر است که به طور گسترده در غذاهای هندی برای تهیه چتنی ، کاری ، بریانی ، پولائو و بسیاری از غذاهای برنج استفاده می شود. در این پست به دنبال دستور العمل های آسان من ، برنج پودینا فوق العاده معطر و سالم درست کنید.
این برنج نعنایی به سبک هند جنوبی همیشه به دلیل سادگی ، طعم و رایحه خوشبو کننده برنده است. هر دو این دستورالعمل ها یک روش عالی برای استفاده از هر برگ تازه نعنا است که در یخچال خود باقی مانده است. از آنجا که برگهای نعناع ستاره این دستور تهیه برنج پودیناست ، من از هیچ نوع سبزیجات دیگری استفاده نکرده ام. اما اگر ترجیح می دهید ، می توانید مقداری سبزیجات مخلوط مانند سیب زمینی ، نخود فرنگی ، هویج و لوبیا اضافه کنید. توجه داشته باشید که با افزودن سبزیجات ، طعم و مزه تغییر می کند. تبلیغات
این را می توانید با هر کاری ، ماست ساده ، رایتا یا کاری ساده سرو کنید. هر دو نوع کاری گیاهی و غیر گیاهی به خوبی انجام می شود. برنج پودینا را می توان به مدرسه یا محل کار نیز برد. در اینجا غذاهای خوشمزه ای آورده شده است که با این برنج نعناعی مطابقت دارد. برنج پودینا را می توان به 2 روش تهیه کرد. روش اول دستور یک گلدان است که در آن برگ های نعناع خرد شده ، برگ گشنیز ، فلفل قرمز و پیاز را تفت می دهند و سپس برنج را با آن می پزند. روش دوم مشابه برنج لیمویی هند جنوبی است و ما این را برنج لیمو پودینا می نامیم. نمی توانم به شما بگویم که این طعم چقدر خوشمزه ، بی نظیر و شگفت انگیز است! با این روش شما اساساً برنج ساده را می پزید و سپس آن را شبیه برنج لیمویی معتدل می کنید اما برگ نعناع را به تادکا اضافه کرده اید. تغییراتی که می توانید ایجاد کنیداین تغییرات برای اولین دستور العمل (یک قابلمه) است دستور العمل - 1 آماده سازی 1. سیر زنجبیل ، پودینا ، فلفل قرمز ، برگ گشنیز ، پیاز یا نارگیل را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و تا حد ممکن رب خوب درست کنید. 2. روغن را در قابلمه یا اجاق گاز ریخته و آن را گرم کنید. ادویه های خشک را تفت دهید تا شروع به جوشیدن کنند. حتی می توانید در این مرحله آجیل اضافه کنید یا سرخ کنید و برای تزئین کنار بگذارید. 3. رب را اضافه کنید و بسته به نوع ظرف خود برای 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید. این کار برای نشان دادن عطر و طعم مخلوط انجام می شود. نسوزید ، خوب هم بزنید ، خیلی زود می چسبد. اگر از سبزیجات مخلوط استفاده می کنید ، می توانید اکنون آنها را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. تبلیغات طرز تهیه برنج پودینا 4. آب بریزید و نمک را هم بزنید. آن را به جوش بیاورید. 5. برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا آب تقریباً بخار شود. 6. وقتی آب خیلی کمی باقی مانده درب ظرف را ببندید. شعله را کم کنید. فقط 5 دقیقه آن را بپزید و خاموش کنید. در صورت استفاده از برنج باسماتی اجازه ندهید که اجاق گاز سوت بزند. اگر از برنج معمولی استفاده می کنید ، اجازه دهید یک بار سوت بزند.
7. در آخر وقتی فشار کم شد درب ظرف را باز کنید. یک لایه نعناع و نارگیل از بالا قابل مشاهده است ، می توانید آب لیمو بپاشید و برنج را به آرامی کرک کنید.
نکات حرفه ای
دستور تهیه برنج لیمو پودینا - یکی از ساده ترین و خوش طعم ترین برنج هایی است که می توان برای جعبه ناهار یا یک وعده غذایی سریع تهیه کرد. این یکی از موارد دلخواه ماست معمولی ترجیح داده می شود . بدون هیچ طرفی قابل سرو است. عناصر
دستورالعمل ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۷ ] [ احد احدی ]
دستور پخت کیچدی که با برنج ، دانه معطر و ادویه جات تهیه می شود یک وعده غذایی ساده ، سالم و دلچسب هندی است. این دال خیچدی خوشمزه بسته بندی شده در پروتئین ، بسیار راحت و خوش طعم است که دوست دارید آن را دوست داشته باشید. زیر 30 دقیقه ساخته می شود ، یک ظرف قابلمه آسان است و فقط به منگنه های شربت خانه نیاز دارد. خیچدی را می توان در یک قابلمه معمولی ، زودپز برقی یا هر نوع زودپز درست کرد ، چه اجاق گاز ، چه قابلمه فوری. این پست تمام جزئیات را پوشش می دهد.
هر ملتی غذای راحت مخصوص به خود را دارد که جمعیت بیشتری آن را به خاطر فواید سلامتی یا به راحتی تهیه آن دوست دارند. خیچدی محبوب ترین غذای راحتی برای هندی ها است. بیشتر به دلیل گیاه خواری ، سیری ، ارزان و مهمتر از همه مواد مغذی لازم در یک وعده غذایی را تأمین می کند. خیچدی چیستکیچدی یک غذای سالم هندی است که با برنج و عدس مونو درست می شود. بسته به ترجیحات ، از مواد مختلف دیگری مانند گی (کره شفاف) ، دانه های زیره ، زنجبیل و آسفوتیدا به صورت اختیاری استفاده می شود. تبلیغات
این غذای ساده و فروتن اولین غذای نوزادان و افرادی است که از بیماری بهبود می یابند. بنابراین بیشتر مردم به دلیل طعم بی مزه آن را به عنوان غذایی برای نوزادان و بیماران معرفی می کنند. اما خیچدی خوش ساخت جدا از مفید بودن ، بسیار خوشمزه و خوش طعم است. به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم می تواند به طور منظم توسط افراد عادی مصرف شود. نام غذا ، 'kichich' از اصطلاح سانسکریت "khicca" به معنی یک ظرف برنج و حبوبات گرفته شده است. این با نام های مختلفی از جمله - خیچری ، کیچوری یا کیچادی شناخته می شود. Moong dal متداول ترین عدسی است که استفاده می شود ، که نسخه خرد شده و پوسته ای گرام سبز یا همان ماش لوبیا است. طبق آیورودا ، موونگ دال طبیعت تریدوشیک است و می تواند تمام 3 دوشای بدن - واتا ، پیتا و کاپا را متعادل کند. معنی این عدس یک غذای فوق العاده است که با سم زدایی طبیعی کل سیستم می تواند هر نوع اختلال در بدن را متعادل کند. بنابراین kichchdi یک ماده اصلی در رژیم غذایی Ayurvedic و Yogic است. مصرف آن به افرادی که دارای سیستم گوارشی کند هستند بسیار توصیه می شود زیرا این امر به پاکسازی کل سیستم کمک می کند. درباره این دستور العمل از این رو هیچچی غذای محلی ندارد و به طرق مختلفی درست می شود. ساده ترین راه تهیه دال خیچدی این است که فقط برنج و منگ دال را با نمک به یک بافت نرم بپزید. سپس روی آن را با گلدان پر کنید و گرم سرو کنید. اما به نظر می رسد خیلی ملایم است. با استفاده از این دستور العمل ، غذای اساسی تغییر شکل می یابد. بنابراین ملایم نخواهد بود بلکه در عوض خوش طعم و خوش طعم است. این غذایی سبک و به راحتی قابل هضم است که تمام خانواده از جمله کودکان نوپا می توانند از آن لذت ببرند. اگر در خانه کودک نوپا یا کودک خردسالی دارید ، منهای چیلی موجود در دستور غذا را تهیه کنید و یک غذای فر تند مانند ترشی یا دودی برای بزرگسالان درست کنید. دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا یک دستورالعمل عمومی است که برای همه مناسب است. بر اساس ترجیحات خود ، می توانید به راحتی و با توجه به بخش نکات من در زیر ، مواد تشکیل دهنده دستور را به علاوه یا منهای آنها اضافه کنید. من آن را اغلب برای ناهار یا شام درست می کنم برای تهیه دستورالعمل من همانطور که هست فقط به هر نوع برنج ، مونگ دال ، ادویه های اساسی از جمله زنجبیل تازه و قارچ یا روغن نیاز دارید. چگونه کیچدی درست کنیم (عکس های گام به گام) 1. ما معمولاً برشته را روی شعله کم تا متوسط خشک می کنیم تا کمی طلایی شود. آن را خنک کرده و در ظرف نگهداری کنید. هر زمان که لازم بود دال را بشویید و استفاده کنید. این کمک می کند تا خیچدی معطرتر شود. این یک مرحله اختیاری است که اگر وقت کافی داشته باشید می توانید آن را دنبال کنید. 2. ½ فنجان برنج و ½ فنجان مونگ دال را به صورت جداگانه یا با هم بشویید. آنها را خیس کنید تا پیاز و گوجه خرد شود. در اینجا مواد تشکیل دهنده مورد نیاز شما وجود دارد:
3. یک زودپز را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری گیوه گرم کنید. اگر وگان هستید ، پس گیاه گیاهی را جایگزین روغن کنید. 4. هنگامی که ghee ذوب شد ، شعله را تنظیم کنید تا کم شود. ¾ قاشق چای خوری دانه زیره (ژیرا) و 1 برگ بو (اختیاری) اضافه کنید. به مدت 30 تا 40 ثانیه تفت دهید تا معطر شود. سپس 1 پیمانه هینگ اضافه کنید. 5. بعد ¾ به 1 قاشق چایخوری زنجبیل اضافه کنید و بدون اینکه بسوزد یک دقیقه تفت دهید. 6. 1 پیاز کوچک خرد شده و 1 عدد چیلی سبز (اختیاری) اضافه کنید. خوب تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. اگر برای بچه ها درست می کنید از چیلی رد شوید.
7. سپس 1 گوجه فرنگی خرد شده متوسط ، oon قاشق چای خوری زردچوبه و ½ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. همچنین می توانید. قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز (اختیاری) را برای گرما اضافه کنید. 8. تفت دهید تا گوجه فرنگی له شود. در صورت استفاده از سبزیجات ، آنها را در اینجا اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. من هیچ گونه سبزیجات ندارم بنابراین اضافه نکرده ام. 9. داال را کاملاً آبکش کرده و اینجا اضافه کنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا عطر و بوی دال خارج شود. اگر از تفت داده شده استفاده می کنید ، از سرخ کردن صرف نظر کنید. تبلیغات
10. سپس آب را از برنج تخلیه کرده و در اینجا اضافه کنید. 11. 4 فنجان آب بریزید. برای فرنی مانند قوام ، 4 فنجان اضافه کنید. من از 4 فنجان استفاده کردم. اگر فقط یک بافت نرم و خالص می خواهید ، 3 فنجان اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و آب را بچشید. باید کمی شور باشد. در صورت نیاز موارد بیشتری اضافه کنید. خوب هم بزنید تا هر غذایی که در پایین آن بچسبد آزاد شود. پخت و پز تحت فشار 12. زودپز را بپوشانید. روی شعله متوسط من 4 سوت را فشار دادم تا قوام سوپ بدست آورم. برای به دست آوردن سازگاری دانه ای ، 2 سوت کافی است. 13. منتظر بمانید تا فشار به طور طبیعی آزاد شود. درب ظرف را باز کنید و خوب هم بزنید. تست را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. اگر قوام ترش را بیشتر دوست دارید ، نصف فنجان آب را در قابلمه جداگانه بجوشانید و آن را در اینجا بریزید. آن را خوب مخلوط کنید و بگذارید تا جوش بخورد. به یک کاسه سرو منتقل کرده و یک قاشق چایخوری قهوه اضافه کنید. کیچدی را با ترشی ، پاپاد و لاسی سرو کنید. تبلیغات چه چیزی را باید با kichchdi خدمت کرد خیچدی بهتر است گرم و با یک قاشق غذاخوری سرو شود. خوب اکثر مردم آن را با پاپاد ، ترشی و کشک (ماست هندی) در کنار آن می خورند. اگر شما هرگز در رستوران بشقاب خیچدی سفارش دهید ، این 4 موردی است که با خیچدی دریافت می کنید - گیاهی ، پاپاد ، ترشی و کشک. بعضی جاها آن را با لسی سرو می کنند. اما اگر به دنبال رژیم آیورودا خیچدی می خورید ، آن را با ماست سرو نکنید زیرا عدس و ماست ترکیبی ناسازگار است. این ترکیب بهتر است توسط افرادی که بهبود می یابند از بیماری اجتناب شود. پخت دال خیچدی در قابلمه / تابهبرای پخت عدس در قابلمه یا ظرف ، عدس را حداقل 30 تا 40 دقیقه در آب داغ بشویید و خیس کنید. با پخت سریعتر عدس خیس خورده ، این باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شود. می توانید برنج و عدس را با هم خیس کنید. بعداً آب را تخلیه کنید. طبق روشی که برای روش زودپز ذکر شد ، دستورالعمل را دنبال کنید تا زمانی که برنج و عدس را به ظرف اضافه کنید. عدس خیس شده بو داده نمی شود ، بنابراین از آن مرحله صرف نظر کنید و 4 لیوان آب بریزید. روی حرارت متوسط بدون پوشش یا تا حدی پوشانده بپزید تا کف آن سرریز نشود. همانطور که دال خیچدی می پزد ، به بررسی خود ادامه دهید و در صورت لزوم ، آب گرم اضافه کنید. از استفاده از آب سرد خودداری کنید زیرا قابلمه خنک می شود و مدت زمان پخت آن بیشتر است. وقتی عدس و برنج نرم شد ، آن را با له یا ملاقه کمی له کنید تا قوام ضخیم تری مانند فشار خیچدی پخته شده بدست آورید. معمولاً عدس پخته شده در گلدان بافتی یکسان با فشار پخته نخواهد داشت بنابراین این مرحله باعث می شود که خیچدی شما ضخیم تر و خوب شود. گلدان فوری خیچدیمن همانطور که در پایین در کارت دستورالعمل ذکر شده است ، برای همه خانواده در یک گلدان فوری کیچدی درست می کنم. بعضی اوقات فقط یک یا 2 نفر از ما می خواهیم آن را داشته باشیم ، سپس من آن را به روش گلدان به روش گلدان درست می کنم. به این ترتیب دیگ بزرگ نیازی به تمیز کردن نیست. برای این روش ، من برنج و دال را در یک گلدان کوچک که در IP قرار دارد شستشو می دهم. من معتدل را در یک ظرف کوچک انجام می دهم و سپس مواد را به یک قابلمه منتقل می کنم. سبزیجات را مانند هویج ، نخود و لوبیا مستقیماً به گلدان اضافه کنید. آب و فشار را به مدت 8 دقیقه بریزید. من همچنین یک کاسه آب درون گلدان قرار می دهم ، بنابراین از آن استفاده می کنم تا همزیست شود. می توانید دستورالعمل های دقیق روش اول را در کارت دستورالعمل زیر پیدا کنید. عناصراین بخش به شما کمک می کند در صورت تهیه دال خیچدی برای فواید سلامتی ، بهترین نوع مواد مناسب خود را انتخاب کنید. یک کیچدی آیورودا پایه فقط با برنج ، دون کوهی ، زیره ، زردچوبه ، زنجبیل ، نمک و غنچه گاو خالص تهیه می شود. موادی مانند فلفل یا سایر ادویه جات و سبزیجات بصورت اختیاری بر اساس نوع بدن استفاده می شوند. گیوه همچنین به عنوان کره شفاف شناخته می شود ، یکی از مواد اصلی در یک گیاه کیچدی است. گفته می شود که گیوه به هضم غذا کمک می کند و باعث افزایش اوجا ، یعنی انرژی زندگی می شود. گفته می شود که این ماده درمانی است و به طور مساوی بدن و ذهن را متعادل می کند. بنابراین kichchdi همیشه با ghee ساخته می شود. اما اگر تحت رژیم هستید ، به سادگی از هر روغن گیاهی دلخواه خود استفاده کنید. مونگ دال عدس استانداردی است که برای تهیه خیچدی استفاده می شود. این عدس های زرد خرد شده و پوست دار است که از لوبیای کاملاً سبز درست شده است. همانطور که قبلاً گفتم ، اینها برای ایجاد تعادل در هر نوع اختلال در بدن بسیار مناسب هستند. اما می توانید این کار را با هر نوع عدس مانند نخود کبوتر خرد شده (تور دال) ، ماسور دال (عدس قرمز) یا حتی با ماش کامل خیسانده تهیه کنید. ادویه جات: معمولاً زیره تنها ادویه ای است که در خیچدی پایه استفاده می شود. بسته به ساختار بدن ، موادی مانند زنجبیل تازه ، فلفل سیاه و زردچوبه پیشنهاد می شود. برای این دستور من پیشنهاد نمی کنم که ادویه های ذکر شده در دستور غذا را کنار بگذارید ، مگر اینکه محدودیت رژیم داشته باشید. بدون اینها ، خیچدی خوش طعم نخواهد بود. همچنین می توانید از برگ بو ، دارچین ، میخک و هل استفاده کنید زیرا همه اینها خیچدی را طعم دار می کنند. هینگ در انگلیسی به asafoetida معروف است. این ماده به عنوان یک ادویه قدرتمند در نظر گرفته می شود که برای رفع رکود ، نفخ و سموم در بدن استفاده می شود. بنابراین در خیچدی استفاده می شود زیرا به هضم غذا کمک می کند. اگر رژیم بدون گلوتن دارید ، به دنبال هینگ بدون گلوتن باشید یا آن را کاملاً کنار بگذارید. فقط همانطور که گفته شد استفاده کنید. این یک محرک است بنابراین زیاد استفاده نکنید. برنج متداول ترین دانه ای است که برای تهیه دال خیچدی استفاده می شود. اما ما همچنین آن را با غلات دیگری مانند ارزن ، کینوا ، جو دوسر ، گندم شکسته و حتی با بلغور درست می کنیم. برای گزینه سالم ، از برنج تصفیه شده یا صیقل داده شده استفاده نمی شود. بنابراین می توانید از برنج قهوه ای ، پوند پوند دستی یا هر نوع برنج کمتر فرآوری شده دیگری نیز استفاده کنید. سبزیجات: من این کار را فقط با یک پیاز کوچک ، گوجه فرنگی و هویج درست می کنم زیرا تهیه سبزیجات دیگر کمی زمان می برد. با این وجود می توانید سبزیجات مورد علاقه خود مانند نخود فرنگی ، لوبیا و سیب زمینی را نیز اضافه کنید. همه چیز در مورد عطر و طعم سبزیجات مورد علاقه شماست. از افزودن سبزیجاتی که دوست ندارید خودداری کنید. همچنین توجه داشته باشید که سبزیجات گیاهی در خیچدی نرم و لطیف خواهند بود. اسفناج: می توانید اسفناج را نیز به دال خیچدی اضافه کنید. ترجیح نمی دهم سبزیجاتم را بیش از حد بپزم بنابراین اسفناج ریز خرد شده را جداگانه در تابه تفت می دهم تا کاملا پژمرده شود. آنها را به خیچدی داغ اضافه کنید. فقط برای چند دقیقه بپزید تا برگها خوب مخلوط شوند. تغییراتماسالا خیچدی طعم دارتر و تندتر است. ¾ قاشق چایخوری garam masala به همراه زردچوبه و oon قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز اضافه کنید. برای تهیه ماسالا خیچدی سبزیجات ، 1 ½ فنجان سبزیجات مخلوط ، oon قاشق چای خوری ماسالای گارام و ادویه کامل مانند 1 برگ بو ، 2 هل ، دارچین 1 اینچ و 2 حبه اضافه کنید. Palak Khichdi - از حدود 1 تا 2 فنجان اسفناج کودک خرد شده یا اسفناج هندی استفاده کنید. 2 راه برای استفاده وجود دارد. روش اول افزودن آن به ظرف قبل از تفت دادن دل و برنج است. روش دوم: اخیراً من آن را با تفت دادن اسفناج جداگانه و سپس افزودن آن به خیچدی پخته شده درست می کردم. من فقط 2 دقیقه بعد از افزودن اسفناج ، خیچدی را می پزم. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۷ ] [ احد احدی ]
شود. این چیزی نیست جز یک گیاه گلدان برنج ساده گیاهی که بدون هیچ گونه گوشت و سبزیجات تهیه شده است. در هند جنوبی با نام برنج کوسکا یا بریانی ساده نیز شناخته می شود ، این یک غذای بسیار خوش طعم و تند است که می توان آن را به راحتی تهیه کرد. یکی از غذاهای دوست داشتنی در هند است و انواع مختلفی از بریانی درست می شود.
در حالی که بسیاری از مردم می گویند یک غذای بدون گوشت بریانی نیست و بسیاری دیگر می گویند غذایی که کاملاً طبخ نشده باشد ، بریانی نیست. با این حال حقیقت این است که هیچ راهی برای ساختن آن وجود ندارد. اما بله گفته می شود که یک بریانی معتبر دارای گوشت است و همیشه طبخ شده است. بنابراین این برنج بریانی نسخه جعلی از بریانی معتبر است زیرا هیچ گوشتی ندارد و کاملاً طبخ نمی شود. در مناطق جنوبی هند ، این یک غذای است که در رستوران های ارزان قیمت و مقیاس متوسط بسیار محبوب است. به آن کوسکا یا بریانی ساده نیز گفته می شود. تبلیغات
این به سادگی با طعم و مزه بسته بندی شده است و می توان آن را بدون هیچ گونه جانبی مصرف کرد. اما در رستوران ها معمولاً آن را با یک آبگوشت معروف به سالنا سرو می کنند. بسیاری از افراد نیز این را با کورما یا حتی با رایتا می خورند. گیاهخواران با یک سمت گیاهخواری غذا می خورند و دوستداران گوشت آن را با سالنا مرغ یا کرمای مرغ یا هر نوع سس گوشت سرو می کنند. برای تهیه برنج بریانی ، از همه مواد ضروری بریانی مانند برنج با کیفیت عالی ، ادویه کامل ، برگ نعناع ، برگ گشنیز ، پیاز و ماست استفاده می شود. گوجه فرنگی یکی از مواد غیرمعمول است که بیشتر در اینجا استفاده می شود زیرا طعم غذا بدون آن طعم ملایم است. از آنجا که کار خرد کردن یا اختلاط زیادی وجود ندارد ، تهیه این دستور بسیار سریع است. می توانید این برنج بریانی را در قابلمه معمولی ، اجاق گاز تحت فشار اجاق گاز یا در قابلمه فوری درست کنید. طرز تهیه برنج بریانی 1. برنج را حدود 20 تا 30 دقیقه بشویید و خیس کنید. در همین حین پیاز و گوجه فرنگی را آماده کنید. بعد از 30 دقیقه برنج را کاملاً در آبکش خالی کنید. این را کنار بگذارید. 2. روغن را در قابلمه یا زودپز گرم کنید. برگ بو ، انیسون ستاره ای ، هل ، میخک ، دارچین ، شاهی و گرز اضافه کنید. تفت دهید تا شاهی جیرا پاشیده شود. 3. پیازهای 3/4 فنجانی تکه شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود. 4. 1 قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. 5. اطمینان حاصل کنید که بوی خام سیر از بین می رود. 6. گوجه فرنگی و ماست را اضافه کنید. هم بزنید تا از سوختن جلوگیری شود. تبلیغات
7. 1/2 تا 3/4 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز ، کمی زردچوبه ، مشتی نعناع ، گشنیز ، نمک و 1 قاشق چایخوری پودر ماسالای بریانی اضافه کنید (اختیاری). برای برنج kuska ، بیشتر افراد از پودر ماسالای biryani استفاده نمی کنند. 8- آنقدر بپزید تا گوجه فرنگی له شود و روغن شروع به جدا شدن کند. 9. 3 1/2 فنجان آب اضافه کنید. آن را بجوشانید. تبلیغات
10. برنج آبکش شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. 11. روی شعله متوسط بپزید تا آب خیلی کمی باقی بماند. به تصویر مراجعه کنید. شعله را کاملاً پایین بیاورید. قابلمه یا زودپز را با درپوش بپوشانید و دقیقاً به مدت 5 تا 6 دقیقه آن را بپزید. من از زودپز استفاده کردم. 12. بعد از تمام شدن برنج ، درب ظرف را باز کنید و دم کنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۶ ] [ احد احدی ]
دستور تهیه برنج کشک همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام. برنج کشک یک غذای جنوبی هند است که با برنج پخته شده ، کشک (ماست) و ادویه جات معتدل تهیه می شود. این ماده بیشتر توسط سرخپوستان جنوبی به عنوان بخشی از وعده غذایی مصرف می شود. برنج کشک که با نام های thayir saddam & daddojanam نیز شناخته می شود ، یک غذای عالی تابستانی درست می کند. آن را با یک غلاف ، پاپاد ، ترشی و حتی با مقداری گل انار یا خیار خام و پیاز خورده می شود. در طول pooja برنج کشک نیز به خدایان عرضه می شود. معابد در جنوب هند نیز این را به خدایان ارائه می دهند و به عنوان پراسادام در میان فدائیان توزیع می شوند. بیشتر خانه های جنوب هند این کار را با برنج تازه پخته شده و کشک خانگی یا ماست درست می کنند. با این حال می توان آن را با ماست خریداری شده در فروشگاه نیز تهیه کرد. برای تهیه کشک خانگی می توانید به این پست مراجعه کنید. برای ساخت این روش 2 روش مختلف وجود داردیکی سبک خانه و دیگری سبک معبد. در تهیه سبک خانگی ، ادویه های معتدل معتدل ، فلفل قرمز و فلفل قرمز استفاده می شود. در مورد سبک معبد ، مواد تشکیل دهنده متفاوت هستند و همچنین روش. همچنین می توانید این دستور پخت و پز دادوجانام را که در تابستان درست می کنیم یا برای naivedyam ، جعبه ناهار یا مسافرت ، بررسی کنید. با آنچه در اینجا به اشتراک گذاشته شده متفاوت است. دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا در این پست نحوه تهیه برنج کشک در خانه در روزهای عادی است. برنج کشک چگونه تهیه می شود؟
نکاتی برای تهیه بهترین برنج کشک 2. برای گزینه سالمتر از غلات سبوس دار ، از برنج قهوه ای یا هر نوع غلات سبوس دار مخلوط با برنج معمولی استفاده کنید. برای تهیه این غذا می توانید حتی از ارزن ، جو دوسر فولادی ، جو دوسر یا حتی گندم شکسته استفاده کنید. 3. قبل از افزودن کشک به دانه ها نرم و پخته شده و خوب له شوید. برنج وقتی کشک به آن اضافه شود بدون اینکه خوب له شود ، سخت می شود. 4. ماست سرد را به برنج داغ اضافه نکنید زیرا ممکن است کشک لخته شود. با توجه به آیورودا افزودن کشک سرد به برنج داغ باعث ایجاد واتا دوشا می شود و می تواند منجر به عدم تعادل در بدن شود. بنابراین قبل از مخلوط شدن با کشک اطمینان حاصل کنید که برنج کاملاً سرد شده است. فواید
2. به طور سنتی کشمش به طور منظم در تابستان ها مصرف می شد تا از آفتاب زدگی جلوگیری کند و گرمای تابستان را از بین ببرد. ماست یا کشک به عنوان یک ماده خنک کننده طبیعی در نظر گرفته می شود و دمای بدن را کاهش می دهد. 3. خوردن این غذا با پیاز خام و خیار به کاهش گرمای بدن کمک می کند و هضم غذا را بهبود می بخشد. 4- همچنین اعتقاد بر این است که چاشنی سدام thayir با روغن ، زنجبیل ، چیلی و ادویه جات خنک کننده بودن کشک را از بین می برد. بنابراین به طور سنتی در زمستان های موسمی و زمستانی معتدل می شد. در طی تابستان فقط از پیاز خام و خیار جلوگیری می شود. طرز تهیه برنج کشک
استفاده از تمام برنج های قهوه ای ، برنج کشک خوبی را نیز به همراه دارد. حتی می توانید یک مشت ارزن اضافه کنید یا ارزن را جایگزین برنج قهوه ای کنید. اضافه کردن برنج به گلدان برای thayir sadam پختن برنج در قابلمه فشار برنج را روی شعله متوسط برای سدام تایلر یا برنج کشک بپزید نکته اختیاری: اگر این کار را بعداً آماده می کنید - بعد از چند ساعت بگویید ، سپس ¼ فنجان شیر از قبل جوشانده را به برنج له شده بریزید. این بدون اینکه ترش شود ، برنج کشک شما را تازه نگه می دارد. نگران نباشید که بوی شیر به هیچ وجه احساس نمی شود زیرا در عرض یک ساعت یا حدود شیر شیر کشک می شود. برنج را کاملاً خنک کنید. افزودن کشک به برنج داغ باعث انعقاد کشک (مانند کشک) می شود. پف کردن و خنک کردن برنج اضافه کردن ماست به گلدان برنج برای تهیه دستور صدام تایر تعدیل خردل سه قاشق ، نیم قاشق چایخوری زیره (اختیاری) ، 8 عدد بادام هندی ، 1 قاشق چایخوری چانا دال ، 1 قاشق چای خوری اوراد دال و 1 عدد فلفل قرمز خرد شده قرمز. آنها را تفت دهید تا دال طلایی شود. سپس 1 عدد چیلی سبز خرد شده ، برگ های کاری و نصف قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. برگ های کاری ترد می شوند سپس هینگ را اضافه می کنند. اجاق گاز را خاموش کنید. اگر از کدو بطری رنده شده استفاده می کنید ، آن را به ظرف اضافه کرده و برای یک دقیقه تفت دهید. ادویه جات ترشی جات را در روغن در مورد طرز تهیه دستور تهیه برنج کشک تهیه کنید اضافه کردن ادویه به تابه برای تهیه برنج کشک سوالات
در بیشتر موارد اگر برنج گرم با کشک سرد مخلوط شود ، آب پنیر جدا می شود. بنابراین فقط وقتی برنج کاملاً سرد شد کشک اضافه کنید. اگر برنج را ترجیح دهید ، در تابستان ترش می شود. بنابراین افزودن مقداری شیر به برنج از ترش شدن کشک جلوگیری می کند. نیازی به یخچال ندارید. خواص زنجبیل ، روغن و ادویه جات ترشی جات را برای چند ساعت تازه نگه می دارد. 3. آیا می توانید این غذا را به نوزادان و کودکان نوپا بدهید؟ اگر کودک نوپایی دارید که عاشق ماست است ، می توانید این غذا را در هفته 4 تا 5 بار تغذیه کنید. مقداری سبزیجات مانند هویج و خیار را روی برنج رنده کنید. همچنین می توانید مقداری podi بپاشید یا سبزیجات سرخ شده را هم بزنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۵ ] [ احد احدی ]
طرز تهیه ادویه نمک تایلندی یکی دیگر از چاشنی های همه منظوره که با هر نوع شور و خوشمزه ای همراه خواهد بود: همبرگر ، سینه مرغ ، سبزیجات کبابی ، حتی سوپ و آبگوشت. 6 قاشق غذاخوری نمک
گیاهان در مقابل ادویه جات و ترشی جات
سایر مواد شامل پودر سیر و پودر پیاز که به ترتیب سیر و پیاز هستند خشک شده و سپس به صورت پودر در می آیند. نیازی نیست که اینها را آسیاب کنید ، بلکه بیشتر از ظرف استفاده کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۵ ] [ احد احدی ]
مخلوط پودر کاری
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
1/3 فنجان پاپریکا مخلوط ادویه جات طیور این چاشنی مرغ های معطر می تواند قبل از بو دادن ، یا روی تکه های مرغی که قرار است تفت داده شوند ، روی مرغ کامل قرار گیرد. درست مثل استفاده از مالش خشک از آن استفاده کنید. 2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۴ ] [ احد احدی ]
استفاده از گیاهان خشک اگر می خواهید گیاهان تازه خود را خشک کنید (و اگر آنها را در باغ خود پرورش دهید) و سپس آنها را در آسیاب خود بچرخانید ، عالی است. ادویه تند چیلی
میکس ادویه ای تاکو
ادویه کدو تنبل
از دیگر امکانات می توان به استفاده از آن برای چاشنی سبزیجات بو داده ، چرخاندن آن به مافین یا خمیر پنکیک ، یا البته برای تهیه پای کدو تنبل اشاره کرد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۴ ] [ احد احدی ]
هلو تازه آغشته به سرکه ، شکر و ادویه های گرم یک درمان سنتی کلاسیک است. با بستنی ، کیک پوند ، گوشت بو داده و سبزیجات سرو کنید یا در سبزیجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط کنید. - نیک آیورسون ، میلواکی ، ویسکانسین کل زمان
دستور العمل :
فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۳ ] [ احد احدی ]
مواد لازم :
دستور العمل آماده سازی :
در آب و نمک هم بزنید. برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. خوب بشویید و آبکش کنید. جوش بیاورید. پوست اضافه کنید به جوش برگردید. گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود. چوب دارچین را دور بریزید. فضای سر به هر شیشه یک چوب دارچین باقیمانده اضافه کنید. حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۳ ] [ احد احدی ]
دستورالعمل :
موارد مصرف ترشیجات :
آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۲ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |