کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور پکودا پیاز - پاکودا یا پاکورا میان وعده ای است که با آرد گرم ، نمک ، ادویه جات و یک ماده اصلی مانند پیاز یا سبزی تهیه شده است. پاکودا پیاز یکی از محبوب ترین و محبوب ترین به خصوص در زمستان های موسمی و سرد است. این غذاها معمولاً در بیشتر خانه های هند برای میان وعده عصرانه تهیه می شوند پاکودای پیاز در غرفه های خیابانی و رستوران ها نیز به فروش می رسد. در مراکز و رستوران های tiffin در جنوب هند این غذاها را با نارگیل نارگیل سرو می کنند. با این وجود در رستوران های شمال هند مقداری چات ماسالا روی پاکودا پیاز پاشیده می شود . آماده سازی پاکودا هنگامی که به طور ناگهانی در خانه مهمان یا دوست خود باشید ، دوست دارید که احساس خاصی به آنها بدهید. در طول این سالها انواع پاکودای پیاز را از بهترین تا افتضاحی خورده ام که فاقد ترد ، عطر و طعم و کاملاً روغنی است. دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا به شما کمک می کند تا بهترین بسته های پیاز را تهیه کنید که روغن زیادی خیس نمی کند و ترد و خوش طعم می شود آماده سازی برای پاکودا1. به یک کاسه مخلوط کردن ، مواد زیر را اضافه کنید
نکته: از برش دادن پیاز خیلی نازک یا خیلی ضخیم خودداری کنید. آنها باید متوسط نازک باشند. فیلم را بررسی کنید تا بدانید چقدر نازک است. 2. همه آنها را خوب مخلوط کنید و پیازها را چند بار فشرده کنید تا شروع به آزاد سازی رطوبت کنند. این کار را به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید. 3. موارد زیر را به طور مساوی بپاشید
4. همه چیز را خوب مخلوط کنید. اکنون یک مخلوط خشک دریافت می کنید. طرز تهیه پاکودا پیاز5. هر بار 2 قاشق غذاخوری آب بپاشید و آرد را مخلوط کنید تا خمیر مرطوب شود. آب نریزید ، فقط بپاشید تا خمیر درست شود. در صورت لزوم آب بیشتری بپاشید. من کمی بیش از ¼ فنجان استفاده کردم ، اما این به میزان رطوبت پیاز شما بستگی دارد. این مخلوط باید سفت باشد اما خیلی خشک نباشد. نباید مرطوب یا قطره چکان باشد در غیر این صورت روغن زیادی را خیس می کند و ترد نمی شود. این را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در کادایی گرم کنید تا خیلی داغ شود. وقتی داغ شد آن را به خمیر بریزید. به آرامی با یک قاشق مخلوط کنید و دست ندهید زیرا بسیار گرم خواهد شد. همچنین می توانید از این مرحله صرف نظر کنید. تبلیغات 6. روغن را برای سرخ شدن در همان ظرف داغ کنید تا گرم شود. بررسی کنید که آیا با انداختن مقدار کمی خمیر در روغن ، گرم آن به اندازه کافی گرم است ، باید بدون قهوه ای شدن بالا برود و فرو نرود. این زمان مناسب برای شروع سرخ کردن است. قسمتهای کوچکی برداشته و به آرامی آنها را در روغن بیندازید. سرخ کنید روی حرارت متوسط و گاه گاهی هم بزنید تا سرخ شود. 7. پاکودا پیاز را سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. آنها را در یک صافی یا دستمال آشپزخانه بریزید. برای سرخ کردن دسته بعدی اطمینان حاصل کنید که روغن خیلی گرم نیست. شعله را کمی کم کنید و آنها را سرخ کنید. پاکودا پیاز را داغ با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. در صورت تمایل چاتا ماسالا بپاشید.
نکاتی برای تهیه بهترین بسته بندی پیاز پاکودا کاشو یک نوع محبوب است که به ویژه در موارد خاص در چند خانوار ساخته می شود. بادام هندی به قطعات کوچکتر تقسیم شده و حدود 15 دقیقه در آب خیس می شود و سپس به همان مخلوط پاکودا پیاز اضافه می شود. گیاهان : مادرم همیشه مقدار زیادی برگ تازه گیاه پودینا / نعناع و کاری را به مخلوط بسته بندی پیاز اضافه می کند. اگر عاشق عطر و طعم نعناع هستید ، واقعاً اینها را دوست خواهید داشت. همچنین می توانید اسفناج پالاک یا هندی را در اینجا اضافه کنید. آنها را تقریبا خرد کنید و اضافه کنید. چگونه نور پاکودا پیاز درست کنیم؟ بسیاری از افراد کمی قبل از سرخ شدن مقداری روغن داغ به خمیر پاکورا اضافه می کنند زیرا باعث ترد شدن ، سبکتر شدن پیاز پیاز و جلوگیری از خیساندن روغن آنها می شود. برای دستورالعمل ذکر شده در زیر ، می توانید تقریباً 1 تا 2 قاشق چای خوری روغن داغ از کادای اضافه کنید زیرا روغن سرخ کردنی عمیق داغ شود. آیا ماده مخلوط کننده ای برای تهیه پاکوره پیاز وجود دارد؟ در این دستور العمل پاکورا پیاز از ماده برگریز کننده استفاده نشده است. اما رستوران ها و دکه های خیابانی از کمی کربنات سودا استفاده می کنند تا باعث سبک شدن آنها شود. دستور العمل های مرتبط
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی برای پاکودا پیاز
طرز تهیه پاکودا پیاز
آب : استفاده از مقدار کم آب باعث سخت شدن پاکودا پیاز می شود. افزودن مقدار زیادی آب به خمیر باعث خیس شدن و روغن پاکوداها می شود زیرا روغن آنها زیاد می شود.تنوع: همچنین می توانید 3/4 فنجان اسفناج اضافه کنید. فقط ریز خرد کنید و اضافه کنید.برای تهیه ماسالا پاکودا می توانید 1/2 قاشق چایخوری ماسالای گارم را نیز اضافه کنید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۵۲ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |