کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
پودر چوتنی معروف به chutney pudi پودر بادام زمینی ادویه ای است که به عنوان چاشنی در جنوب هند سرو می شود. با برنج ، idli ، dosa یا upma خورده می شود. به طور سنتی این پودر ادویه فقط با گرم بو داده یا گرم سرخ شده تهیه می شود که در دستور العمل های چاتنی استفاده می شود. در بیشتر خانواده های تلوگو و کانادا که همیشه صحبت می کنند
این پودر بادام زمینی را می توان حتی با برنج ساده و یک عروسک غلیظ یا با برنج ماست میل کرد. یک قاشق غذاخوری از این podi به همراه صبحانه هند جنوبی به میزان زیادی پروتئین برای کودکان در حال رشد و همچنین برای بزرگسالان نیز کمک می کند. همچنین وقتی نمی توانید برای صبحانه خود دودی تازه تهیه کنید ، کنارگذاشتن است. تبلیغات هر خانواده نسخه مخصوص خود را از تهیه این پودر چتنی متناسب با سلیقه خود دارد. برخی فقط از گرم بوجود آمده و نارگیل استفاده می کنند و از بادام زمینی استفاده نمی شود. این همان پودر بادام زمینی است که در خانه مادرم درست می شود. بادام زمینی پایه این را تشکیل می دهد و از گرم سرخ شده برای جلوگیری از بیرون آمدن روغن از مخلوط بادام زمینی هنگام کوبیدن استفاده می شود. می توانید مقدار مواد را متناسب با ذائقه خود تنظیم کنید ، مانند افزایش یا کاهش سیر و فلفل قرمز. طرز تهیه پودر چاتنی1. من با تمیز کردن و دور ریختن سنگهای بادام زمینی ، گرم بو داده و زیره سبز شروع می کنم. 2. بادام زمینی را خشک کنید تا معطر و طلایی شود. سپس گرم سرخ شده را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. اینها را در بشقاب برداشته و خنک کنید. 3. 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. به همان ظرف روغن بریزید و آن را گرم کنید. 2 تا 3 برگ کاری و 8 تا 10 عدد چیلی قرمز خشک اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا ترد شوند. سپس زیره و سیر را اضافه کنید. به مدت 30 تا 60 ثانیه هم بزنید. ما ترجیح می دهیم اینجا سیر را تفت ندهیم. فقط برای ماندگاری سرخ می شود. 4. تمام مواد را خنک کنید. برگ های کاری ، چیلی های قرمز ، سیر و زیره را به یک ظرف آسیاب اضافه کنید. چرخ کنید تا پودر صاف شود. 5. بقیه مواد و نمک را به شیشه اضافه کنید. کناره ها را خراشیده و همه چیز را خوب مخلوط کنید. آنها را فقط خرد کنید تا مخلوط شوند. از آسیاب زیاد خودداری کنید زیرا بادام زمینی شروع به آزاد سازی روغن می کند و کل آن به یک توده تبدیل می شود. پودر بادام زمینی را در شیشه محکم هوا نگهداری کنید. حدود 2 تا 3 ماه در دمای اتاق تازه نگه داشته می شود. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۹ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |