کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
Aloo methi یک غذای جانبی خوشمزه هندی است که با سیب زمینی ، برگ شنبلیله و ادویه جات درست می شود. Aloo کلمه هندی "سیب زمینی" و methi کلمه برگ شنبلیله است. این غذای ساده همزن اصلی در بسیاری از خانه های هند به خصوص در زمستان ها که فصل گیاهان شنبلیله مناسب است ، یک ماده اصلی است. Aloo methi فقط با چند ماده اولیه درست می شود و تهیه آن بسیار آسان است. آن را به عنوان یک وعده در وعده غذایی هندی خود با برنج ، پوره یا روتی سرو کنید. جدا از این ، من اینها را هم داخل روتی می گذارم و می پیچم تا رول شود زیرا بچه هایم اینگونه دوست دارند. این رولهای کاتی همچنین بدون خیس شدن در جعبه ناهار مدرسه / دفتر خوب نگهداری می شوند. الو را کمی له می کنم و می غلتم
همچنین با برنج طعم دار مانند برنج لیمویی ، برنج جیرا ، برنج قهوه ای یا باگارا همراه است. یک الو متی خوش ساخت بسیار خوشمزه و خوش طعم است. مهم نیست که چطور این غذا را سرو می کنید با هر چیزی طعم بسیار خوبی خواهد داشت. تبلیغات
در همین حال 250 گرم سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و به قطعات 1 اینچی خرد کنید. آنها را به یک کاسه آب اضافه کنید. این به آلو کمک می کند تا سریعتر بپزد / سرخ شود. کنار بگذار 2. یک تابه را گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید. اگر روغن خردل دارید می توانید از آن استفاده کنید. دانه های زیره را اضافه کنید و بگذارید تا پراکنده شوند. 3. 2 حبه سیر خرد شده یا زنجبیل ¾ اینچی اضافه کنید. 4. فلفل قرمز خرد شده یا خرد شده را اضافه کنید. در دستورالعمل من از پودر فلفل قرمز استفاده نشده است ، بنابراین در صورت نیاز برای گرم کردن ، از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید. در صورت استفاده ، هینینگ بپاشید. تبلیغات
5. سپس سیب زمینی های مکعبی را از آب خارج کرده و در اینجا اضافه کنید. ¼ قاشق چای خوری زردچوبه را بپاشید. خوب مخلوط کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه روی یک محیط سرخ کنید. روی آن را بپوشانید و بپزید تا سیب زمینی تقریباً چنگال نرم شود. اگر سیب زمینی خیلی خشک است ، مقداری آب بپاشید تا زودتر بپزد. 6. سپس ½ قاشق چایخوری گارم ماسالا و ½ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. 7. برگ های متی خرد شده را اضافه کنید. من از پودر چیلی قرمز استفاده نکرده ام. گرما فقط از فلفل قرمز است. تبلیغات
8- در آخر سرخ کنید تا برگها خوب پژمرده شوند و عطر و بویی خوب بدست آورید. ملو را با برنج یا روتی سرو کنید. نکات حرفه ای
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۵ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |