کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
این چتنی بادام زمینی از پیاز استفاده می کند که عطر و بویی منحصر به فرد به چاتنی می دهد. می توانید برگ های کاری و گرم سرخ شده را نیز به این چتنی اضافه کنید. ما معمولاً چوتنی بادام زمینی را تعدیل نمی کنیم اما اگر ترجیح می دهید می توانید. طرز تهیه چیتنی پیاز بادام زمینی1. یک تابه را با روغن گرم کنید در صورت لزوم. ابتدا پیازچه های سبز و سپس پیاز را تفت دهید تا بوی خام آن از بین برود. این کار حدود 3 تا 4 دقیقه طول می کشد. اینها را کنار بگذارید تا خنک شوند. 2. در همان قالب ، بادام زمینی ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شوند. اگر از برگ های کاری استفاده می کنید ، ابتدا آنها را در روغن سرخ کنید تا ترد شوند. برگ های کاری عطر و بویی منحصر به فرد می دهند ، اگر دوست دارید می توانید از آنها استفاده کنید. 3. اجاق را خاموش کرده و سیر و زیره را اضافه کنید. خوب پرتاب کنید اینها را هم خنک کنید. 4. همه آنها را به همراه نمک به مخلوط کن اضافه کنید. در صورت استفاده از گرم سرخ شده و رب تمر هندی آنها را به شیشه مخلوط کن اضافه کنید. 5. همه آنها را مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. تبلیغات با دوزا ، idli یا هر صبحانه دیگری که دوست دارید سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها
تبلیغات
مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است. برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید. اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)ارزش غذایی چتنی پیاز بادام زمینی مبلغ هر وعده کالری 230کالری از چربی 144 ٪ ارزش روزانه* چربی 16G25٪ 2 گرم چربی اشباع شده13٪ سدیم 107 میلی گرم5٪ پتاسیم 296 میلی گرم8٪ کربوهیدرات ها 13 گرم4٪ فیبر 6 گرم25٪ شکر 2 گرم2٪ پروتئین 8 گرم16٪ ویتامین A 50IU1٪ ویتامین C 32.9 میلی گرم40٪ کلسیم 42 میلی گرم4٪ آهن 1.8 میلی گرم10٪
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۸ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |