کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
برنج سرخ شده سیر فلفلی نوعی تغذیه با برنج سرخ شده پایه گیاهی از غذاهای چینی هندو است . به نظر می رسد معطر ، ملایم گرم ، تند و خوشمزه است. در رستوران های چینی هند کاملاً مشهور است و در همان خط نودل سیر فلفل درست می شود. به همین ترتیب این برنج سرخ شده به یک غذای فرعی احتیاج ندارد زیرا خوشبو ، ادویه دار و به تنهایی سرو می شود. اما طرفهایی مانند مرغ چیلی ، مرغ سیر ، قارچ چیلی یا هر نوع غذای مخصوص چینی هندو بسیار مناسب این برنج است. اگر یک غذای فرعی دارید ، می توانید از سبزیجات مخلوط موجود در این دستور غذا صرف نظر کنید. برنج همچنان عالی خواهد بود.
تبلیغات طرز تهیه برنج سرخ شده سیر چیلی 1. سیر و فلفل قرمز درست کنید. سیر را نگینی خرد کنید و با قیچی غذا ، فلفل قرمز را از بین ببرید تا ورقه ورقه شود. شما همچنین می توانید این هر دو را مخلوط کرده و یک خمیر سیر فلفل درست کنید و در دستور غذا استفاده کنید. اگر برنج سرخ شده بسیار معطر را دوست دارید ، پیشنهاد می کنم یک خمیر درشت را در یک گلدان دستی یا مخلوط کن خرد کنید. از آنجا که من بچه های کوچکی در خانه دارم ، آنها را خرد نکردم. 2. برنج را حدود 30 دقیقه بشویید و خیس کنید. آشپزخانه را بپزید. کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. 3. روغن را در ووک یا ماهی تابه گرم کنید ، فلفل قرمز و سیر را بهمراه یک عدد چیلی قرمز شکسته تفت دهید و فقط 1 دقیقه تفت دهید. این کار را روی شعله زیاد انجام ندهید و نباید بیش از حد بپزد. این ممکن است به طعم تلخ منجر شود. 4. پیازهای نازک یا سفید پیاز را اضافه کنید. از این به بعد روی شعله بالا تفت دهید. 5. وقتی پیازها کمی صورتی شدند ، بقیه سبزیجات را اضافه کنید. من از هویج ، فلفل دلمه ای ، لوبیا و گل کلم استفاده کرده ام. همچنین می توانید از کلم ، جوانه لوبیا و غیره استفاده کنید. 6. وقتی سبزیجات کمی ملایم یا نیمه پخته شدند ، سس سویا اضافه کنید. 7. سرکه و شکر اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید. تبلیغات
8. برنج و نمک خنک شده را اضافه کنید. من هم ترجیح می دهم الان کمی روغن زیتون اضافه کنم. اگر سبزی کرفس یا پیازچه دارید می توانید هم اکنون آن را اضافه کنید. 9. 2 دقیقه مخلوط کنید و سرخ کنید. گرم سرو کنید. لطفاً مقداری را که در تابه می بینید اندازه گیری نکنید ، من دستور تهیه را برای تهیه 4 وعده دو برابر کردم.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۶ ] [ احد احدی ]
Bellam paramannam یک غذای سنتی است که در بیشتر خانه های آندرا در طول جشنواره های makara sankranti (جشنواره پنگال) ، varalakshmi vratam ، lakshmi puja و navratri puja درست می شود. در بعضی مناطق به آن سانکرانتی پونگالی یا بللام پونگالی نیز گفته می شود. این به طور خاص برای جشنواره Sankranti آماده شده است.
من فقط دستور مامانم را دنبال می کنم و تعجب می کنم که آیا نسخه دیگری برای ساخت این پارامانام بلام وجود دارد؟ در طول آماده سازی غذاهای جشنواره ، اولین کاری که صبح باید انجام دهید این است که شربت جاگری درست کنید و در حالی که آماده سازی های دیگر را ادامه می دهید آن را کنار بگذارید تا خنک شود. تبلیغات
از آنجایی که افزودن شربت گرم به هر payasam یا paramannam خواهد شیر دلمه و خراب کردن ظرف. بنابراین همیشه اطمینان حاصل کنید که شربت جاگه شما تا دمای اتاق خنک است. این دستورالعمل یک شیرینی بسیار خامه ای ، خوشمزه و خوشمزه ارائه می دهد. اگر از رژیم کم چربی استفاده می کنید ، می توانید شیر کم چربی را جایگزین کنید و غزه را کاهش دهید. آماده سازی 1. برنج و دال را حداقل برای 15 تا 30 دقیقه خیس کنید. 2. در صورت داشتن ژاگری که تمیز و بدون هرگونه سنگ یا ناخالصی است ، می توانید مستقیماً مرحله 6 را رد کرده و شروع کنید. در غیر این صورت تهیه شربت را اینجا دنبال کنید. آب را به اندازه کافی اضافه کنید تا ژاگری را در ظرف ته سنگین غوطه ور کنید. داغ شوید تا کاملا ذوب شود. 3. آوار را فیلتر کرده و بردارید. 4. ظرف را بشویید و شربت فیلتر شده را به ظرف انتقال دهید ، آن را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. به یاد داشته باشید که با خنک شدن ضخیم تر می شود. 5. این را به یک کاسه وسیع منتقل کرده و برای خنک شدن آن را تا حدی در آب سرد یخ قرار دهید. مراقب باشید تا آب به شربت نازک نریزد. طرز تهیه پارامنام bellam6. با شعله ملایم ، شیر و آب را در قابلمه سنگین ته بجوشانید ، آب برنج و دال را تخلیه کرده و به شیر در حال جوش اضافه کنید. تبلیغات
7. بپزید تا برنج و دال نرم پخته شود. بررسی کنید آیا برنج نرم پخته شده است یا خیر. یک دانه برنج برداشته و آن را له کنید تا پخته بودن آن بررسی شود. اگر قبل از پخت درست برنج شربت اضافه کنید ، برنج سفت می شود و بیشتر پخته نمی شود. 8. شربت جاگری خنک شده را ریخته ، پودر هل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا جاگی ها به خوبی مخلوط شوند. من از ترس اینکه شیرین نشود بیشتر آشپزی نمی کنم. حرارت را خاموش می کنم و ظرف را روی اجاق گاز می گذارم. 9. در حالی که برنج می پزد ، می توانید سرخ کردن آجیل ها را به پایان برسانید. گلدان را در یک تابه کوچک گرم کنید ، بادام هندی را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود ، کشمش را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید. این را به payasam اضافه کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۶ ] [ احد احدی ]
قارچ دستور العمل برنج سرخ شده ساخته شده در هند و چین سبک - سریع برنج سرخ شده با قارچ و فلفل دلمه ای کمتر از 30 دقیقه ساخته شده است. از آنجا که قارچ ها روی شعله زیاد در سس سویا تفت داده می شوند ، کارامل می شوند و طعم فوق العاده خوبی دارند. همچنین می توانید از هرکدام از سس های آماده مورد علاقه خود استفاده کرده و از سس سویا صرف نظر کنید. این را می توانید به تنهایی یا با سس گوجه فرنگی یا فلفل قرمز سرو کنید.
با افزودن سبزیجات مخلوط ، جوانه لوبیا یا حتی تخم مرغ ، می توانید تغییرات خاص خود را در این مورد ایجاد کنید. ترجیح می دهم این کار را فقط با استفاده از فلفل دلمه ای و پیاز انجام دهم. همچنین می توانید از پیاز بهار ، کلم و کرفس برای تکرار طعم های رستوران استفاده کنید.
تبلیغات طرز تهیه برنج سرخ شده قارچی - عکس گام به گام 1. برنج را حدود 15 دقیقه بشویید و خیس کنید. در آب زیادی بپزید تا خوب شود. در آبکش آبکش کنید. کنار بگذار روغن زیتون را در ووک یا ماهی تابه گرم کنید. روی شعله زیاد سیر را تفت دهید تا معطر شود. 2. برش های پیاز یا سفیده پیاز را به مدت یک دقیقه تفت دهید. 3. فلفل دلمه ای ، برش های نازک قارچ و فلفل قرمز بریده شده را اضافه کنید. 4. تفت دهید تا نرم و کاملاً پخته شوند. قارچ ها معمولاً آب را رها کرده و با رطوبت خود می پزند. اگر پخته نشدند ، ممکن است لازم باشد روی حرارت ملایم بپوشانید و بپزید. 5. سس سویا را اضافه کرده و روی شعله زیاد تفت دهید. همچنین ممکن است از سس سویا ، سرکه صرف نظر کرده و در صورت لزوم از سس آماده بطری دلخواه خود استفاده کنید. تبلیغات
6. سرکه اضافه کنید. 7. برنج پخته ، فلفل و سبزی پیاز بهار را اضافه کنید. نمک را به طور یکنواخت بپاشید. 8. همه چیز را خوب مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید. تبلیغات
برنج سرخ شده قارچ را گرم سرو کنید.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۵ ] [ احد احدی ]
دستور پولی هورا با عکس گام به گام. Pulihora یک غذای محبوب برنج از غذاهای آندرا است که با گل نارنگی ، برنج ، ادویه های معتدل و برگ کاری درست می شود. همچنین به عنوان chintapandu pulihora شناخته می شود. این یکی از اساسی ترین غذاهایی است که در جشنواره های آندرا تهیه می شود. هر ایالت جنوبی هند نسخه متفاوتی از این غذا دارد و معمولاً به برنج تمر هندی معروف است. همه اینها معمولاً در خانه های سنتی در طول جشنواره ها و حتی در روزهای عادی ساخته می شوند. Pulihora همچنین در معابد محبوب است و به عنوان prasadam به فدائیان ارائه می شود. pulihora به سبک معبد نه تنها بسیار خوش طعم بلکه خوشمزه است. تبلیغات
تهیه پولیوهورا در خانه ساده است و حتی توسط یک تازه کار نیز تهیه می شود. من chintapandu pulihora را بیشتر در طول جشنواره ها درست می کنم و خیلی نادر برای یک ناهار آخر هفته که سبزیجاتم تمام می شود درست می کنم. چگونه پولیوهورا درست کنیم 1. برای تهیه پودر خردل (اختیاری) - دانه خردل را به یک تابه اضافه کنید و آنها را گرم کنید. زیاد سرخ نکنید ممکن است تلخ شود. آن را برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. یا می توانید از دانه کنجد استفاده کنید. خشک آنها را در ظرف تفت دهید تا شروع به پاشیدن کنند. آنها را خاموش و خنک کنید. یک پودر خوب درست کنید. این را کنار بگذارید. 2. خیساندن تمر هندی : تمر هندی را بشویید و خیسانده و با فشار دادن خمیر غلیظ درست کنید. فیلتر برای از بین بردن سنگ و آوار. این را کنار بگذارید. 3. برنج را بدون اینکه لوس شود ، بپزید. من برنج را در زودپز به مدت 1 سوت مستقیم می پزم. برنج را در بشقاب پهن پخش کنید و نمک ، زردچوبه و روغن بپاشید. کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پولی هورا 4. به یک تابه روغن اضافه کنید و آن را گرم کنید. خردل ، چانا دال ، اوراد دال و بادام زمینی را اضافه کنید. بادام زمینی ها را سرخ کرده تا طلایی و معطر شوند. سپس برگ های کاری ، زنجبیل ، فلفل قرمز و فلفل قرمز اضافه کنید. همه چیز را خوب تفت دهید تا برگ های کاری ترد شوند. 5. خمیر تمر هندی ، جاجری ، پودر و نمک بیشتری اضافه کنید و آن را بپزید تا مخلوط غلیظ شود. 5. هنگامی که مخلوط روغن را ترک کرد اجاق گاز را خاموش کنید. تبلیغات
6. پودر خردل را بپاشید. سپس مخلوط پولی هورا را روی آن اضافه کنید. برنج را خوب مخلوط کنید.
1. برنج را به صورت دانه ریز بپزید و له نشده باشد. اگر برنج را خیلی نرم یا مایه دار بپزید ، به pulihora خوبی نخواهید رسید. برنج سالخورده بهتر است زیرا لازم است برنج را دانه دار بپزید. متناسب با سن برنج از آب استفاده کنید. برنج تازه برداشت شده فقط 1.5 فنجان آب برای هر فنجان برنج نیاز دارد. 2. همیشه تفاله تمر هندی را بشویید ، خیس کنید و فیلتر کنید. معمولاً تمر هندی دارای گرد و غبار و ذرات ناخواسته زیادی است ، بنابراین حداقل یک بار قبل از استفاده آن را بشویید. پس از خیس شدن ، آن را از فیلتر عبور دهید. این کمک می کند تا از فیبر و تفاله ناخواسته خلاص شوید. 3. برای تهیه پولیوهورا به سبک معبد ، کمی پودر خردل یا پودر کنجد اضافه کنید. اما این اختیاری است از هر دو استفاده نکنید زیرا باعث تلخ شدن ظرف می شود. من معمولاً چند پوند از این پودر تهیه می کنم و در یخچال نگه می دارم زیرا تهیه آن فقط کمی سخت است. 4- اگر برای پیشکش به خدا پولیوهورا درست می کنیم ، پس از مصرف چیلی و زنجبیل صرف نظر می کنیم. برای گرما برخی از افراد حتی فلفل خرد شده را اضافه می کنند.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۳ ] [ احد احدی ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۲ ] [ احد احدی ]
عناصر
جهت ها
نکات ترشی کدو سبز شیرین و ترش کدو سبز ترشی چه طعمی دارد؟
کدو سبز ترشی چه مدت دوام می آورد؟
با کدو سبز ترشی چه کاری باید انجام دهم؟
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۲ ] [ احد احدی ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۰ ] [ احد احدی ]
عناصر
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۰ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |