کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور نودل مرغ همراه با عکس و فیلم و گام به گام. تهیه این رشته فرنگی مرغ هندی ساده بسیار سریع برای یک شام یا یک وعده آخر هفته درست می شود. غذاهای چینی هند از غذاهای ترکیبی هند و غذاهای چینی است که از آشپزخانه های چینی های هند ساخته شده است. این غذاها در هند کاملاً مشهور است و در بیشتر رستوران های هند چینی در هند و خارج از کشور سرو می شود. بنابراین این دستور نودل مرغ ، غذای معتبر مرغ چینی نیست. اما مطمئناً یک کاسه رشته فرنگی مرغ خوب ارائه می دهد و به راحتی متناسب با جوانه های چشایی سازگار است. می توان انواع مختلف رشته فرنگی مرغ را در رستوران ها یافت که هرکدام از نظر طعم و ظاهر از یکدیگر متمایز هستند. هر چقدر هم تلاش کنیم تکرار عطر و طعم دودی غذاهای چینی رستوران در خانه امکان پذیر نیست. اما هنوز هم انتخاب رشته فرنگی ، روغن ، سس و از همه مهمتر ووک استفاده شده طعم و مزه خاصی را به غذای آخر می رساند. من رشته فرنگی رامن استفاده کرده ام که از گندم ساخته شده است ، شما می توانید از هر نوع انتخاب دیگری استفاده کنید. من از سس آلی سویا و سس چیلی استفاده کرده ام. می توانید سس چیلی را با هر آنچه که ترجیح می دهید جایگزین کنید. من از پنج پودر ادویه برای ماریناسیون استفاده کرده ام که می تواند با گارم ماسالا جایگزین شود و متناسب با جوانه های چشایی هند باشد.
طرز تهیه دستور نودل مرغ 1. مرغ را به نوارهای نازک یا قطعات به اندازه لقمه برش دهید. تکه های بزرگ مرغ زودتر پخته نمی شوند و تمایل به سفت شدن دارند. مرغ را به یک کاسه اضافه کنید. پودر فلفل ، نمک ، سس سویا و پودر ادویه را اضافه کنید - پنج پودر ادویه یا ماسالای گارم. 2. این را به خوبی مارین کنید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا رشته ها بپزند. همچنین می توانید این حداکثر را 24 ساعت در یخچال قرار دهید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید. در رستوران ها از نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی یا حتی تخم مرغ نیز برای پوشاندن مرغ استفاده می کنند. این به حفظ آب میوه ها و تولید مرغ بسیار لطیف و نرم کمک می کند. 3. 2 تا 2.5 لیتر آب را در قابلمه بزرگ بجوشانید. رشته ها را اضافه کنید. در صورت نیاز به نمک و روغن ، لطفاً دستورالعمل های موجود در بسته را برای زمان بندی دنبال کنید. در صورت نیاز 1 قاشق غذاخوری روغن و نمک اضافه کنید. 4. رشته فرنگی را تا زمانی که به حالت دندانی درآید ، بجوشانید. رشته ها باید سفت و جزئی جوش خورده باشند. در حالی که رشته فرنگی می جوشد ، سبزیجات را آماده کنید. 5. پس از اتمام کار ، بلافاصله آنها را در یک آبکش تخلیه کنید. در صورت نیاز می توانید رشته ها را با آب سرد شستشو دهید به نوع مورد استفاده بستگی دارد. 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و آن را روی همه رشته ها آغشته کنید. این از چسبیدن آنها جلوگیری می کند. تبلیغات
6. 1 قاشق غذاخوری روغن به یک ووک اضافه کنید. من صاحب ووک نیستم ، بنابراین از تابه استفاده می کنم. یک تابه چدنی برهنه چوبی خوب به خوبی کار می کند ، اگر یکی دارید می توانید از آن استفاده کنید. وقتی روغن داغ شد ، سیر را اضافه کنید. بعد از 30 ثانیه مرغ را اضافه کنید. 7. مرغ را سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. اگر ظرف را خیلی خشک دیدید ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب داغ اضافه کنید. استفاده از آب سرد مرغ را سخت می کند. در پایان این مرحله ، مرغ باید خوب پخته شود و باید بتواند آن را به راحتی با کفگیر چوبی برش دهید. 8. مرغ را به یک طرف تابه منتقل کنید. در صورت استفاده از ووک می توانید مرغ را در بشقاب برداشته و کنار بگذارید. شعله / گرما را روی بالاترین قسمت قرار دهید. یک قاشق غذاخوری دیگر روغن به ظرف اضافه کنید. سفیده های پیازچه را به مدت یک دقیقه سرخ کنید. من مرغ را کنار نمی گذارم زیرا رطوبت سبزیجات مانع از پخت بیش از حد مرغ می شود و طعم فلفل دلمه ای را جذب می کند. تبلیغات
9. فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کنید. همچنین می توانید کلم اضافه کنید. سبزیجات را فقط برای یک دقیقه سرخ کنید. 10. مرغ و سبزیجات را مخلوط کنید. 1 تا 2 دقیقه دیگر سرخ کنید تا رایحه سبزیجات خارج شود. زیاد سرخ نکنید زیرا ممکن است مرغ سخت شود. 11. پیازچه و سس چیلی + 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. 12. رشته فرنگی و در صورت نیاز نمک کم اضافه کنید. سپس روی آن سس سویا بریزید. رشته فرنگی چینی معمولاً نمک کمی دارد و بیشتر از سس ها تهیه می شود. اگر مرغ را کنار گذاشته اید ، اکنون آن را به وک / تابه اضافه کنید. 13. خوب مخلوط کنید. به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید.
ر
رشته فرنگی بجوشه
مواد دیگر
تبلیغات دستورالعمل ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۳ ] [ احد احدی ]
دستور شاورما مرغ - Shawarma یا shawurma یک غذای عربی است که با کباب کردن گوشت روی تف تهیه می شود. در بسیاری از نقاط جهان محبوبیت بیشتری دارد و تقریباً در همه جا از رستوران ها گرفته تا فست فودهای زنجیره ای سرو می شود. Shawarma با چیدن نوارهای گوشت و چربی های مارین شده به طور متناوب روی یک تف عمودی تهیه می شود ، و در نتیجه یک گروه بزرگ گوشت و چربی ایجاد می شود. در حین چرخش تف ، گوشت آن به آرامی کباب می شود. گوشت کبابی را در صورت لزوم تف می کنند و به عنوان پیش غذا سرو می کنند یا از آن برای تهیه رول یا رول شاورما استفاده می کنند. تبلیغات
من در بنگلور و سنگاپور با مکان های کمی که این شاورما را سرو می کنند روبرو شده ام. فکر کردم ساختن اینها در خانه غیرممکن است زیرا به تف نیاز دارد. وقتی به دنبال روش های جایگزین ساخت در خانه می گشتم ، این دستور را در نیویورک تایمز پیدا کردم و به دلیل سادگی آن را دوست داشتم. من همچنین احساس کردم که این بسیار سالمتر از شاورمای ساخته شده روی اسپ است زیرا آنها ساعتهای طولانی کباب می شوند (به اندازه یک روز) و استفاده از چربی های سنگین. شاورمای مرغ انجام شده بر روی تف به دلیل کباب شدن آهسته روی حرارت کم ، طعم بسیار مطبوعی دارد و باعث می شود آن نرم و آبدار باشد. این دستور ساده با تنها تعداد انگشت شماری از مواد اولیه بهترین شاورمای خوش طعم را در خانه به شما می دهد.
طرز تهیه شاورما در خانه 1. سینه و ران مرغ را به قطعات 1 اینچی برش دهید. این را کنار بگذارید 2. تهیه ماریناد : مواد زیر را به یک کاسه مخلوط اضافه کنید. 3. همه مواد را مخلوط کنید. من همچنین 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی / کشک آویز (تازه ، ترش) اضافه کردم. 4. فقط در صورت لزوم آب لیمو را اضافه کنید تا کمی لک بزنید. من حدود 1.5 tsps استفاده می کنم. همه چیز را خوب مخلوط کرده و نمک را چک کنید. 5. مرغ را خوب مارین کنید. ماریناد باید ضخیم باشد و آبریزش نداشته باشد. 6. حداقل 12 ساعت روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. من 24 ساعت را ترجیح می دهم. هرچه بیشتر استراحت کنیم ، لطافت و طعم بیشتری پیدا می کند. کباب کردن شاورما مرغAs- همانطور که قبلاً اشاره کردم ، تجربه من با کباب کردن این در اجاق نتایج خیلی خوبی برای من نداشت. بنابراین من آن را در یک تابه انجام می دهم. اگر تابه گریل دارید ، جلو بروید و از آن استفاده کنید.
8- شعله را به بالاترین قسمت روشن کنید. یک تابه نچسب را با نصف قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. وقتی تابه واقعاً داغ شد ، تکه های مرغ را جدا از هم و بدون ازدحام جمعیت قرار دهید. آنها را برای پخت و پز به همه طرف برگردانید. توجه داشته باشید که من مرغ 300 گرمی را در 2 دسته کباب کردم. ظرف را شلوغ نکنید ، مرغ اگر شلوغ باشد شروع به آزاد سازی رطوبت می کند. 9. وقتی ماریناد تقریباً شروع به کاراملی شدن کرد ، شعله را روی متوسط بگذارید. پخت را ادامه دهید تا ماریناد کاملا خشک شود و مرغ کاملاً پخته شود. از آنجا که مرغ در ماست به خوبی مارین شده است ، سریع پخته می شود. 10. شما باید شعله را کنترل کنید در غیر اینصورت ممکن است گوشت را سوزانده و آنرا سخت برگرداند. بنابراین من مدتی اجاق گاز را خاموش می کنم. به سرعت با یک قاشق چوبی مرغ را بیشتر برش دهید. من برای اطمینان از اینکه مرغ به خوبی پخته شده ، یک تا 2 دقیقه بیشتر غذا می پزم. مرغ را کنار بگذارید. لایه های چهارم پیاز جدا شده و گوجه فرنگی های ربع شده را به ظرف اضافه کنید و برای چند دقیقه روی شعله زیاد بریزید. تبلیغات خدمت کردن اگر شاورما مرغ را به عنوان پیش غذای مهمانی یا حتی به عنوان یک وعده غذایی در صورت بسته بندی آن در نان پیتا ، تورتیلا ، ناان یا روتی بسیار مناسب است. من همچنین نحوه تهیه رول شاورما را به اشتراک گذاشته ام. من همان روز نان پیتا درست کردم تا رول درست کنم. همچنین می توانید یاد بگیرید که چگونه 2 نوع فرو بردن که می توانید به عنوان شیر یا اسپرد استفاده کنید. بچه های من در خانه هر دو را دوست داشته اند. برای رول ها سس ماست سیر را پخش کردم سپس کاهو و سپس شاورما مرغ قرار دادم. آن را تا رول Shawarma پیچید. این طعم دلچسبی دارد و کمتر از هر شاورمی که در یک رستوران خوب خاورمیانه می گیرید ، است. آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید یا یک بسته بندی درست کنید. می توان آن را با انواع سس ها مانند Toum ، سس سیر ماست یا سس Tahini سرو کرد. من دستور العمل های سس ماست سیر و سس تاهینی را در زیر به اشتراک گذاشته ام. تهیه سس ماست سیر. (تقریباً از غذا سازگار است). این را می توان به عنوان غوطه وری و یا برای پخش شدن روی بسته بندی استفاده کرد. ¼ فنجان ماست یونانی / کشک آویز ، 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده ، نمک ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو (اختیاری) اضافه کنید. در صورت استفاده از ماست ترش از لیمو صرف نظر کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید. تهیه سس تاهینی . اگر از فروشگاه خرید می کنید ، آن را که در ظروف شیشه ای بسته بندی شده و از کنجد ارگانیک ساخته شده است ترجیح دهید. ¾ فنجان تاهینی ، 1/4 تا 1/2 فنجان آب گرم لوک ، 2 حبه سیر بزرگ خرد شده ، 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید. آب لیمو ، نمک فقط در صورت نیاز به یک پردازنده و پردازش تا زمانی که سبک و خامه ای شود. بعد 2 قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. سس تاهینی آماده استفاده است. سس را سخاوتمندانه روی نان پیتا پخش کنید. به زودی دستور نان پیتا را به اشتراک می گذارید. سپس کاهو ، شاورمای مرغ ، سپس پیاز و گوجه فرنگی کبابی قرار دهید. همچنین می توانید از هرکدام از سس های گرم خود استفاده کنید. رول های شاورمای مرغ را بپیچید و لذت ببرید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
اختیاری
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
در فر کباب کنید
طرز تهیه شاورمای مرغ در قسمت بالای اجاق گاز
ساختن بسته بندی / رول کردن شاورما
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۳ ] [ احد احدی ]
عناصر
گام 2 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۲ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
گام 2 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش مرحله 1
گام 2
مرحله 3
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۰ ] [ احد احدی ]
عناصر
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۰ ] [ احد احدی ]
عناصر
100 میلی لیتر سرکه بالزامیک روش
گام 2 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |