کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور شاورما مرغ - Shawarma یا shawurma یک غذای عربی است که با کباب کردن گوشت روی تف تهیه می شود. در بسیاری از نقاط جهان محبوبیت بیشتری دارد و تقریباً در همه جا از رستوران ها گرفته تا فست فودهای زنجیره ای سرو می شود. Shawarma با چیدن نوارهای گوشت و چربی های مارین شده به طور متناوب روی یک تف عمودی تهیه می شود ، و در نتیجه یک گروه بزرگ گوشت و چربی ایجاد می شود. در حین چرخش تف ، گوشت آن به آرامی کباب می شود. گوشت کبابی را در صورت لزوم تف می کنند و به عنوان پیش غذا سرو می کنند یا از آن برای تهیه رول یا رول شاورما استفاده می کنند. تبلیغات
من در بنگلور و سنگاپور با مکان های کمی که این شاورما را سرو می کنند روبرو شده ام. فکر کردم ساختن اینها در خانه غیرممکن است زیرا به تف نیاز دارد. وقتی به دنبال روش های جایگزین ساخت در خانه می گشتم ، این دستور را در نیویورک تایمز پیدا کردم و به دلیل سادگی آن را دوست داشتم. من همچنین احساس کردم که این بسیار سالمتر از شاورمای ساخته شده روی اسپ است زیرا آنها ساعتهای طولانی کباب می شوند (به اندازه یک روز) و استفاده از چربی های سنگین. شاورمای مرغ انجام شده بر روی تف به دلیل کباب شدن آهسته روی حرارت کم ، طعم بسیار مطبوعی دارد و باعث می شود آن نرم و آبدار باشد. این دستور ساده با تنها تعداد انگشت شماری از مواد اولیه بهترین شاورمای خوش طعم را در خانه به شما می دهد.
طرز تهیه شاورما در خانه 1. سینه و ران مرغ را به قطعات 1 اینچی برش دهید. این را کنار بگذارید 2. تهیه ماریناد : مواد زیر را به یک کاسه مخلوط اضافه کنید. 3. همه مواد را مخلوط کنید. من همچنین 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی / کشک آویز (تازه ، ترش) اضافه کردم. 4. فقط در صورت لزوم آب لیمو را اضافه کنید تا کمی لک بزنید. من حدود 1.5 tsps استفاده می کنم. همه چیز را خوب مخلوط کرده و نمک را چک کنید. 5. مرغ را خوب مارین کنید. ماریناد باید ضخیم باشد و آبریزش نداشته باشد. 6. حداقل 12 ساعت روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. من 24 ساعت را ترجیح می دهم. هرچه بیشتر استراحت کنیم ، لطافت و طعم بیشتری پیدا می کند. کباب کردن شاورما مرغAs- همانطور که قبلاً اشاره کردم ، تجربه من با کباب کردن این در اجاق نتایج خیلی خوبی برای من نداشت. بنابراین من آن را در یک تابه انجام می دهم. اگر تابه گریل دارید ، جلو بروید و از آن استفاده کنید.
8- شعله را به بالاترین قسمت روشن کنید. یک تابه نچسب را با نصف قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. وقتی تابه واقعاً داغ شد ، تکه های مرغ را جدا از هم و بدون ازدحام جمعیت قرار دهید. آنها را برای پخت و پز به همه طرف برگردانید. توجه داشته باشید که من مرغ 300 گرمی را در 2 دسته کباب کردم. ظرف را شلوغ نکنید ، مرغ اگر شلوغ باشد شروع به آزاد سازی رطوبت می کند. 9. وقتی ماریناد تقریباً شروع به کاراملی شدن کرد ، شعله را روی متوسط بگذارید. پخت را ادامه دهید تا ماریناد کاملا خشک شود و مرغ کاملاً پخته شود. از آنجا که مرغ در ماست به خوبی مارین شده است ، سریع پخته می شود. 10. شما باید شعله را کنترل کنید در غیر اینصورت ممکن است گوشت را سوزانده و آنرا سخت برگرداند. بنابراین من مدتی اجاق گاز را خاموش می کنم. به سرعت با یک قاشق چوبی مرغ را بیشتر برش دهید. من برای اطمینان از اینکه مرغ به خوبی پخته شده ، یک تا 2 دقیقه بیشتر غذا می پزم. مرغ را کنار بگذارید. لایه های چهارم پیاز جدا شده و گوجه فرنگی های ربع شده را به ظرف اضافه کنید و برای چند دقیقه روی شعله زیاد بریزید. تبلیغات خدمت کردن اگر شاورما مرغ را به عنوان پیش غذای مهمانی یا حتی به عنوان یک وعده غذایی در صورت بسته بندی آن در نان پیتا ، تورتیلا ، ناان یا روتی بسیار مناسب است. من همچنین نحوه تهیه رول شاورما را به اشتراک گذاشته ام. من همان روز نان پیتا درست کردم تا رول درست کنم. همچنین می توانید یاد بگیرید که چگونه 2 نوع فرو بردن که می توانید به عنوان شیر یا اسپرد استفاده کنید. بچه های من در خانه هر دو را دوست داشته اند. برای رول ها سس ماست سیر را پخش کردم سپس کاهو و سپس شاورما مرغ قرار دادم. آن را تا رول Shawarma پیچید. این طعم دلچسبی دارد و کمتر از هر شاورمی که در یک رستوران خوب خاورمیانه می گیرید ، است. آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید یا یک بسته بندی درست کنید. می توان آن را با انواع سس ها مانند Toum ، سس سیر ماست یا سس Tahini سرو کرد. من دستور العمل های سس ماست سیر و سس تاهینی را در زیر به اشتراک گذاشته ام. تهیه سس ماست سیر. (تقریباً از غذا سازگار است). این را می توان به عنوان غوطه وری و یا برای پخش شدن روی بسته بندی استفاده کرد. ¼ فنجان ماست یونانی / کشک آویز ، 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده ، نمک ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو (اختیاری) اضافه کنید. در صورت استفاده از ماست ترش از لیمو صرف نظر کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید. تهیه سس تاهینی . اگر از فروشگاه خرید می کنید ، آن را که در ظروف شیشه ای بسته بندی شده و از کنجد ارگانیک ساخته شده است ترجیح دهید. ¾ فنجان تاهینی ، 1/4 تا 1/2 فنجان آب گرم لوک ، 2 حبه سیر بزرگ خرد شده ، 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید. آب لیمو ، نمک فقط در صورت نیاز به یک پردازنده و پردازش تا زمانی که سبک و خامه ای شود. بعد 2 قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. سس تاهینی آماده استفاده است. سس را سخاوتمندانه روی نان پیتا پخش کنید. به زودی دستور نان پیتا را به اشتراک می گذارید. سپس کاهو ، شاورمای مرغ ، سپس پیاز و گوجه فرنگی کبابی قرار دهید. همچنین می توانید از هرکدام از سس های گرم خود استفاده کنید. رول های شاورمای مرغ را بپیچید و لذت ببرید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
اختیاری
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
در فر کباب کنید
طرز تهیه شاورمای مرغ در قسمت بالای اجاق گاز
ساختن بسته بندی / رول کردن شاورما
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۳ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |