کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور غذای سرخ ماهی آپولو نزدیکترین منطبق با روشی است که در اکثر رستورانهای آندره ای که بازدید کرده ام سرو می شود. شبیه دستور منچوری ماهی ، اما ما به هیچ سس ، رنگ مصنوعی یا آجینوموتو نیازی نداریم ، شما می توانید این ماهی آپولو را درست مثل نوع رستوران تهیه کنید. اولین بار من ماهی رستوران آپولو در یک رستوران آندرا در بنگلور داشتم و از آن زمان کاملاً آن را دوست داشتم. غذای مخصوص این غذا که با ماهی های بزرگ تهیه می شود ، فیله های بدون استخوان انتخاب می شوند و از ماسالا و سس گارم برای تهیه استفاده نمی شود و هنوز هم استفاده نمی شود طعم و مزه به راحتی عالی و بدون هیچ بو. برای تهیه ماهی آپولو ماهی ، می توانید از هر فیله بزرگ بدون استخوان مانند تومن یا قورباغه ماهی یا ماهی قزل آلا استفاده کنید. اما ماهی قزل آلا سرخ شده عمیق ایده خوبی نیست ، مواد مغذی به روغن تخلیه می شوند. دستور غذای سرخ ماهی آپولو تبلیغات
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
چاشنی
ماریناسیون
تبلیغات دستورالعمل ها
تبلیغات
مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است. برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید. اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)ارزش غذایی دستور سرخ ماهی ماهی آپولو | طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی مبلغ هر وعده کالری 286کالری از چربی 63 ٪ ارزش روزانه* 7 گرم چربی11٪ 1 گرم چربی اشباع شده6٪ کلسترول 83 میلی گرم28٪ سدیم 223 میلی گرم10٪ پتاسیم 660 میلی گرم19٪ کربوهیدرات ها 18G6٪ فیبر 2 گرم8٪ شکر 4 گرم4٪ پروتئین 36 گرم72٪ ویتامین A 290IU6٪ ویتامین C 23.6 میلی گرم29٪ کلسیم 41 میلی گرم4٪ آهن 1.5 میلی گرم8٪ * درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است. =دستور غذای ماهی ماهی آپولو با تصاویر گام به گام ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۴ ] [ احد احدی ]
دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد. این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید. برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید. تبلیغات
طرز تهیه دستور تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده 1. ماهی را کاملاً زیر آب روان بشویید. رطوبت اضافی را با دستمال آشپزخانه پاک کنید. برش ها یا شکاف هایی روی ماهی ایجاد کنید. از تمام مواد یک خمیر درشت تهیه کنید و مارین کنید. حدود یک ساعت یا یک شب در یخچال کنار بگذارید. 2. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه گرم کنید و سپس ماریناسیون اضافی را از روی پوست برداشته و روی سینی کنار بگذارید. ماهی را بپزید. جزئیات بیشتر در دستورالعمل های دستور العمل. ماهی های کبابی را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا میل کنید.
دستور پخت به سبک هندی ماهی در زیر تبلیغات مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها
تبلیغات دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد. این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید. برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۳ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
با نگهداری سبزیجات یا میوه در سرکه ، یک شیشه ترشی مایل به قرمز درست کنید. دستور العمل های ترشی ما شامل پیکالیلی ، کدو سبز ، کلم قرمز ، پیاز و چغندر است. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۲ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۲ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۱ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۰ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
گام 2 مرحله 3 مرحله 4 مرحله 5 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۰ ] [ احد احدی ]
عناصر
روش
پودر چیلی یا پوسته های تهیه شده از فلفل قرمز ، که عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. این چاشنی برای پاشیدن هر چیزی که به مقداری گرما احتیاج دارد ، به چیلی انتخابی شما تبدیل خواهد شد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۲۹ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |