کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستورالعمل آواکایا با عکس های گام به گام - ترشی آواکایا یا آواکایا یک ترشی تند و قوی است که با انبه های خام از غذاهای آندرا درست می شود. غذاهای آندرا به دلیل دستور العمل های تند و همچنین خوشمزه معروف هستند. این ترشی نیز تفاوتی ندارد و یکی از گوهرهای غذاهای آندرا است. دستور ترشی آواکایا انبه
مراحل تهیه ترشی آواکایا بسیار آسان است. فقط شما باید از قسمت تمیزی و رطوبت مراقبت کنید. همه چیز از جمله انبه ، کاسه ، قاشق و غیره باید تمیز و خشک باشد. همچنین ترشی باید در جای خشک نگهداری شود تا بالغ شود. حتی می توانید در نور آفتاب نگه دارید. ترشی یک هنر است و به محض تجربه و مهارت تهیه ترشی ، کار سختی نیست.
اگر قصد دارید انبه های خام را در خانه خرد کنید ، پس باید بسیار مراقب باشید و از چاقوی تیز استفاده کنید. برش دادن هسته سخت به مهارت چاقو و کمی فشار نیاز دارد. ممکن است خطرناک هم باشد ، بنابراین پیشنهاد می کنم انبه را از فروشنده انبه خرد کنید. از آنجا که من در زمینه خرد کردن آموزش دیده و در آن مهارت زیادی دارم ، انبه ها را در خانه خرد کردم. من از چاقوی آشپز تیز استفاده کردم و مانند یک فروشنده نارگیل انبه ها را خرد می کردم و یک نارگیل را تکه می کردم. بنابراین باید مراقب بود. معمولاً از دستگاه برش یا خردکن سنتی هند برای خرد کردن انبه استفاده می شود. در این دستورالعمل حدود 2 کیلوگرم ترشی حاصل می شود و این می تواند به راحتی 6 ماه تا یک سال دوام بیاورد. در صورت تمایل می توانید دستور غذا را نیز نصف کنید. ترشی آواکایا را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. حتی می توانید آن را با برنج بخارپز ساده ، برنج کشک و پراتاها تهیه کنید. طرز تهیه آوکایا آماده سازی
1. ابتدا با خشک کردن آفتاب 200 گرم دانه خردل (1 فنجان + 4 قاشق غذاخوری) در معرض نور آفتاب به مدت یک روز یا حداقل به مدت 4 تا 5 ساعت شروع کنید. این کار برای از بین بردن هرگونه رطوبت یا رطوبت موجود در آنها است.
3. در همین حال ، انبه های سبز نارس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را خیلی خوب بشویید و اگر شیره چسبنده ای روی انبه ها خشک شده است ، هنگام آبکشی انبه ها را در کف دست خود بمالید تا شیره خشک شده خارج شود.
5. قبل از خرد کردن انبه ، آنها باید کاملا خشک شوند. ابتدا انبه را از وسط آن به دو نیم تقسیم کنید. این کار بسیار سخت است زیرا هسته آن سخت است و چاقو به راحتی آن را برش نمی دهد. بنابراین اگر نمی توانید این عمل خرد کردن را انجام دهید ، از آن اجتناب کنید.
8. انبه های خرد شده را در یک ظرف یا کاسه بزرگ بریزید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید. اگر از انبه خرد شده فروشنده سبزیجات استفاده می کنید ، فقط آنها را با حوله آشپزخانه تمیز کنید. انبه برای تهیه دستور ترشی انبه آندرا
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۲ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |