کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور غذای سرخ شده دونداکایا یا سرخ کرده تیندورا - یاد بگیرید که انواع ساده پیچک های پیچک را به سبک آندرا درست کنید . پیچک به نام dondakaya در تلوگو ، kovakai در تامیل ، tondekayi در کانادا ، tindora در گواچر و tendli در ماراتی نامیده می شود. برای تهیه سرخ کردن ، کاری و دونداکایا پاچادی برای تهیه سرخ کردنی دونداکایا می توانید آنها را تکه تکه کرده یا خرد کنید. من از غذاساز خود برای ریز کردن آنها استفاده کردم و از آنجا که سبزیجات خرد شده و لقمه های کوچک خرد می شود ، کارهای پودودو به سرعت انجام می شود. فقط انتهای آن را بشویید و خرد کنید و آنها را به غذاساز اضافه کنید و چند بار پالس کنید. آماده سازی 1. من از مقداری نارگیل و دانه کنجد تازه استفاده کردم تا آخر آن اضافه کنم. همچنین می توانید پودر ادویه دار من همچنین نحوه تهیه پودر ادویه دار شما را در کارت دستور به اشتراک گذاشته ام. همچنین می توانید از نارگیل استفاده کرده و از آن صرف نظر کنید. 2. با هم مخلوط درشت کنید. طرز تهیه سرخ کردن دونداکایا 3. روغن را در کادای گرم کنید. خردل ، زیره ، دلس ، سیر و چیلی قرمز اضافه کنید. وقتی دال طلایی شد ، برگ های کاری را نیز اضافه کنید. 4. بعد قطعات خرد شده یا برش خورده dondakaya را اضافه کنید. همچنین زردچوبه و نمک اضافه کنید. من از یک پردازنده غذا برای تهیه تکه های سبزیجات استفاده می کنم. 5. بعد شروع به شعله ور شدن با شعله متوسط تا کم کنید تا نرم شود. مرتباً هم بزنید. در صورت نیاز روی آن را بپوشانید و روی شعله ملایم بپزید. 6. هنگامی که سبزیجات نرم شد ، نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. تبلیغات
7. پودر چیلی قرمز را بپاشید. در این مرحله می توانید بادام زمینی بو داده را نیز اضافه کنید. 8. بعد سرخ کنید تا بوی خام از بین برود. سرخ شده دونداکایا را با برنج سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
برای تفت دادن و پودر کردن یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
تهیه کارودو کارام یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل
تهیه سرخ کردن dondakaya
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |