کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
Nurukku Manga Achar همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام. این یک ترشی فوری 15 دقیقه ای به سبک کرالا است که در طول جشنواره ها و جشن ها برای سدیا درست می شود. این دستور از مادرم تهیه می شود و معمولاً در محل ما بود.
روی نام: به زبان مالایالامی ‘Nurukku‘ به معنی قطعات خرد شده یا خرد شده کوچک است 3. زمان لازم: بهترین قسمت از این دستور تهیه ترشی این است که می توان در کمتر از 15 دقیقه درست کرد. 4. On Weight: در قالب عکس گام به گام ، من از 4 انبه سبز کوچک استفاده کرده ام که با هم 300 گرم وزن داشتند. در این ویدئو ، من از یک انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراین وقتی آنها را خرد می کنید ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده دریافت کنید. 5. مقیاس بندی: همچنین می توانید با دو برابر کردن مواد ذکر شده در کارت دستورالعمل زیر ، مقدار دستور را به راحتی افزایش دهید. من شخصاً این ترشی را دوست دارم زیرا به سرعت درست می شود و می توان آن را به مقدار کم تهیه کرد. چند دستورالعمل شگفت انگیز ترشی هندی:
ارائه پیشنهادات و ذخیره سازی: شما می توانید Nurukku Manga Achar را به عنوان یک غذای فرعی در وعده های غذایی Sadya یا با هر وعده غذایی هند جنوبی سرو کنید. همچنین می توانید این ترشی را با برنج دال یا کشک یا دال خیچدی یا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو کنید. ترشی ها به عنوان چاشنی یا غذای جانبی همراه با برنج ، سبزیجات یا پولائو عالی هستند. در واقع برخی از مردم حتی دوست دارند ترشی را با روتی ، متی تپلا و پاراتا میل کنند. این ترشی را می توان هر روز در فصل انبه تهیه کرد. در دمای اتاق ، این مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهیه ترشی مستقیماً در یخچال نگهداری کنید ، حدوداً یک هفته دوام می آورد. طرز تهیه Nurukku Manga Achar
ادویه جات که در بشقاب نگهداری می شوند انبه سبز که در یک سینی نگهداری می شود انبه نارس سبز پوست کنده و خرد شده انبه بیشتر در مکعب های کوچک خرد شده و در یک صفحه سفید نگهداری می شود ادویه جات ترشی جات ، نمک اضافه شده به مکعب های خرد شده انبه ادویه و نمک با مکعب انبه مخلوط می شود مخلوط انبه به طور مساوی مخلوط شده در یک کاسه شیشه ای ضد حرارت گرفته شده است 8- 4 قاشق غذاخوری روغن کنجد (روغن جینجلی - تهیه شده با دانه کنجد خام) را در یک ظرف کوچک یا کادای گرم کنید. همچنین می توانید از روغن خردل یا روغن آفتابگردان استفاده کنید. روغن کنجد در یک ظرف کوچک استیل گرم می شود. دانه خردل ، دانه شنبلیله و آسفوئتیدا به روغن داغ افزوده می شود برگ های کاری به روغن اضافه شده است. مخلوط روغن داغ و ادویه جات در مکعب انبه در کاسه شیشه ضد حرارت اضافه می شود. خوب مخلوط کنید
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |