كابينت اماده و پيش ساخته نمايشگاهي روشويي اشپزخانه | ||
|
شود. اين چيزي نيست جز يك گياه گلدان برنج ساده گياهي كه بدون هيچ گونه گوشت و سبزيجات تهيه شده است. در هند جنوبي با نام برنج كوسكا يا برياني ساده نيز شناخته مي شود ، اين يك غذاي بسيار خوش طعم و تند است كه مي توان آن را به راحتي تهيه كرد. يكي از غذاهاي دوست داشتني در هند است و انواع مختلفي از برياني درست مي شود.
در حالي كه بسياري از مردم مي گويند يك غذاي بدون گوشت برياني نيست و بسياري ديگر مي گويند غذايي كه كاملاً طبخ نشده باشد ، برياني نيست. با اين حال حقيقت اين است كه هيچ راهي براي ساختن آن وجود ندارد. اما بله گفته مي شود كه يك برياني معتبر داراي گوشت است و هميشه طبخ شده است. بنابراين اين برنج برياني نسخه جعلي از برياني معتبر است زيرا هيچ گوشتي ندارد و كاملاً طبخ نمي شود. در مناطق جنوبي هند ، اين يك غذاي است كه در رستوران هاي ارزان قيمت و مقياس متوسط بسيار محبوب است. به آن كوسكا يا برياني ساده نيز گفته مي شود. تبليغات
اين به سادگي با طعم و مزه بسته بندي شده است و مي توان آن را بدون هيچ گونه جانبي مصرف كرد. اما در رستوران ها معمولاً آن را با يك آبگوشت معروف به سالنا سرو مي كنند. بسياري از افراد نيز اين را با كورما يا حتي با رايتا مي خورند. گياهخواران با يك سمت گياهخواري غذا مي خورند و دوستداران گوشت آن را با سالنا مرغ يا كرماي مرغ يا هر نوع سس گوشت سرو مي كنند. براي تهيه برنج برياني ، از همه مواد ضروري برياني مانند برنج با كيفيت عالي ، ادويه كامل ، برگ نعناع ، برگ گشنيز ، پياز و ماست استفاده مي شود. گوجه فرنگي يكي از مواد غيرمعمول است كه بيشتر در اينجا استفاده مي شود زيرا طعم غذا بدون آن طعم ملايم است. از آنجا كه كار خرد كردن يا اختلاط زيادي وجود ندارد ، تهيه اين دستور بسيار سريع است. مي توانيد اين برنج برياني را در قابلمه معمولي ، اجاق گاز تحت فشار اجاق گاز يا در قابلمه فوري درست كنيد. طرز تهيه برنج برياني 1. برنج را حدود 20 تا 30 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. در همين حين پياز و گوجه فرنگي را آماده كنيد. بعد از 30 دقيقه برنج را كاملاً در آبكش خالي كنيد. اين را كنار بگذاريد. 2. روغن را در قابلمه يا زودپز گرم كنيد. برگ بو ، انيسون ستاره اي ، هل ، ميخك ، دارچين ، شاهي و گرز اضافه كنيد. تفت دهيد تا شاهي جيرا پاشيده شود. 3. پيازهاي 3/4 فنجاني تكه شده را اضافه كرده و تفت دهيد تا طلايي شود. 4. 1 قاشق غذاخوري رب سير زنجبيل اضافه كرده و تفت دهيد تا بوي خوبي بگيرد. 5. اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام سير از بين مي رود. 6. گوجه فرنگي و ماست را اضافه كنيد. هم بزنيد تا از سوختن جلوگيري شود. تبليغات
7. 1/2 تا 3/4 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز ، كمي زردچوبه ، مشتي نعناع ، گشنيز ، نمك و 1 قاشق چايخوري پودر ماسالاي برياني اضافه كنيد (اختياري). براي برنج kuska ، بيشتر افراد از پودر ماسالاي biryani استفاده نمي كنند. 8- آنقدر بپزيد تا گوجه فرنگي له شود و روغن شروع به جدا شدن كند. 9. 3 1/2 فنجان آب اضافه كنيد. آن را بجوشانيد. تبليغات
10. برنج آبكش شده را اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد. 11. روي شعله متوسط بپزيد تا آب خيلي كمي باقي بماند. به تصوير مراجعه كنيد. شعله را كاملاً پايين بياوريد. قابلمه يا زودپز را با درپوش بپوشانيد و دقيقاً به مدت 5 تا 6 دقيقه آن را بپزيد. من از زودپز استفاده كردم. 12. بعد از تمام شدن برنج ، درب ظرف را باز كنيد و دم كنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۶ ] [ احد احدي ]
دستور تهيه برنج كشك همراه با عكس هاي ويديويي و گام به گام. برنج كشك يك غذاي جنوبي هند است كه با برنج پخته شده ، كشك (ماست) و ادويه جات معتدل تهيه مي شود. اين ماده بيشتر توسط سرخپوستان جنوبي به عنوان بخشي از وعده غذايي مصرف مي شود. برنج كشك كه با نام هاي thayir saddam & daddojanam نيز شناخته مي شود ، يك غذاي عالي تابستاني درست مي كند. آن را با يك غلاف ، پاپاد ، ترشي و حتي با مقداري گل انار يا خيار خام و پياز خورده مي شود. در طول pooja برنج كشك نيز به خدايان عرضه مي شود. معابد در جنوب هند نيز اين را به خدايان ارائه مي دهند و به عنوان پراسادام در ميان فدائيان توزيع مي شوند. بيشتر خانه هاي جنوب هند اين كار را با برنج تازه پخته شده و كشك خانگي يا ماست درست مي كنند. با اين حال مي توان آن را با ماست خريداري شده در فروشگاه نيز تهيه كرد. براي تهيه كشك خانگي مي توانيد به اين پست مراجعه كنيد. براي ساخت اين روش 2 روش مختلف وجود دارديكي سبك خانه و ديگري سبك معبد. در تهيه سبك خانگي ، ادويه هاي معتدل معتدل ، فلفل قرمز و فلفل قرمز استفاده مي شود. در مورد سبك معبد ، مواد تشكيل دهنده متفاوت هستند و همچنين روش. همچنين مي توانيد اين دستور پخت و پز دادوجانام را كه در تابستان درست مي كنيم يا براي naivedyam ، جعبه ناهار يا مسافرت ، بررسي كنيد. با آنچه در اينجا به اشتراك گذاشته شده متفاوت است. دستور العمل به اشتراك گذاشته شده در اينجا در اين پست نحوه تهيه برنج كشك در خانه در روزهاي عادي است. برنج كشك چگونه تهيه مي شود؟
نكاتي براي تهيه بهترين برنج كشك 2. براي گزينه سالمتر از غلات سبوس دار ، از برنج قهوه اي يا هر نوع غلات سبوس دار مخلوط با برنج معمولي استفاده كنيد. براي تهيه اين غذا مي توانيد حتي از ارزن ، جو دوسر فولادي ، جو دوسر يا حتي گندم شكسته استفاده كنيد. 3. قبل از افزودن كشك به دانه ها نرم و پخته شده و خوب له شويد. برنج وقتي كشك به آن اضافه شود بدون اينكه خوب له شود ، سخت مي شود. 4. ماست سرد را به برنج داغ اضافه نكنيد زيرا ممكن است كشك لخته شود. با توجه به آيورودا افزودن كشك سرد به برنج داغ باعث ايجاد واتا دوشا مي شود و مي تواند منجر به عدم تعادل در بدن شود. بنابراين قبل از مخلوط شدن با كشك اطمينان حاصل كنيد كه برنج كاملاً سرد شده است. فوايد
2. به طور سنتي كشمش به طور منظم در تابستان ها مصرف مي شد تا از آفتاب زدگي جلوگيري كند و گرماي تابستان را از بين ببرد. ماست يا كشك به عنوان يك ماده خنك كننده طبيعي در نظر گرفته مي شود و دماي بدن را كاهش مي دهد. 3. خوردن اين غذا با پياز خام و خيار به كاهش گرماي بدن كمك مي كند و هضم غذا را بهبود مي بخشد. 4- همچنين اعتقاد بر اين است كه چاشني سدام thayir با روغن ، زنجبيل ، چيلي و ادويه جات خنك كننده بودن كشك را از بين مي برد. بنابراين به طور سنتي در زمستان هاي موسمي و زمستاني معتدل مي شد. در طي تابستان فقط از پياز خام و خيار جلوگيري مي شود. طرز تهيه برنج كشك
استفاده از تمام برنج هاي قهوه اي ، برنج كشك خوبي را نيز به همراه دارد. حتي مي توانيد يك مشت ارزن اضافه كنيد يا ارزن را جايگزين برنج قهوه اي كنيد. اضافه كردن برنج به گلدان براي thayir sadam پختن برنج در قابلمه فشار برنج را روي شعله متوسط براي سدام تايلر يا برنج كشك بپزيد نكته اختياري: اگر اين كار را بعداً آماده مي كنيد - بعد از چند ساعت بگوييد ، سپس ¼ فنجان شير از قبل جوشانده را به برنج له شده بريزيد. اين بدون اينكه ترش شود ، برنج كشك شما را تازه نگه مي دارد. نگران نباشيد كه بوي شير به هيچ وجه احساس نمي شود زيرا در عرض يك ساعت يا حدود شير شير كشك مي شود. برنج را كاملاً خنك كنيد. افزودن كشك به برنج داغ باعث انعقاد كشك (مانند كشك) مي شود. پف كردن و خنك كردن برنج اضافه كردن ماست به گلدان برنج براي تهيه دستور صدام تاير تعديل خردل سه قاشق ، نيم قاشق چايخوري زيره (اختياري) ، 8 عدد بادام هندي ، 1 قاشق چايخوري چانا دال ، 1 قاشق چاي خوري اوراد دال و 1 عدد فلفل قرمز خرد شده قرمز. آنها را تفت دهيد تا دال طلايي شود. سپس 1 عدد چيلي سبز خرد شده ، برگ هاي كاري و نصف قاشق چاي خوري زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد. برگ هاي كاري ترد مي شوند سپس هينگ را اضافه مي كنند. اجاق گاز را خاموش كنيد. اگر از كدو بطري رنده شده استفاده مي كنيد ، آن را به ظرف اضافه كرده و براي يك دقيقه تفت دهيد. ادويه جات ترشي جات را در روغن در مورد طرز تهيه دستور تهيه برنج كشك تهيه كنيد اضافه كردن ادويه به تابه براي تهيه برنج كشك سوالات
در بيشتر موارد اگر برنج گرم با كشك سرد مخلوط شود ، آب پنير جدا مي شود. بنابراين فقط وقتي برنج كاملاً سرد شد كشك اضافه كنيد. اگر برنج را ترجيح دهيد ، در تابستان ترش مي شود. بنابراين افزودن مقداري شير به برنج از ترش شدن كشك جلوگيري مي كند. نيازي به يخچال نداريد. خواص زنجبيل ، روغن و ادويه جات ترشي جات را براي چند ساعت تازه نگه مي دارد. 3. آيا مي توانيد اين غذا را به نوزادان و كودكان نوپا بدهيد؟ اگر كودك نوپايي داريد كه عاشق ماست است ، مي توانيد اين غذا را در هفته 4 تا 5 بار تغذيه كنيد. مقداري سبزيجات مانند هويج و خيار را روي برنج رنده كنيد. همچنين مي توانيد مقداري podi بپاشيد يا سبزيجات سرخ شده را هم بزنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۵ ] [ احد احدي ]
طرز تهيه ادويه نمك تايلندي يكي ديگر از چاشني هاي همه منظوره كه با هر نوع شور و خوشمزه اي همراه خواهد بود: همبرگر ، سينه مرغ ، سبزيجات كبابي ، حتي سوپ و آبگوشت. 6 قاشق غذاخوري نمك
گياهان در مقابل ادويه جات و ترشي جات
ساير مواد شامل پودر سير و پودر پياز كه به ترتيب سير و پياز هستند خشك شده و سپس به صورت پودر در مي آيند. نيازي نيست كه اينها را آسياب كنيد ، بلكه بيشتر از ظرف استفاده كنيد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۵ ] [ احد احدي ]
مخلوط پودر كاري
1 قاشق غذاخوري زردچوبه
1/3 فنجان پاپريكا مخلوط ادويه جات طيور اين چاشني مرغ هاي معطر مي تواند قبل از بو دادن ، يا روي تكه هاي مرغي كه قرار است تفت داده شوند ، روي مرغ كامل قرار گيرد. درست مثل استفاده از مالش خشك از آن استفاده كنيد. 2 قاشق غذاخوري مرزنجوش خشك ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۴ ] [ احد احدي ]
استفاده از گياهان خشك اگر مي خواهيد گياهان تازه خود را خشك كنيد (و اگر آنها را در باغ خود پرورش دهيد) و سپس آنها را در آسياب خود بچرخانيد ، عالي است. ادويه تند چيلي
ميكس ادويه اي تاكو
ادويه كدو تنبل
از ديگر امكانات مي توان به استفاده از آن براي چاشني سبزيجات بو داده ، چرخاندن آن به مافين يا خمير پنكيك ، يا البته براي تهيه پاي كدو تنبل اشاره كرد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۴ ] [ احد احدي ]
هلو تازه آغشته به سركه ، شكر و ادويه هاي گرم يك درمان سنتي كلاسيك است. با بستني ، كيك پوند ، گوشت بو داده و سبزيجات سرو كنيد يا در سبزيجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط كنيد. - نيك آيورسون ، ميلواكي ، ويسكانسين كل زمان
دستور العمل :
فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.
بجوشانيد. به مدت 15 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۳ ] [ احد احدي ]
مواد لازم :
دستور العمل آماده سازي :
در آب و نمك هم بزنيد. براي چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد. خوب بشوييد و آبكش كنيد. جوش بياوريد. پوست اضافه كنيد به جوش برگرديد. گرما را كاهش دهيد بجوش ، بدون پوشش ، 10 دقيقه يا تا زماني كه نرم شود. چوب دارچين را دور بريزيد. فضاي سر به هر شيشه يك چوب دارچين باقيمانده اضافه كنيد. حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد. بجوشانيد. به مدت 10 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۳ ] [ احد احدي ]
دستورالعمل :
موارد مصرف ترشيجات :
آشپزي ، بدون روكش ، 4 دقيقه يا تا زماني كه ترد شود. آن را با يك قاشق شكاف دار برداشته و بلافاصله درون آب يخ بريزيد. آبكش كنيد و خشك كنيد.
مايع داغ را با احتياط روي جوانه بروكسل ملاقه كنيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۲ ] [ احد احدي ]
من هر ساله مي توانم و دوست دارم از اين ادويه ترشي براي ترشي هايم استفاده كنم. همه مي گويند بهترين كساني هستند كه تاكنون داشته اند. اوليويا ميلر ، ممفيس . زمان آماده سازي / كل زمان: 10 دقيقه ملزومات :
دستورالعمل :
ترشي ادويه از چه چيزي ساخته شده است؟
ادويه ترشي براي چه استفاده اي مي شود؟
چه تفاوتي بين فلفل دلمه اي و ادويه ترشي وجود دارد؟
كدام سركه براي ترشي بهترين است؟
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۲ ] [ احد احدي ]
مواد لازم :
دستور ترشي:
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۲ ] [ احد احدي ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |