كابينت اماده و پيش ساخته نمايشگاهي روشويي اشپزخانه | ||
|
Aloo paneer - به اشتراك گذاري سريع دستور العمل aloo paneer كه مي تواند در كمتر از 20 دقيقه تهيه شود. اين فقط به عنوان يك غذاي فرعي با هر نوع برنج يا روتي مناسب است. براي تهيه اين ماسالا آلو پنير ، ما به سيب زميني آب پز احتياج نداريم ، بنابراين در وقت زيادي صرفه جويي كنيد. حتي مي توانيد از نخود فرنگي ، پيازچه ، اسفناج ، فلفل دلمه اي بيشتر استفاده كنيد. با استفاده از آمچور يا كاسوري متي يا حتي پاشيدن دانه هاي كنجد مي توانيد طعم هاي اضافي اضافه كنيد
حتي مي توانيد با استفاده از پوره گوجه فرنگي يا شير نارگيل غليظ ، يك سس گوساله فوري يا نيمه خشك آلو پنير تهيه كنيد. در بيشتر مواقع بچه ها انتظار تنوع دارند و بعضي اوقات ايده هاي من تمام مي شود. اما هميشه تعجب كنيد كه تهيه غذا براي بچه ها آسان است. . بعضي اوقات من كمي چتني سبز را لك مي زنم و اين پنير آلو را در روتي پر مي كنم تا رول هاي كاتي درست كنم. من از ماسالاي كوچك گارم استفاده كرده ام تا ظرف را به آرامي ادويه بزنم. در صورت تمايل از پودر ادويه ديگري مانند پودر pav bhaji masala يا sambhar استفاده كنيد. معمولاً ترجيح مي دهم سيب زميني ها را سرخ كنم اما در صورت داشتن مي توانيد از سيب زميني هاي پخته شده يا بخار پز نيز استفاده كنيد. همچنين براي تقويت تغذيه اين كار را با يك مشت اسفناج خرد شده امتحان كنيد. مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
تبليغات دستورالعمل ها
در صورت تمايل به تهيه طعم دهنده مي توانيد از آمچور و ماسوري كاسوري استفاده كنيد براي تهيه نسخه نيمه خشك يا گاوي ، مي توانيد ماسالاي ماخاني يا شير نارگيل يا پوره گوجه فرنگي تهيه كنيد. در صورت استفاده از شير نارگيل بايد در انتها به آن اضافه شود ، در غير اين صورت سس گوجه فرنگي دلمه به نظر مي رسد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۵ ] [ احد احدي ]
زنجبيل ترشي در ژاپني gari يا amazu shoga ناميده مي شود. با سوشي يا ساشيمي سرو مي شود و بين انواع مختلف سوشي خورده مي شود. اين به تميز كردن جوانه هاي چشايي و افزايش طعم دهنده ها كمك مي كند. همچنين با Century Eggs - يك غذاي خوشمزه چيني - عالي است. زنجبيل ترشي تهيه شده را مي توانيد به رنگ صورتي يا سفيد در اكثر بازارهاي آسيا پيدا كنيد اما ترجيح دادم خودم تهيه كنم و با خانواده و دوستان به اشتراك بگذارم. عناصر
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
مرحله 3
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۴ ] [ احد احدي ]
اين دستور سالها پيش توسط همسر سالخورده كشاورز به من داده شد و يكي از دستورالعملهاي كنسرو سالانه "بايد" باشد. اگر مقدار زيادي چغندر داريد ، فقط نمك را تكرار كنيد تا چغندر شما تمام شود! لذت بردن! چك ليست مواد تشكيل دهنده
مرحله 1
گام 2
مرحله 3
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۴ ] [ احد احدي ]
آووكادوهاي نارس كمي در آب نمكي ترشي و ملايم و كمي شيرين ترشي مي خورند. اينها براي تهيه در كنار همبرگر ، هات داگ يا غذاي Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه كردن مضطرب به سالاد نيز! اينها بسيار اعتياد آور هستند. من بيشتر از خريدن آووكادوي نارس خريداري مي كنم. من از آب نمك بارها و بارها استفاده مي كنم. با افزودن بيشتر آووكادو و اجازه دادن به آنها براي 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، مي توان از آب نمك استفاده مجدد كرد. اينها در يخچال حدود 5 روز دوام مي آورند. عناصر
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۴ ] [ احد احدي ]
سرانجام شلغم دست كم گرفته و مغفول مانده به صحنه مي آيد. آه آن خوبي ترد ، فوشيا! يك ماده اصلي در خاورميانه ، شلغم ترشي افزودني عالي براي بسياري از غذاها يا به تنهايي فوق العاده است. اين دستور 2 عدد شلغم ترشي به ارزش كوزه ميسون ارائه مي دهد ، اما من توصيه مي كنم بيش از كمتر تهيه كنيد زيرا نياز به برنامه ريزي قبلي تا 1 هفته دارد. چك ليست مواد تشكيل دهنده
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۳ ] [ احد احدي ]
نه تنها آلبالو ترشي خوشمزه به دست مي آوريد ، بلكه راهي آسان براي تبديل سركه به رنگ قرمز تيره افسانه اي با طعمي مزه اي است كه براي هر نوع لباس پوشيدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه مي توانيد گيلاس را به سالاد اضافه كنيد. چك ليست مواد تشكيل دهنده
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۳ ] [ احد احدي ]
اين ترشي هاي سبك دلي به سبك قديمي كاملاً با تخمير و بدون استفاده از سركه ايجاد مي شوند. اين دستور غذايي مقداري توليد مي كند كه ظرف شيشه ماسون نيم گالن را پر مي كند. اگر دوست داريد ، به دليل جذابيت بصري قرمز (و تندي) چند عدد فلفل غير سنتي شيلي د آربول اضافه كنيد! عناصر
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
گام 2
مرحله 4 مرحله 5 مرحله 6 مرحله 7 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۲ ] [ احد احدي ]
تربچه ترشي عطر و طعم خوبي به بسياري از چيزها مي دهد ، از جمله سالاد ، كاسه رشته ، رشته تاكو و ساندويچ هاي بريزي. آنها حتي به تنهايي عالي هستند! آنها با ادويه ها و ادويه هاي مختلف به راحتي قابل تنظيم هستند. اينها در عرض چند دقيقه آماده مي شوند ، اما طعم فقط يك شبه بهتر مي شود. آنها هرچه بيشتر بنشينند سايه اي دوست داشتني از رنگ صورتي به خود مي گيرند. براي برش سريع و يكنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولين استفاده كنيد. براي چندين هفته نگه داريد عناصر
دستورالعمل چك ليست
گام 2 مرحله 3 ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۲ ] [ احد احدي ]
يك ترشي واقعاً دلپذير كه باعث رضايت ما كساني خواهد شد كه دندان شيرين شلي داريم. من به دنبال يك دستور العمل ترشي واقعاً خوش طعم ، نه شيرين ، بلكه نه فقط تند بوده ام. نكته اصلي ، تنوع مواد تشكيل دهنده است ، نه فقط كاهش قند. فقط 24 ساعت در يخچال است و آنها براي ميان وعده آماده هستند. چك ليست مواد تشكيل دهنده
دستورالعمل چك ليست مرحله 1
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۱ ] [ احد احدي ]
يكي از مواردي كه من در سفرهايمان به ايتاليا دوست دارم نمونه برداري از اقلام مختلفي است كه اقوام شوهرم از باغ هاي خود نگهداري كرده اند. Finocchi (رازيانه) موجود در agrodolce (ترش-شيرين) يكي از آنهاست! مي توان آن را به عنوان يك غذاي فرعي (كنتورو) يا به عنوان همراه با يك لوبيا سرو كرد. شيشه ها را مي توان تا 1 سال در يك مكان خشك و خنك نگهداري كرد. هر شيشه اي كه مهر و موم نكرده باشد بايد در يخچال قرار داده شود و ظرف 2 هفته مصرف شود. مواد لازم :
مرحله 1
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۱ ] [ احد احدي ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |