کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور تهیه سرخ موز خام تهیه شده به سبک آندرا - یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستورهای تهیه موز خام. از موز خام یا چنار به عنوان سبزیجات در جنوب هند برای تهیه باججی موز ، چیپس ، کاری ، خورشت ، کوفتا و سرخ کردن یا تفت استفاده می شود. آنها منبع خوبی از پروتئین و ویتامین ها هستند و سدیم و کالری کمی دارند ، به همین دلیل مواد مغذی نامیده می شوند. سرخ کردن موز خام را می توان از بسیاری جهات تهیه کرد ، دستور العملی که امروز به اشتراک می گذارم با نسخه aratikaya vepudu که قبلاً به اشتراک گذاشته شد متفاوت است. این یک دستور خانوادگی از مادر من است و همه ما آن را دوست داریم. برای تهیه این سرخ کردن موز خام ملایم گرم و تند ما به مواد خاصی احتیاج نداریم. اما روش سرخ کردن آنها کمی منحصر به فرد است که طعم و مزه عالی به موز خام می بخشد. این دستور العمل با فلفل قرمز خوب کار می کند ، اما می توان آن را با پودر فلفل قرمز نیز جایگزین کرد و باید همراه با ماسالای گارم اضافه شود. موزهای خام جوان یا لطیف برای تهیه این غذا مناسب نیستند. آنها باید محکم باشند و در شرف رسیدن نیستند. طرز تهیه سرخ کردن موز خام 1. موز را خام پوست بگیرید. به صورت عمودی به نصف برش دهید. آنها را برش بزنید و به یک کاسه پر از آب منتقل کنید. قطعات نباید خیلی نازک و ضخیم باشند. 2. یک رب از فلفل قرمز ، زنجبیل و سیر درست کنید. این را کنار بگذارید. 3. پیاز را در مخلوط کن خرد کرده یا پالس کنید. 4- یک کادای یا تابه عمیق را با روغن گرم کنید. 5. دال اوراد ، خردل و زیره را اضافه کنید. بگذارید دال سرخ شود و کمی سوزانده شود. سیر زنجبیل و رب چیلی را اضافه کنید. 6. سرخ کنید تا زمانی که شروع به گرفتن رایحه خوبی کنید. باید شروع به کمی طلایی شدن کند. 7. آب را از موز خام تخلیه کرده و به کادای اضافه کنید. زردچوبه را اضافه کنید. 8. با شعله متوسط مخلوط و تفت دهید تا تقریباً پخته شوند. مرتبا هم بزنید تا از سوختن جلوگیری شود. 9. نمک را به طور مساوی بپاشید و روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم ، پخته و لطیف شود. نمک را اضافه نکنید تا موز تقریباً پخته شود ، در غیر این صورت بیشتر پخته نمی شود. تبلیغات
10. رب پیاز چیلی خرد شده (پالس شده) را اضافه کنید. سرخ کنید تا پیازها کاراملی شوند. قبل از افزودن پیاز مطمئن شوید که موز به خوبی پخته شده است. 11. گارم ماسالا ، پودر چیلی قرمز (اختیاری) را اضافه کنید و روی شعله ملایم تفت دهید تا سفت شود. از آنجا که از فلفل قرمز استفاده شده است می توانید از پودر فلفل قرمز بسیار کمی برای رنگ استفاده کنید. اما من از آنجایی که عطر و طعم چیلی سبز را در این مورد دوست داریم استفاده نکردم. سرخ شدن موز خام مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی برای سرخ کردن موز خام
طرز تهیه دستور تهیه سرخ موز خام
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۵ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |