کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
طی چند سال ما اینها یا هیچ ترشی را برای آن درست نکرده ایم. هیچ دلیلی برای خشکسالی ترشی ، به جز شاید تنبلی. خوب ، امسال ما آشپزخانه خود را به "ترشی مرکزی" تبدیل کردیم و شوید ، نان و کره شیرین و این غذای خوشمزه ، مورد علاقه همه ما و بسیاری دیگر از Maritimers ، لیدی آشبورنام ، درست کردیم. روش مورد علاقه ما برای خوردن این غذاها با تپه ای خامه ای از سیب زمینی له شده است ، اما تقریباً قوام آنها مانند قوام است بنابراین در مورد برگر یا هات داگ نیز عالی خواهد بود. {محصول نهایی ، همه بطری و آماده برای خوردن ، منظورم این است که برای شام های زمستانی دور نگه دارید!} عناصر
دستورالعمل ها
امیدوارم که این دستورالعمل را امتحان کنید ، این ترشی ها / دلچسب ها کاملاً بی نظیر و کاملاً خوشمزه هستند! {10/30/2013} * من دستورالعمل را به روز کرده ام تا گزینه استفاده از نمک درشت (در مقابل نمک خوراکی) را ارائه دهم. دستورالعمل اصلی نمک غذا را می طلبد اما بعضی از مردم خیار شور را خیلی شور می دانستند. من چندین دستورالعمل مشابه را به صورت آنلاین بررسی کردم و از هر دو نمک استفاده شد. بنابراین به نظر می رسد سلیقه شخصی باشد. با این حال ، من فکر می کنم که نمک ترشی درشت شستشو راحت تر باشد ، شاید باعث شود شور ترشی ها کم تر شوند.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۳۷ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |