کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور کار لوبیا - از این دستور لوبیا می توان برای تهیه انواع لوبیا مانند لوبیای فرانسوی ، لوبیای خوشه ای ، لوبیای بلند چینی ، لوبیای لیما ، متوسط استفاده کرد. اطمینان حاصل کنید که از حبوبات لطیف استفاده می کنید و در صورت لزوم از آنها به خوبی استفاده کنید برای تهیه این لوبیا کاری ، من از لوبیای بلند استفاده کردم که به آن بوراباتی نیز می گویند. طعم آنها کاملا عالی و خوشمزه تر از هر لوبیای دیگری است. اگر این موارد در بازارهای محلی شما موجود است ، آنها را امتحان کنید ، آن را دوست خواهید داشت. من آن را بدون سیر ، پیاز ، فلفل قرمز ، زنجبیل و نارگیل درست کردم ، در صورت تمایل می توانید هرکدام را اضافه کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها
طرز تهیه لوبیا کاری با عکس گام به گام 1. مونگ دال را بشویید و حدود 30 دقیقه خیس بخورید. آنها را خالی کنید لوبیاها را خرد کرده و در ظرف بچینید. ظرف را درون یک آشپز فشار قرار دهید ، اجازه دهید برای 2 سوت بپزد. به کاسه لوبیا آب اضافه نمی شود. روغن را در تابه گرم کنید ، خردل ، زیره و برگ های کاری را تفت دهید. در صورت استفاده ، هندی و زنجبیل یا سیر اضافه کنید. گوجه فرنگی ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. 2. آنقدر بپزید تا گوجه فرنگی له شود. مونگ دال آبکش شده ، لوبیاهای پخته شده و پودر چیلی را اضافه کنید. می توانید پودر گارام ماسالا یا گشنیز را نیز اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید. اگر حبوباتی از فشار لوبیای پخته شده وجود دارد ، می توانید آن را به کاری بریزید و بیشتر بپزید تا آب آن تبخیر شود. بررسی کنید آیا دال نرم پخته شده است در غیر این صورت آن را بپوشانید و برای مدتی بپزید. با برگ گشنیز تزئین کنید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۲۰ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |