کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
پاپو گوجه فرنگی - دستور پاپو آندرا . پاپو گوجه فرنگی یکی از غذاهای اساسی دل است که از غذاهای آندرا تهیه می شود. یک وعده غذایی آندرا بدون یک غذای دل پخته شده با مقداری سبزیجات ناقص است. پاپو گوجه فرنگی را با برنج ساده ، گیوه و آواکایا (ترشی انبه گرم به سبک آندرا) این تنها دستورالعملی است که برای تهیه یک پاپو آندرا خوشمزه ، غنی و سالم به آن نیاز خواهید داشت. با استفاده از این دستورالعمل اساسی Andhra pappu ، می توانید با افزودن سبزیجات دلخواه یا حتی سبزیجات برگ دار تنوع زیادی ایجاد کنید. دستورالعملی که من در اینجا به اشتراک می گذارم رایج ترین روشی است که در بیشتر خانه های تلوگو زبان و حتی در رستوران های آندرا دنبال می شود. اگر تا به حال یک پاپو از یک رستوران معتبر آندرا را چشیده اید و آن را دوست دارید ، این دستور العمل ممکن است به شما در بازسازی آن کمک کند. تبلیغات پاپو گوجه فرنگی Andhra به دلیل سادگی و طعم بی نظیر آن برنده است . دستور العمل فوق العاده ساده است زیرا همه مواد به صورت پخته و معتدل تحت فشار قرار می گیرند. ماده اصلی در دستور العمل پاپو گوجه فرنگی ، گل مایل به گل است که وقتی تحت فشار همراه با دال پخته می شود ، طعم و عطر و طعم بی نظیری به ارمغان می آورد. پاپو آندرا معمولاً فقط با پاپو toor dal یا kandi درست می شود. با خیال راحت می توانید از بخش کوچکی از ماهی مونگ برای افزایش طعم استفاده کنید. بیشتر اوقات من از آن روش استفاده می کنم. آماده سازی برای دستور پاپو گوجه فرنگی 1. من معمولاً دال را مستقیماً در زودپز می پزم. اما برای این پست من آن را در یک ظرف نشان داده و سپس آن را در اجاق گاز قرار داده ام. اگر اجاق گاز ندارید می توانید این را در قابلمه درست کنید. 3. دال را چندین بار بشویید تا آب شفاف شود. آب را تخلیه کنید. 4. چیلی های سبز و گل مروارید تمیز شده را اضافه کنید. 5. بعد گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. من ترجیح می دهم گوجه فرنگی را ضعیف کرده و استفاده کنم. 1 فنجان آب و کمی زردچوبه بریزید. بعداً بعد از پخت می توانید زردچوبه اضافه کنید. 6. در اجاق گاز خود آب بریزید. من حدود 1 ½ فنجان آب استفاده کردم. بشقاب را قرار دهید. تبلیغات 7. کاسه را در اجاق گاز نگه دارید. 8. کاسه را بپوشانید. 9. فشار را برای 3 سوت روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر مستقیماً در اجاق گاز پخت می کنید ، بگذارید دو بار سوت بزند. در صورت پخت و پز در قابلمه ، در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید و آن را بپزید تا نرم شود. تبلیغات طرز تهیه دال گوجه فرنگی10. دال و گوجه فرنگی باید کاملاً پخته شوند. اگر بچه دارید ، می توانید قبل از له کردن چیلیس و خوی ، قسمت آنها را کنار بگذارید. من این کار را معمولاً برای پسر کوچکترم انجام می دهم. 11. قوام را له کرده و بررسی کنید. در صورت نیاز کمی آب بریزید. 12. نمک اضافه کرده و مخلوط کنید. خوشمزه شدن گوجه فرنگی13. Poppu یا Tempering را می توان به 2 روش انجام داد. روش اول این است که در یک تابه کوچک خنک شوید و آن را در دال پخته شده بریزید. روش دوم ریختن کل دال پخته شده در قالب خنک کننده است. این روش طعم و مزه پاپو گوجه فرنگی را دو برابر می کند. 14- وقتی شروع به پاشیدن می کنند ، در صورت نیاز حرارت را کم کنید. برگ های سیر و کاری را اضافه کنید. تبلیغات 15. وقتی ترد شدند ، پودر چیلی قرمز را اضافه کنید. 16. سریع آن را با گیوه مخلوط کنید. 17. دل را به ماهیتابه بریزید. تبلیغات 18. اجاق گاز را خاموش کرده و خوب مخلوط کنید. پاپو گوجه فرنگی را به همراه برنج ، آواکایا و گیوه سرو کنید. نکاتی برای تهیه پاپو گوجه فرنگی1. من از پیاز استفاده نکرده ام زیرا ما عطر و طعم پخته شده با فشار پیاز را در پاپو دوست نداریم. اگر دوست دارید استفاده کنید حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده اضافه کنید. 2. پودر چیلی قرمز معمولاً همراه با گوجه فرنگی به زودپز اضافه می شود. باز هم این انتخاب شخصی است ، من ترجیح می دهم آن را به مزاج اضافه کنم. 3. اگر برای کودکان نوپا یا بچه های کوچک درست می کنید ، پس از پختن تحت فشار (قبل از نرم شدن با چیلیس) قسمت آنها را کنار بگذارید. فقط قیمه ، نمک و فلفل را به قسمت آنها اضافه کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) برای پختن پاپو
خوک پاپو گوجه فرنگی
تبلیغات دستورالعمل ها پختن پاپو گوجه فرنگی
خوک پاپو گوجه فرنگی
تبلیغات
مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است. برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۸ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |