کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور Bendakaya pulusu با عکس گام به گام . به سبک آندرا bhindi یا بامیه در ادویه جات ترشی جات تند. بامیه (انگشت خانمها) در تلوگو به عنوان bendakaya خوانده می شود. پولوسو خورشی است که اغلب در خانه های آندرا درست می شود. دستورالعمل امروز پخت بامیه در نارگیل همراه با جگر و پودر چیلی است. تهیه پولوسو بسیار آسان و قطعاً یک غذای راحت است. Bendakaya pulusu تنها نوع پالوسو است که در خانه ما با استفاده از گوجه فرنگی درست می شود. اگر دوست ندارید از گوجه فرنگی استفاده کنید ، می توانید صرف نظر کنید ، اما آنها طعم می دهند. این دستور پودر گشنیز بسیار کم و یک پودر فلفل قرمز خوب است که این رنگ روشن را ایجاد می کند. من از jaggery در این pulusu استفاده نکرده ام اما اگر دوست دارید می توانید استفاده کنید.من دوست دارم از سیب زمینی در بیشتر دستورهای غذایی آندرا پلوسو استفاده کنم ، زیرا طعم و مزه را افزایش می دهد و زمان غذا خوردن برای بچه های من نرمتر است. درست مثل اکثر بچه ها ، بچه های من هم عاشق سیب زمینی هستند. اگر آنها را دوست ندارید ، می توانید رد شوید. آماده سازی برای bendakaya pulusu با تصاویر گام به گام 1. تمر هندی را بشویید و آن را در ½ فنجان آب داغ خیس کنید. آب را فشرده و فیلتر کنید ، تفاله را دور بریزید یا دوباره استفاده کنید. 2. بامیه را زیر آب روان بشویید. با پارچه یا دستمال تمیز آشپزخانه خشک کنید. 3. بامیه را به اندازه 1 اینچ خرد کنید. من از دستمال آشپزخانه در بین آن استفاده می کنم تا قسمت چسبناک چاقو را پاک کنم. 4. بعد پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید. کنار بگذار طرز تهیه bendakaya pulusu5. یک تابه را با روغن گرم کنید ، دانه های خردل و متی اضافه کنید ، اجازه دهید تا پراکنده شوند ، برگ های کاری را اضافه کنید. سرخ کنید تا ترد شوند 6. پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. من از گل فلفل سبز استفاده نکردم. 7. سرخ کنید تا پیازها صورتی شوند. لازم نیست آنها را طلایی سرخ کنیم. 8. گوجه فرنگی را اضافه کنید ، نمک و زردچوبه بپاشید. سرخ کنید تا گوجه فرنگی نرم شود و باید با پیاز مخلوط شود. این مرحله برای طعم خوب نبض مهم است. 9. سیب زمینی و بامیه را منتقل کنید. 2 تا 3 دقیقه روی شعله زیاد سرخ کنید. 10. پودر چیلی قرمز ، پودر گشنیز و کمی بیشتر نمک اضافه کنید. ما قبلا نمک را با گوجه فرنگی اضافه کرده ایم ، بنابراین زیاد استفاده نکنید. 2 دقیقه دیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خام پودر چیلی قرمز از بین برود. تمر هندی و جگر در bendakaya pulusu11. آب نارنگی را که به طور یکنواخت استخراج کردیم بریزید. جاگری را نیز اضافه کنید. من ژاگری را همراه با تمر حل می کنم و فیلتر می کنم. خوب هم بزنید. 12. روی آن را بپوشانید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی شعله ملایم بپزید. 13. 1 تا 2 فنجان آب بریزید و بپزید تا بامیه نرم شود. پلوسو که روی شعله ملایم پخته شده بهترین طعم را دارد. بنابراین اگر وقت دارید ، به محض جوش آمدن ، مدت طولانی را بپزید تا بامیه نرم شود و پخته شود. Bendakaya pulusu آماده است. می توان آن را با پاپو ساده یا پاپو mudda ، غلیظ و برنج سرو کرد. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) مواد لازم برای bendakaya pulusu
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی برای bendakaya pulusu
ساخت bendakaya pulusu
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۶ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |