کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور غذای ماهی - کاری ساده ، خوشمزه و خوش طعم ماهی هندی در پایه گوجه فرنگی پیاز. ماهی یکی از غذاهای دریایی مورد علاقه در خانه است و بیشتر اوقات ماهی ماهی یا ماهی فلفلی است که به سرعت تهیه می شود. من به ندرت در سنگاپور در خانه کاری ماهی درست می کنم زیرا طعم و مزه تنوع موجود در اینجا را دوست نداریم. آنها برای سرخ کردن یا تفت دادن ماهی خوب هستند اما از نظر ادویه کاری یا سس گوجه فرنگی طعم خوبی ندارند. در هر سفر ما به هند در خانه مادر من کاری ماهی درست می شود زیرا ماهیان آب شیرین در دسترس ما هستند. اگرچه درخواست خوانندگان زیادی برای تهیه یک دستور غذای خوب ماهی داشتم ، اما تاکنون آن را به اشتراک نگذاشته ام ، زیرا کاری را در سنگاپور درست نمی کنم. تبلیغات
در هنگام بازدید از خانه مادر من ، من مجبور شدم این را دو بار درست کنم. خیلی خوب شد بنابراین به اشتراک گذاری آن آماده سازی 1. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید. زیره را اضافه کنید و اجازه دهید تا پاشیده شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود. 2. سیر زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 30 تا 60 ثانیه تفت دهید. وقتی معطر شدند گوجه فرنگی و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. 3. سرخ کنید تا بوی خام از بین برود. 4. نارگیل ، پودر چیلی قرمز ، زردچوبه و دانه های رازیانه را اضافه کنید (اختیاری). 5. همه چیز را خوب سرخ کنید تا ماسالای پیاز خوشبو شود. اطمینان حاصل کنید که بوی خام از بین رفته است. این را کاملاً خنک کنید. تبلیغات
6. این مرحله و مرحله بعدی اختیاری است. ماهی را با پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک بسیار کمی و رب سیر زنجبیل مارین کنید. این ماهی شور را کنار نگذارید ، فقط سریع آنها را سرخ کنید. 7. یک تابه را با 1 قاشق چایخوری روغن گرم کنید ، ماهی را سرخ کنید تا بوی خام رب سیر زنجبیل از بین برود. می توانید از همان تابه ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می شود استفاده کنید ، من از یک تابه استیل استفاده کردم. این را کنار بگذارید. 8. مواد خنک شده را بهمراه 2 تا 4 قاشق چای خوری آب به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. تبلیغات
9. مخلوط کنید تا یک خمیر درشت یا صاف با سلیقه شما مطابقت داشته باشد. ما بافت کاری را در کار خود ترجیح می دهیم بنابراین من یک خمیر درشت درست کردم. اگر بافت صافی را ترجیح می دهید ، یک خمیر صاف درست کنید. طرز تهیه کاری ماهی 10. قاشق غذاخوری دیگر اضافه کنید. روغن و حرارت را روی شعله ملایم قرار دهید. وقتی روغن کمی داغ شد ، برگ های کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید. 11. وقتی برگ ها پراکنده می شوند ، خمیر آسیاب شده را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید. 13. ماسالا و نمک گارم را بپاشید. در این مرحله می توانید پودر چیلی قرمز بیشتری اضافه کنید تا گرما تنظیم شود. کمی بیشتر اضافه کردم همه چیز را خوب سرخ کنید تا ماسالا بوی خوبی بگیرد. 14- 1 پیمانه آب بریزید و خوب مخلوط کنید تا آب گوشت بدون توده ایجاد شود. شاید لازم باشد مقدار آب را کمی تنظیم کنید. 15- روی شعله متوسط جوشانده تا روغن شروع به جدا شدن کرده و آب گوشت غلیظ شود. این کار ممکن است حدود 5 دقیقه طول بکشد. اکنون نمک و ادویه را بررسی کنید. هر سلیقه ای را که لازم باشد تنظیم کنید. اگر دوست دارید از گل نارنگی استفاده کنید ، می توانید مقداری گل نارنگی را در آب گرم خیس کنید. آب آن را گرفته و آبگوشت را فیلتر کنید. ما تمر هندی را ترجیح نمی دهیم بنابراین من استفاده نکرده ام ، ترشی حاصل از گوجه فرنگی به اندازه کافی خوب است. تبلیغات
16. تکه های ماهی را به آب گوشت اضافه کنید و چند دقیقه بپزید. آنها را تلنگر کرده و بپزید تا برآمدند ، یعنی کاملاً پخته شده اند. در صورت تمایل با برگ گشنیز تزئین کنید. کاری ماهی را با برنج یا چاپاتی سرو کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) مارینینگ برای کاری ماهی
سات کردن و پوره کردن
برای کاری
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی برای کاری ماهی
ساخت کاری ماهی
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۱ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |