کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
ماهی پالوسو دستور ویژه مادر من است که همه افراد خانواده و دوستان ما از او بسیار قدردانی می کنند. این یک دستورالعمل اصیل ماهی آندرا نیست ، اما یک نسخه سریع و آسان از تهیه ماهی جالب ماهی با استفاده از گل مروارید است. ما عاشق دستور العمل های ماهی ساده کبابی و سرخ شده در خانه هستیم زیرا این یک روش کاملاً سالم برای مصرف است. ساخت آنها نیز آسان و سریع است. این پولوسو ماهی سالها در خانه مادر من دنبال می شود. ما به دنبال هیچ دستور دیگری نبوده ایم زیرا نتایج خوب است. این دستورالعمل به یک ماسالای اصلی گارم احتیاج دارد که برای نگهداری طعم های ماهی غالب نیست. از خمیر تهیه شده از دانه های خشخاش / خوس خوس یا نارگیل برای خوشمزه شدن طعم این سس گوجه فرنگی استفاده می شود. این طعم آندرا وقتی که بعد از 2 تا 3 ساعت پختن مصرف شود بهترین طعم را دارد تبلیغات
آمادگی برای تپش ماهی 1. ماهی را با پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک و آب لیمو مارینا کنید. به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید. گل مروارید را با کمی آب گرم خیس کنید. وقتی نرم شد ، آب آن را بیرون آورده و صاف کنید. این را کنار بگذارید. ادویه کامل را در روغن داغ سرخ کنید تا معطر شود. برگ های کاری ، پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. سرخ کنید تا پیازها طلایی شوند. 2. در حالی که پیازها سرخ می شوند ، از دانه های کوکنار برشته یا نارگیل بو داده با کمی آب رب درست کنید. کنار بگذار ساختن نبض ماهی 3. رب سیر زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. تکه های ماهی را قرار داده و به مدت 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید. 4. آب نارنگی را روی ماهی بریزید و 3 تا 4 دقیقه آن را بپزید. 5. ماسالای garam ، نمک را اضافه کنید و سپس آب کمی اضافه کنید. به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید. رب هسته خشخاش را به آب جوش اضافه کنید. به آرامی هم بزنید و بپزید تا پولوسو شروع به حباب زدن کند. برگ گشنیز را اضافه کرده و روی آن را بپوشانید. اجاق گاز را خاموش کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
ادویه کامل (اختیاری به جز زیره سبز)
ماریناسیون
تبلیغات دستورالعمل ها آمادگی برای تپش ماهی
ساختن نبض ماهی
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۹ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |