کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
ماهی آمریتساری پیش غذای محبوب ماهی های سبک خیابانی و رستوران هندی است. این یک غذای ساده است و در عین حال طعم های شگفت انگیزی دارد که از طعم ترکیبی منحصر به فرد ادویه ها و گیاهان استفاده می شود. همانطور که از نام آن برمی آید این پیش غذا در خیابان های آمریتسار محبوب است. برای تهیه این غذا ، ماهی های آب شیرین با ادویه های اصلی معطر و آرد گرم ترشی می شوند. سپس تکه های ماهی کاملاً سرخ می شوند تا طلایی و ترد شوند. در این پست من 2 روش تهیه این غذا را به اشتراک گذاشته ام. روش اول روش سرخ شده و روش دوم سرخ ماهی تابه ای / ماهی تاوا است. تبلیغات
اما اگر ماهی معتبر Amritsari را می خواهید ، اینها را سرخ کنید. از آنجا که ماهی آب شیرین در دسترس من نیست ، من از ماهی قزل آلا استفاده کرده ام. شما می توانید از هر نوع انتخابی استفاده کنید. انتخاب شخصی من این است که با نوعی که استخوان کمتری دارد بروم. اگر یک سرخ کرده تاوا درست کنید می توانید این کار را از قبل درست کنید و در یخچال قرار دهید تا همه طعم ها را جذب کند. طعم ماهی سالمون حتی پس از ساعت های طولانی مرین سازی بسیار ملایم است و مانند سایر ماهی ها طعم دهنده ها را به خوبی جذب نمی کند. حداقل 10 دقیقه ماهی را مارینا کنید ، سرخ کرده و بلافاصله گرم سرو کنید. نکاتی برای تهیه ماهی آمریتساری
روش 1 - ماهی آمریتساری سرخ شده عمیق درست کنید 1. ماهی را بشویید و کاملاً تخلیه کنید. به یک کاسه مخلوط ، رب سیر زنجبیل ، نمک ، زردچوبه ، ماسکی کاسوری ، اجاوین ، پودر چیلی قرمز ، آب لیمو ، ماسالای گارم ، بسان و پودر آمچور را اضافه کنید. تمام مواد را به همراه 2 قاشق غذاخوری کشک یا آب مخلوط کنید. ماهی را به مدت 10 دقیقه مارینا کنید. 2. روی شعله متوسط ، روغن را در تابه داغ کنید. وقتی روغن داغ شد ، تست را با انداختن قسمت کوچکی از ماسالا به روغن داغ انجام دهید. باید بدون قهوه ای شدن بالا برود. این دمای مناسب است. تکه های ماهی را به آرامی بلغزانید و در صورت لزوم تکان دهید. وقتی طلایی و ترد می شوند. آن را در بشقاب بردارید. روش 2 - ماهی تاوا را سرخ کنید 1. برای این روش ابتدا باید بزان را تفت دهیم در غیر این صورت بوی خامی به ظرف آماده شده می دهد. روی حرارت متوسط ، بسان را در یک تابه کوچک تفت دهید تا بوی خوب و معطر آن گرفته شود. آن را زیاد سرخ یا قهوه ای نکنید. این را کنار بگذارید. 2. ماهی را با خمیر سیر زنجبیل ، نمک ، پودر ماسالا گارام ، آمچور ، آب لیمو ، پودر چیلی ، ماسی کاسوری و زردچوبه مخلوط کنید. 3. یک ظرف پهن را گرم کنید ، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد ، اجاوین را اضافه کنید. وقتی صدای جیر جیر می شوند ، تکه های ماهی را به آرامی قرار داده و حدود پنج دقیقه از هر طرف سرخ کنید. 4. هنگامی که ماهی تقریباً پخته شد ، فقط در یک طرف بزان را بپاشید و بدون سوختن سرخ کنید. آردم را به الک اضافه می کنم و تکان می خورم چون از ایجاد توده جلوگیری می کند.
5. تکه ها را بریزید و سرخ کنید تا پخته و معطر شوند. تست را بچشید و نمک بیشتری بپاشید. ماهی های آمریتساری تاوا را به عنوان یک طرف سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
تبلیغات دستورالعمل ها روش 1- سرخ شدن عمیق
روش 2- ماهی ماهی تابه / تاوا
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۸ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |