کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور تهیه برنج ماهی - یک دستور تهیه ساده برنج و ماهی برای مبتدیان با استفاده از مواد اولیه. این برنج ماهی یکی از دوست داشتنی ترین روش های ما برای ایجاد یک وعده غذایی دریایی است. درست در کمتر از 30 دقیقه ساخته می شود. این برنج ماهی برای تهیه شام یک هفته در هفته ساده ترین است و وقتی ایده های شما تمام می شود بسیار مناسب است. این برنج ماهی طعم خوشمزه ای دارد و می توان آن را به همراه سالاد سبزیجات یا فقط برش های پیاز ، خیار و هویج سرو کرد.
برای شروع با دستور العمل ، من فقط برنج را در یک زودپز پخته و سرد کردم. این شبیه هر برنج سرخ شده است اما با استفاده از ادویه جات و گیاهان هندی با لمس هند تمایل دارد. این غذا به دلیل ترکیب مواد استفاده شده مانند گیاهی ، برگ کاری و غیره بسیار عالی و خوش طعم شده است. اگر غلیظ ندارید فقط با هر روغن یا حتی کره جایگزین کنید. طرز تهیه برنج ماهی 1. برنج را به هر روشی که دوست دارید بشویید ، خیس کنید و بپزید. می توانید از هر نوع برنجی استفاده کنید. من از بسماتی استفاده کردم زیرا کمی طعم بیشتری به غذا می دهد. اطمینان حاصل کنید که برنج به صورت کاملاً دندانی پخته شده است (نرم نیست) و سرد می شود. 2. در حالی که برنج می پزد ، ماهی را درست کنید. ماهی را بشویید و کاملاً آبکش کنید. پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک ، رب سیر زنجبیل ، آب لیمو و ماسالای گارم را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. در همین حین پیاز ، چیلی سبز را برش زده و کنار بگذارید. 3. در صورت لزوم ، گلدان را به یک تابه داغ اضافه کنید. Ghee عطر و طعم بسیار خوبی می دهد. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر و بوی خوبی از آن خارج شود ماهی ، برگ های کاری را اضافه کرده و روی شعله متوسط شروع به سرخ کردن می کنیم. ماهی را بعد از 3 تا 4 دقیقه تلنگر کنید و در صورت لزوم مقدار بیشتری پودر چیلی قرمز اضافه کنید. 4- وقتی ماهی کاملاً پخته شد. این را کنار یک بشقاب بگذارید. 5. به همان ماهیتابه ، پیازهای خرد شده را اضافه کنید ، فلفل قرمز خرد کنید و شروع به تفت دادن کنید. در صورت نیاز روغن یا گیوه بیشتری اضافه کنید. از دیگر چیزهایی که برنج طعم ملایم دارد ، از فلفل قرمز استفاده نکنید. 6. وقتی پیازها طلایی شدند ، برگ های کاری ، بادام هندی و کشمش را اضافه کنید. اینها اختیاری است اما من پیشنهاد می کنم حداقل چند بادام هندی خرد شده اضافه کنید در غیر این صورت برنج ساده خواهد بود. تبلیغات
7. همه چیز را خوب تفت دهید تا آجیل طلایی شود. 8. برنج ، فلفل و نمک خنک شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید. 9. همه چیز را خوب مخلوط کنید. تبلیغات
برنج داغ را با ماهی تفت داده شده و خلال های هویج خیار پیاز سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) برای ماریناسیون
مواد دیگر
دستورالعمل ها
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۷ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |