کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور تهیه مرغ تنوری با تصاویر ویدئویی و گام به گام - یاد بگیرید چگونه با استفاده از این دستور ساده مرغ تنوری به سبک رستوران خوشمزه درست کنید. مرغ تنوری از غذاهای موغلی نشات گرفته و یکی از محبوب ترین پیش غذاهای مرغ است که قلب بسیاری از مردم دنیا را به سرقت برده است. این دستور به شما مرغ کبابی نرم ، آبدار ، خوش طعم و خوشمزه با طعم های ترکیبی ادویه جات و عطر دودی بی نظیر را می دهد. این مرغ تنوری را می توانید در اجاق و اجاق گاز درست کنید. اما اجاق گاز یا پخت و پز مستقیم روی آتش بهترین نتیجه را می دهد. این مرغ خوشمزه دهان پر آب به عنوان مورگ تنور یا مورق تنوری شناخته می شود. اصطلاح مورغ به معنای مرغ و تنور اجاق گلی است. بنابراین این غذا همه چیز در مورد مارینینگ و کباب کردن مرغ در تنور است. این دستور مرغ تنوری مرغ تندی را به همراه نرم و آبدار همراه با تمام طعم های ادویه جات تزریق شده ارائه می دهد. اینها تند هستند اما گرم نیستند. حتی بچه ها هم می توانند از آنها لذت ببرند. در این دستورالعمل از هیچ رنگ غذایی و کره استفاده نشده است ، و این باعث می شود غذای مرغ کم چربی باشد. بیشتر خانه های هند اجاق گاز ندارند و از اجاق گاز برای پخت و پز روزانه خود استفاده می کنند. بنابراین من نحوه تهیه مرغ تنوری را روی اجاق گاز و همچنین اجاق گاز به اشتراک می گذارم. می توانید از ماسالای تنوری فروشگاهی خریداری شده یا آماده استفاده کنید. با این حال من هرگز از یکی برای پیشنهاد استفاده نکرده ام. تمام موادی که در اینجا 2. تمام پودرهای ادویه را درون آن قرار دهید. ماسالا گرام ، پودر گشنیز ، پودر فلفل ، زردچوبه ، پودر چیلی و نمک. همچنین رب سیر زنجبیل و متی کاسوری را نیز اضافه کنید. 3. آب لیمو را اضافه کنید. 4. روغن هم بریزید. 5. ماریناد را خوب مخلوط کرده و میل کنید. هر عنصر مورد نیاز را برای سلیقه خود مانند نمک و پودر چیلی اضافه کنید. ماریناد باید غلیظ باشد در غیر این صورت به ظرف می چسبد. ممکن است رطوبت زیادی وجود داشته باشد که از آن خارج شود. 6. اطمینان حاصل کنید که مرغ آب چکه ای ندارد. در صورت نیاز با دستمال آشپزخانه خشک کنید. بعد گازهای عمیقی به مرغ بزنید. تبلیغات
7. آنرا خوب مارینار کنید تا ماسالا به اعماق درون برسد. ماریناد مرغ را لطیف می کند. بنابراین مطمئن شوید که این کار را به درستی انجام داده اید. 8. حداقل 6 ساعت روی درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید. زمان را کم نکنید زیرا مرغ پخته نمی شود و نرم می شود. طرز تهیه مرغ تنوریکباب کردن در کوره - حداقل 15 تا 20 دقیقه فر را در بالاترین سطح گرم کنید. در فر من 470 F (240 C) است. یک توری سیمی را روی یک سینی فر قرار دهید و سپس مرغ آماده شده را روی توری سیمی قرار دهید. آن را 15 دقیقه کباب کنید. برای یک نسخه تند ، پودر چیلی قرمز را با روغن مخلوط کنید و مرغ را از دو طرف بسط دهید. می توانید ماریناد باقی مانده را بیش از مرغ درست کنید. مرغ ها را برای 6 تا 10 دقیقه دیگر دوباره کباب کنید تا کاملاً پخته شوند. بسته به اندازه قطعات مرغ ، زمان مورد نظر را تنظیم کنید. 5 دقیقه گذشته فر را روی حالت پخت تنظیم کرده یا قفسه را به بالاترین سطح برسانید و کباب کنید تا سوزانده شود. روش اجاق گاز - کباب کردن در تابه 9. یک تابه را گرم کنید. 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن پخش کنید. 10. وقتی روغن داغ شد ، مرغ را روی تاوا بگذارید. حرارت را متوسط تنظیم کنید. تبلیغات
11. بعد از 3 تا 4 دقیقه قطعات را ورق بزنید. ماریناد را آغشته کنید. 12. بعد از 3 تا 4 دقیقه آنها را دوباره تلنگر کنید. 13. در همین حال پودر چیلی قرمز را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. آن را با روغن مخلوط کنید. این اختیاری است اگر ادویه جات را نمی خواهید رد شوید. 14. آن را به مرغ تنور آغشته کنید. 15. آنها را تلنگر کنید. از دو طرف آن را بپزید تا نرم و پخته شود. اگر خیلی خشک به نظر می رسد ، کره نرم کمی را آغشته کنید. سیگار کشیدن مرغ تنوری 16- این مرحله نیز اختیاری است ، مگر اینکه بخواهید مرغ را دود کنید. زغال را بسوزانید. 17. وقتی گرم شد ، آن را در یک فنجان بیندازید. بلافاصله 1 تا 2 ثانیه قاشق غذاخوری بریزید. 18- بلافاصله شروع به سیگار کشیدن می کند. 19. سرانجام آن را بپوشانید و اجازه دهید 5 تا 7 دقیقه سیگار بکشد. 20. قبل از کشیدن مرغ تنوری ، بررسی کنید که آیا خوب پخته شده است. گوشت باید به راحتی از استخوان بیفتد. مرغ تنوری را به همراه پیاز خرد شده ، هویج و گوه های لیمو سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
برای کباب کردن
برای رنگ
تبلیغات دستورالعمل ها ماریناد مرغ تنوری
طرز تهیه مرغ تنوری
یادداشت برای تهیه کشک یا ماست غلیظ ، پارچه ای نازک را روی صافی بکشید. 1 فنجان کشک بریزید. آن را به آرامی بپیچید و آب پنیر (آب) را صاف کنید. گره درست کنید و آن را به مدت 45 دقیقه به قلاب آویزان کنید. سپس از نصف فنجان در اینجا استفاده کنید.زمان گریل: شما باید زمان کباب کردن را بسته به اندازه قطعات مرغ تنظیم کنید. مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است. برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۷ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |