کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور کاری مرغ برای مبتدیان . این پست مفصل در مورد نحوه تهیه کاری مرغ در خانه شما را در تهیه بهترین غذا با استفاده از منگنه های شربت خانه راهنمایی می کند. این یکی از ساده ترین مواردی است که حتی یک تازه کار یا یک لیسانس می تواند با نتیجه ای شگفت انگیز آشپزی کند. این ماده نه تنها طعم خوشمزه ای دارد بلکه با قطعات نرم ، لطیف و آبدار مرغ نیز بسیار طعم دار است. آن را با کره نان ، روتوی تنوریمن بزرگ شده ام و از انواع مختلف کاری مرغ هندی از مناطق مختلف استفاده می کنم ، زیرا مادر من علاقه زیادی به غذا دارد. ما می توانیم آنها را در آخر هفته با برنج و جوار روتی بخوریم. بنابراین تهیه یک کاری مرغ خوب چیزی است که من از مادرم یاد گرفتم. من بسیاری از دستور العمل های کاری مرغ را در وبلاگ به اشتراک گذاشته ام که برای خانواده ام درست می کنم.
اما این پست در مورد کاری مرغ اساسی چیزی بود که فکر کردم برای تازه کارها مفید خواهد بود. من دستور العمل را بسیار ساده نگه داشته ام و از هیچگونه مواد فانتزی مانند کنسرو پوره گوجه فرنگی ، آب میوه یا هر نوع خامه استفاده نکرده ام. هیچ کار ترکیبی و سنگ زنی وجود ندارد. بنابراین حتی اگر تازه کار هستید و فقط یک آشپزخانه اساسی راه اندازی کرده اید ، فقط کافی است پیش بروید و این دستور العمل را امتحان کنید. من مطمئن هستم که شما یک مرغ کاری عالی خواهید پخت! کل غذا به آرامی پخته می شود ، همین باعث می شود این کاری مرغ به طور منحصر به فردی خوشمزه و خوش طعم شود. طرز تهیه کاری مرغ1. 2 قاشق غذاخوری روغن را در ظرف ته سنگین گرم کنید. وقتی روغن داغ شد ، اضافه کنید
2. 1 فنجان پیاز خیلی ریز خرد شده و 1 فلفل سبز چیلی خرد شده را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند. برای سرعت بخشیدن ، من در اینجا یک قاشق غذاخوری روغن دیگر استفاده کردم و این اختیاری است. 3. 1 قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل اضافه کنید. قبل از افزودن سیر زنجبیل مطمئن شوید که پیازها طلایی می شوند. 4. سیر زنجبیل را حدود 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که بوی خام کاملا از بین برود تفت دهید. 5. ½ فنجان گوجه فرنگی (خرد یا له شده یا پوره) اضافه کنید. همچنین ¼ قاشق چای خوری زردچوبه و ½ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. 6. بعد سرخ کنید تا گوجه فرنگی کاملاً له شود و بوی خام آن از بین برود. 7. 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و ¼ فنجان ماست مخلوط شده (کشک) را اضافه کنید. برای آگاهی از نکاتی در مورد چگونگی جلوگیری از شکافتن ماست در کاری ، بخش نکات زیر را بررسی کنید. برای جایگزینی ماست ، می توانید 12 عدد مغز بادام بادام یا بادام یا 3 قاشق غذاخوری دانه خشخاش سفید را به مدت 30 دقیقه در ½ فنجان آب داغ خیس کنید. آن را به یک خمیر صاف مخلوط کرده و در اینجا اضافه کنید. 8- روی شعله متوسط تفت دهید تا مخلوط غلیظ شود و بوی خوبی به خود بگیرد. اختیاری - اگر پیاز چغندر را در کاری خود دوست ندارید ، آن را خنک کرده و با آب مخلوط کنید تا به یک پوره صاف برسد. کاری مرغ با آهسته پخت و پز 9. مواد زیر را اضافه کنید
10. 3 تا 4 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که مرغ رنگ پریده شود. 11. روی آن را بپوشانید و با شعله ملایم حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا مرغ طعم های آن را جذب کند. در همین حال ، 1 فنجان آب را در قابلمه جداگانه گرم کنید. همچنین می توانید آب را به مدت 1 دقیقه در یک فنجان مایکروویو کنید. 12. hot تا ¾ فنجان آب گرم یا در صورت نیاز بریزید. استفاده از آب سرد اغلب گوشت را سخت و سفت می کند. 13. اطمینان حاصل کنید که فقط به اندازه کافی آب پوشانده اید تا مرغ پوشانده شود. روی آن را بپوشانید و روی حرارت کم تا متوسط بپزید تا نرم شود. حدود 10 دقیقه برای من طول کشید. این ممکن است بسته به سن مرغ یا اندازه قطعات متفاوت باشد. در دمای بالا طبخ نکنید. 14- در آخر بررسی کنید که آیا مرغ با خاراندن آن با چنگال انجام شده است یا نه. باید نرم باشد و به راحتی از استخوان بیفتد. کاری را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. همچنین اگر احساس می کنید ادویه کاری کم طعم است ، ½ قاشق چای خوری ماسالای دیگر گارم اضافه کنید. وقتی کاری به قوام دلخواه رسید اجاق را خاموش کنید. مقداری برگ گشنیز برای تزیین اضافه کنید. تا زمانی که سرو کنید روی آن را پوشانده نگه دارید. کاری مرغ را به همراه برنج ، جیرا ، برنج یا چاپاتی سرو کنید. همچنین یک گوه ساده یا پیازچه برای رفتن در کنار آن داشته باشید. تبلیغات کاری معتبر هندی استفاده نمی کند
بنابراین در این دستورالعمل از هیچ یک از مواد ذکر شده در بالا استفاده نشده و یک کار مرغ هندی واقعی همراه با طعم و مزه عالی به شما می دهد. نکاتی برای تهیه بهترین کاری مرغ1. انتخاب مرغ بیشتر خانوارهای سنتی هند از کل مرغی که در اندازه های مساوی بریده می شود استفاده می کنند. کاری با تمام قطعات - ران ها ، سینه ها و غیره ساخته می شود. اما اگر خوش ذوق باشید می توانید از هر آنچه دوست دارید استفاده کنید. 2. ادویه های کامل 3. Garam masala - پودر ادویه آسیاب شده . با این حال می توانید از هر فروشگاه پودر خریداری شده با کیفیت و معطر نیز استفاده کنید. جایگزین: جایگزین مناسب ماسالای گارم ، پودر کاری است. دوباره می توانید از مارک محبوب چیزی خوب انتخاب کنید. اما لطفا توجه داشته باشید که یک پودر کاری از نظر عطر و ادویه همان پودر ماسالای گارم را ندارد. 4. پیاز و گوجه فرنگی 5. تقویت کننده یا غلیظ کننده طعم به به خانه در هند ، مادر من همیشه از خمیر دانه های خشخاش برای کاری مرغ استفاده می کرد. از آنجا که دانه های خشخاش در کشوری که من زندگی می کنم وجود دارد ، من در اینجا یا از ماست یا رب بادام هندی استفاده می کنم. بنابراین اگر مخلوط کن ندارید از ماست تازه استفاده کنید. در اینجا نحوه استفاده از آن آورده شده است. استفاده از ماست در کاریبیشتر اوقات ماست غلیظ و آب پنیر کمتری در کار تقسیم نمی شود اما به دلایل ناشناخته ممکن است گاهی اتفاق بیفتد. بنابراین اگر می خواهید جلوی آن را بگیرید این نکات به شما کمک می کند.
خاصیت این کاری مرغ ، پخت آهسته است. عجله نکنید و عجله نکنید تا سریع پخت و پز را تمام کنید. یک غذای پخته شده آهسته ارزش تلاش را دارد زیرا در طعم و مزه کاملاً برجسته است. ظرفی که با شعله زیاد تهیه می شود فقط یک کاری هات کیک به شما ارائه می دهد و نه غذایی که واقعاً دوست داشته باشید و از آن لذت ببرید. آیا می توانم این کاری مرغ را خامه ای کنم؟بله شما می توانید با اضافه کردن 4 قاشق چای خوری خامه یا شیر نارگیل غلیظ به انتهای آن ، این کاری مرغ را خامه ای کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
پودرهای ادویه (یا در صورت لزوم از پودر کاری استفاده کنید)
ادویه جات کامل (اگر ندارید از آن صرف نظر کنید)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۷ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |