کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور العمل کورمه مرغ همراه با عکس ویدئویی و عکس های گام به گام - کورما نوعی قلوه خوشمزه است که معمولاً با پیاز ، ادویه ، آجیل ، ماست ، دانه ها ، نارگیل ، سبزیجات یا گوشت درست می شود. از شبه قاره هند در دوران مغول سرچشمه گرفت و بعداً در سراسر جهان محبوبیت بی نظیری پیدا کرد. روش های زیادی برای تهیه کورما وجود دارد ، بیشتر آنها با غذاهای محلی سازگار هستند. بنابراین موادی مانند نارگیل ، دانه خشخاش ، بادام ، بادام هندی و ماست بیشتر بر اساس منطقه استفاده می شوند. آماده سازی برای کورما مرغ1. به یک کاسه مخلوط کردن ، اضافه کنید
2. بعدی اضافه کنید
3. همه آنها را مخلوط کرده و تا زمان لازم کنار بگذارید. همچنین می توانید این کار را یک شب در یخچال قرار دهید. 4. در حالی که مرغ مارینا می شود ، با دستور العمل پیش بروید. 1½ قاشق غذاخوری روغن یا گلدان را در تابه گرم کنید. 2 تا 3 هل اضافه کنید. من از اینجا کمی بیشتر استفاده کردم چون عطر و طعم را دوست داریم. آماده سازی برای کورما مرغ5. 1 فنجان پیاز خرد شده (2 پیاز متوسط) اضافه کنید. آنها را مرتبا هم بزنید تا قهوه ای طلایی و کاراملی شوند. تبلیغات 6. پیازها به این شکل است - قهوه ای طلایی و کاراملی. اجاق گاز را خاموش کنید. 4 بادام و 6 بادام هندی را اضافه کنید. این را کاملاً خنک کنید. 7. پیاز و مغزها را به یک ظرف آسیاب یا مخلوط کن اضافه کنید. ¼ فنجان ماست یا شیر نارگیل بریزید. 8. مخلوط کنید و یک پوره صاف کنید. اگر مخلوط کن قدرتمند ندارید ، ممکن است نصف فنجان آب بریزید و مخلوط کنید. (بخاطر داشته باشید بعداً برای اضافه کردن آب به آن آب اضافه نکنید) تبلیغات طرز تهیه کورما مرغ9. 1 قاشق غذاخوری روغن به همان ظرف بریزید و روغن را پخش کنید. سپس ادویه های کامل زیر را اضافه کنید: (اگر ندارید از آن صرف نظر کنید)
10. مرغ ترشی شده و فلفل سبز شکاف دار (اختیاری) اضافه کنید. 11. روی حرارت متوسط تفت دهید تا بوی خام سیر زنجبیل از بین برود. این کار حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد. 12. خمیر پیاز را اضافه کنید. ½ فنجان آب بریزید. 13. ¼ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. تبلیغات 14- قاشق چایخوری garam masala و 1½ قاشق چای خوری پودر گشنیز اضافه کنید. اگر ترجیح می دهید رنگ قرمز کورما داشته باشید ، می توانید کمی پودر چیلی نیز اضافه کنید. 15. خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط بپزید تا مرغ نرم شود و نرم بپزد. 16. تست چشیدن و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بعد از اتمام کار ، اگر کورما خیلی ضخیم است ، مقداری آب گرم اضافه کنید تا قوام بیاید. مقداری برگ گشنیز بپاشید. تبلیغات کورما مرغ را با برنج ، برنج جیرا ، روتی ، ناان یا پاراتا سرو کنید. نکاتی برای تهیه کورما مرغدستور العمل های مرتبط
ماسال مرغ ...
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) ماریناد
برای تفت دادن و ترکیب شدن
برای گوشت کورما مرغ
تبلیغات دستورالعمل ها ماریناسیون برای دستور العمل کورما مرغ
خمیر پیاز درست کنید
طرز تهیه کورما مرغ
ممکن است کل ادویه ها را کنار بگذارید اما با افزودن به روغن داغ عطر و بوی خوبی آزاد می کنند.مقدار آب مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد زیرا به سن مرغ استفاده شده بستگی دارد. مرغ پیر به آب بیشتری احتیاج دارد. بنابراین آب را به میزان لازم بریزید.اگر مخلوط کن قدرتمند ندارید ، ممکن است پیاز و پیاز را با نصف فنجان آب که در دستورالعمل ذکر شده مخلوط کنید. مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است. برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۶ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |