کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور غذای چتیناد مرغ - خوش طعم ترین غذای هند جنوبی که با مرغ ، ادویه جات تازه و گیاهان تهیه می شود. بر اساس دستورالعمل معتبر مرغ چتیناد ، بسیاری از نسخه های مدرن ، به ویژه توسط رستوران دارها گرفته شده است. در طول سال ها ، من مزه های معدودی را مزه کردم که تقریباً طعم مشابهی داشتند به جز بافت ، رنگ و رنگ ادویه جات.
دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا همان دستورالعملی است که من احساس می کردم نزدیک به رستوران گوشت مرغ چتیناد است. پس از چندین آزمایش به این نتیجه رسیدم و می توانم بگویم که این یکی از بهترین گوشت مرغ خوش طعم و خوشمزه است. آماده سازی برای چتیناد مرغ 1. ابتدا روی گشنیز تفت داده شده با شعله کم و فلفل قرمز خشک خشک کنید. وقتی بوی دانه گشنیز را خوب احساس کردید ، ساندویچ ، زیره ، ذرت فلفل ، هل ، میخک و دارچین را اضافه کنید. 2-وقتی بوی خوبی گرفتند ، دانه های خشخاش یا 8 عدد مغز بادام هندی کامل یا گرم بو داده را اضافه کنید. وقتی دانه های خشخاش ترد شد. به بشقاب منتقل کنید. 3. نارگیل را تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. همه اینها را خنک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر صاف شود. آب را به میزان لازم اضافه کنید. رب را به یک کاسه منتقل کنید. 4. در همان مخلوط کن ، گوجه فرنگی و پوره را اضافه کنید. این اختیاری است و می توان از گوجه فرنگی خرد شده به عنوان خرد شده استفاده کرد. 5. مرغ را با زردچوبه ، پودر چیلی ، کشک ، رب سیر زنجبیل و نمک مخلوط کنید. طرز تهیه چتیناد مرغ6. یک تابه را با روغن و برگ بو گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا شفاف شود تا طلایی شود. طلایی طعم خوبی به آب گوشت می دهد ، از آنجایی که من در یک ظرف فولاد ضد زنگ پختم ، آنها طلایی نمی شوند. 7. مرغ را اضافه کرده و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بوی خام سیر زنجبیل باید از بین برود. 8. گوجه فرنگی اضافه کنید. 9. من فقط برای رنگ از پودر چیلی قرمز استفاده کردم. پوره گوجه فرنگی ، پودر چیلی قرمز ، نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید. 10. روی شعله متوسط ، تفت دهید تا مخلوط شروع به ترک روغن کند. این کار حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد. خمیر ماسالای chettinad و برگ های کاری را اضافه کنید. من از چیلی قرمز برای تهیه ماسالای چتیناد خود استفاده نکردم زیرا بچه های من نمی توانند غذاهای گرم بخورند. دوباره 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. 11. در صورت لزوم آب اضافه کنید.
12. بپزید تا مرغ کاملاً پخته ، نرم و لطیف شود. من با برگ کاری سرخ شده تزیین کردم. چتیناد مرغ را با برنج یا phulka سرو کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
ماریناسیون
ماسالای چتیناد (بو داده و خرد)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
ساخت چتیناد مرغ
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۴ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |