کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستور تهیه ماسالای مرغ همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام - یکی از ساده ترین دستورهای مرغ هندی به سبک خانگی برای مبتدیان. این ماسالای مرغ با برنج ، روتی ، ناان یا پاراتا بسیار عالی است. روش های تهیه مرغ ماسالا به روش های مختلفی در سراسر هند وجود دارد. هر منطقه روش خاص خود را برای تهیه آن با تقویت کننده های طعم محلی مانند نارگیل ، بادام هندی ، کنجد ، دانه خشخاش و غیره دارد.
تهیه همه غذاهای سبک رستوران مدتی طول می کشد و بیشتر از خامه یا ماست استفاده می شود. تبلیغات اما دستور العملی که امروز به اشتراک می گذارم یک دستورالعمل بسیار ساده است ، بدون مخلوط کردن ، بدون ماریناسیون شبانه ، بدون ماست یا خامه و غیره لازم است. با این حال این طعم خوشمزه ، نسبتاً تند و خوش طعم دارد. اگر یک ماسالای گارم خوب همراه با برخی مواد اولیه مانند پودر چیلی ، پیاز و غیره دارید ، خوب است که با این دستور العمل همراه باشید. ماسالای مرغ را می توان به یک ظرف خشک ، نیمه خشک یا آب گوشت درست کرد . من آن را به یک ظرف نیمه خشک تبدیل کرده ام ، اگر یک ظرف خشک را ترجیح می دهید پس فقط رطوبت را تبخیر کنید تا ماسالا به خوبی به مرغ بچسبد. اگر نسخه گراوی را ترجیح می دهید ، کافی است بعد از تفت دادن مرغ ، مقداری آب گرم یا شیر نارگیل به آن اضافه کنید. همچنین پودر چیلی قرمز و ماسالای گارم را با. قاشق چایخوری افزایش دهید. همچنین می توانید مقداری رب بادام هندی یا رب نارگیل به آن اضافه کنید تا یک سس گوجه فرنگی غنی بدست آورید. 2 مرحله اصلی تهیه یک ماسالای مرغ جالب و خوشمزه را بخاطر بسپارید . یک - پخت آهسته و دو - در صورت استفاده آب گرم اضافه کنید. با پخت آهسته مرغ خوش طعم ، آبدار و لطیف حاصل می شود. آماده سازی 1. مرغ ، زنجبیل و رب سیر ، زردچوبه ، نمک را اضافه کنید. ماسالای مرغ یا گارم و پودر چیلی قرمز در یک کاسه مخلوط کردن. 2. مرغ را خوب مارینا کنید و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت کنار بگذارید. همچنین می توانید یک شب در یخچال قرار دهید. طرز تهیه ماسالای مرغ3. یک قابلمه را با روغن گرم کرده و ادویه ها را تفت دهید. 4. پیازچه و سبز را اضافه کنید. 5. تفت دهید تا پیاز کاملاً طلایی شود. رب زنجبیل سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. تبلیغات 6. پوره گوجه فرنگی بریزید. سپس پودر چیلی قرمز ، ماسالای گارم و نمک را نیز اضافه کنید. 7. تفت دهید تا مخلوط شروع به ترک روغن کند. 8. مرغ را با این ماسالا به مدت 3 تا 5 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. تبلیغات 9. حدود 5 دقیقه روی کمترین شعله ممکن بپوشانید و بپزید. 10. خواهید دید که رطوبت مرغ شروع به ترشح می کند. گشنیز ، برگ های نعناع را اضافه کرده و مخلوط کنید. 11. روی آن را بپوشانید و دوباره بپزید تا مرغ نرم و لطیف شود. در صورت نیاز در این مرحله نمک و ادویه را تنظیم کنید. مقداری برگ گشنیز دیگر اضافه کنید تا تمام شود. با برنج ، روتی یا پاراتا همراه با گوه های لیمو و برش های پیاز سرو کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) ماریناسیون
مواد دیگر
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی
طرز تهیه ماسالای مرغ
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۴ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |