کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
دستورالعمل قارچ سیر - قارچ های دکمه ای که به سس سیر به سبک هندی تفت داده شده اند. این قارچ های سیر داغ و تند تقریباً با هر چیزی سازگار هستند - برنج ساده ، داخل یک نان ساندویچی یا بسته بندی ، برنج سرخ شده ، رشته فرنگی یا به عنوان یک غذای اولیه. این ماده با مواد بسیار کمی درست شده و طعم آن فوق العاده خوشمزه است. ما دستور العمل های قارچ خشک را دوست داریم زیرا تهیه آنها ساده و طعم عالی دارد زیرا در رطوبت خود و بدون افزودن آب پخته می شوند. این قارچ های سیر در جعبه ناهار به مطب یا مدرسه نیز خوب می رسند. از آن زمان در خانه مورد علاقه قرار گرفت. این قارچ های سیر به سبک هندی را می توانید با برنج ساده نیز سرو کنید. فقط دانه برنج باسماتی را بپزید و این غذا را به عنوان یک طرف با بسیاری از پیازهای تازه ، خیار و لیمو سرو کنید. این دستور العمل تقریباً از این مرغ سیر اقتباس شده است . این دستورالعمل نیاز به تهیه یک سس سیر سریع و سپس تفت دادن قارچ ها در آن دارد. در اواخر آن حتی می توانید مقداری برنج یا رشته فرنگی پخته شده اضافه کنید و حتی رشته فرنگی تند قارچ یا رشته فرنگی سیر قارچ درست کنید . آماده سازی برای دستور العمل قارچ سیر 1. چیلی قرمز ، سیر ، نمک ، شکر ، سرکه یا آب لیمو را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. شما ممکن است از چیلی های قرمز متنفر باشید ، اما ما نیمه دانه های خرد شده را در این دوست داریم ، بنابراین من از آنها بیزار نشدم. برای یک روش کوتاه ، می توانید از مخلوط کردن صرف نظر کنید و در صورت لزوم با استفاده از پودر چیلی ، گوشت چرخ کرده سیر و بقیه مواد با استفاده از آب خمیر درست کنید. 2. آنها را فقط با 1 تا 2 قاشق چایخوری آب مخلوط کنید. باید یک خمیر ضخیم کمی درشت تهیه کنید. همچنین می توانید کمی پودر چیلی برای رنگ اضافه کنید ، من حدود ¼ قاشق چایخوری استفاده کردم. طرز تهیه قارچ سیر3. یک تابه را با روغن گرم کنید. یک رشته گرمی یا نصف قاشق چایخوری زیره اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا کمی طلایی شوند. در حالی که پیاز سرخ می شود ، می توانید قارچ ها را بشویید و خرد کنید یا خرد کنید. 4. سپس رب سیر را اضافه کنید. 5. روی شعله ملایم و متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه خیلی خوب تفت دهید. اطمینان حاصل کنید که بوی خام سیر کاملاً از بین رفته است.
6. قارچ خرد شده را اضافه کنید. 7. خوب مخلوط کنید تا قارچ ها با سس سیر پوشیده شوند. حدود 3 دقیقه سرخ کنید ، تا زمانی که بوی خوب قارچ را حس کنید. 8- روی آن را بپوشانید و بپزید تا قارچ به دلخواه شما تمام شود. بیش از حد طبخ نکنید زیرا بافت قارچ تغییر می کند و خیس می شود. تبلیغات 9. می توانید چند برگ گشنیز اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری رشته فرنگی پخته شده یا برنج پخته شده آل دنته اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید. به عنوان استارتر یا با نان ، روتی یا برنج ساده سرو کنید. نکاتی برای تهیه قارچ سیر
طرز تهیه قارچ سیر تبلیغات قارچ های با طعم سیر
قارچ ها را به سس سس چیلی چیلی داغ به سبک خانگی تفت دهید. قارچ سیر را فقط با هر چیز - برنج ، نان ، رشته فرنگی یا حتی به عنوان غذای اولیه - سرو کنید. مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
برای سس یا رب سیر
چاشنی زدن
دستورالعمل ها آماده سازی برای قارچ سیر هندی
طرز تهیه قارچ سیر
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۵۰ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |